Įkraunama...
Įkraunama...

Masažo taurės

QUOTE(TerrorisTe69 @ 2010 08 02, 13:48)
Man tai ne tiek skauda, kiek laiko gaila. nes nieko kito tuo metu veikti negaliu sad.gif rankos riebaluotos.. Televizoriaus išvis neturiu (o ir nežiūrėčiau), tai net nežinau su kuo būtų galima derint tą masažą. o sedėt ir tiesiog minkyt save, man per didelė prabanga:)

Atsinesk i darba ir duok celiulitui garo po stalu biggrin.gif O jei rimtai, tai nereikia gi ten pora valandu, mergaites, neisprotekit, per diena 15 minuciu uztenka ir tai nereikia kasdien, nes tada oda pripranta. Geriau viena diena padarykite su druska ir aliejumi, kita diena tauremis, ar masazuokliais ir tauremis, bet nedarykit to paties kasdien. Oda -gyvas organas, ilgainiui prades nereaguoti i jusu taures kaip i celiulito naikinimo priemone, bet reaguos kaip i kasdienine "buiti".
Atsakyti
labas mergaites smile.gif

nepykit kad nepridaviau savo duomenuku, bet turejau bedu irteko isvaziuoti kuriam laikui i teviske... sad.gif na kaip jums sekasi taurintis? as tai siek tiek apleidus buvau epr tas dienas, bet snd veltikrai darysiuos masziuka smile.gif
ir purvo pagaliau radau isiviniojimui smile.gif

na manoduomenukai buvo tokie po savaites taurinimosi wink.gif

ranka (prie pazasties) 0
ranka (cia nuo alkunes linkrieso toj vietoj) 0,2
krutine 1,9
pilvas 0 - nesimasazavau:)
klubai 1,5
slaunis 1,1
blauzda 1,2

na taurinsiuos toliau ir ziuresiu kaip seksis smile.gif
Atsakyti
iskilo klausimas:) kiek jus pilat vandens i ta rusiska purvo kauke paruosimui? smile.gif plius minus pakeliui kiek vandens, nes ji man gavos skysta ovandens ne tiek daug ir pyliaus smile.gif tupiu lovoj susivyniojus db biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tanzania @ 2010 08 08, 17:25)
iskilo klausimas:) kiek jus pilat vandens i ta rusiska purvo kauke paruosimui? smile.gif plius minus pakeliui kiek vandens, nes ji man gavos skysta ovandens ne tiek daug ir pyliaus smile.gif tupiu lovoj susivyniojus db biggrin.gif

šiap jau rašiau prieš pora puslapių apie tai smile.gif vos keli šaukštai vandiens turi būt , aš pirma karta irgi gerokai padauginau biggrin.gif bet vistiek tepliojausi ir visi namai buvo prilašinti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2010 08 08, 20:24)
šiap jau rašiau prieš pora puslapių apie tai smile.gif vos keli šaukštai vandiens turi būt , aš pirma karta irgi gerokai padauginau biggrin.gif bet vistiek tepliojausi ir visi namai buvo prilašinti smile.gif

skaiciau atrodo visas zinutes bet matyt praziopsojau biggrin.gif sorriux sad.gif biggrin.gif na ir as issitepiau bet prilasinau daaaaaaug biggrin.gif kita kart zinosiu biggrin.gif
Atsakyti
kita karta zinojau ir as biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2010 08 08, 21:26)
kita karta zinojau ir as biggrin.gif

smile.gif))))
Atsakyti
QUOTE(tanzania @ 2010 08 08, 17:25)

O jūs tuos įviniojimus tiesiog su moliu darot ir viskas?Ar dar kažko pridedate?
Atsakyti
QUOTE(Mitsouko @ 2010 08 08, 21:29)
O jūs tuos įviniojimus tiesiog su moliu darot ir viskas?Ar dar kažko pridedate?

a6 darau tiesiog , prisieploju , pilvą užpakalį, kojas , tada apsivynioju plevele maistine tada šiltai apsirengiu i blogesnius drabužius ir jei nera jokiu darbų atsigulu ir dar apsiloju šiltai ir taip apie 40-50min būnu , tada varau į vonia nusiskalauju pasidarau pilingą pasitepu kremų ir wolia kaip naujais gimus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2010 08 08, 23:18)
wolia kaip naujais gimus  biggrin.gif

Galvoju, būtų neblogai išbandyti su negyvosios jūros purvu...
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2010 08 09, 00:18)
a6 darau tiesiog , prisieploju , pilvą užpakalį, kojas , tada apsivynioju plevele maistine tada šiltai apsirengiu i blogesnius drabužius ir jei nera jokiu darbų atsigulu ir dar apsiloju šiltai ir taip apie 40-50min būnu , tada varau į vonia nusiskalauju pasidarau pilingą pasitepu kremų ir wolia kaip naujais gimus  biggrin.gif

nu grynai kaip as biggrin.gif
Atsakyti
Turiu ir aš tas vaakumines taures ( kažkada įsigijau ir po kelių kartų tiesiog nugrūdau spintelėje biggrin.gif ) , niu bet skausmingas dalykas, aišku pripratimo reikalas - ilgiau užsiimant tikiu, kad neliktų skausmingumo, bet pas mane oda gan plona ir kraujagyslės bei tie nelemti kapiliarai odos paviršiuje... doh.gif taigi, ką daryti? nes sutrūkinėjusių kapiliarų yra ir vaizdas manęs tikrai nežavi... doh.gif
Atsakyti