Įkraunama...
Įkraunama...

Masažo taurės

Aciu uz patarimus! O tada gal galit parasyti pavadinimus tu alieju, nes as dabar uzsienyje ir babuskos agafijos nerasciau, o tokiuose panasiuose i 'Drogas' nebuvo nieko. Body Shope tik radau maziuka buteliuka uz 10 svaru, tai nelabai verta. Gal internete sakau kur susirasciau pagal varda nusipirkti pigesniu, didesniu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Smash @ 2010 07 31, 21:57)
Aciu uz patarimus! O tada gal galit parasyti pavadinimus tu alieju, nes as dabar uzsienyje ir babuskos agafijos nerasciau, o tokiuose panasiuose i 'Drogas' nebuvo nieko. Body Shope tik radau maziuka buteliuka uz 10 svaru, tai nelabai verta. Gal internete sakau kur susirasciau pagal varda nusipirkti pigesniu, didesniu smile.gif

Aš sakau su paprastu džonson baby aliejuku rolleyes.gif Nu slysta neblogai tik sakau nebeent tie anticeliulitiniai kažkuom įpatingi g.gif bet nežinau kuom ir koks nuo jų realus poveikis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Aprile @ 2010 07 31, 23:48)
Aš sakau su paprastu džonson baby aliejuku rolleyes.gif Nu slysta neblogai tik sakau nebeent tie anticeliulitiniai kažkuom įpatingi g.gif bet nežinau kuom ir koks nuo jų realus poveikis g.gif

anticeliulitiniai turetu buti pagaminti is geros kokybes naturaliu alieju ir su atitinkamais eteriniais aliejais. Toks misinys pagreitina celiulito atsikratyma 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo susidomejus: 01 rugpjūčio 2010 - 10:23
QUOTE(Aprile @ 2010 07 31, 22:48)

nu ir spec masažiniai , gerai tuom juk jie neisigeria į oda todėl ir yra masažiniai ..o tie visi vaikiški ir tt jie įsigeria ne taip patogu masažiuotis ... na man taip atrodo..
Atsakyti
Johnsons baby yra mineralinis aliejus ir jisai nesigeria i oda. Yra skirtas apsaugoti kudikio odelei nuo slapimo poveikio. Jis sudaro plevele, kuri ir apsaugo.
Atsakyti
QUOTE(Aprile @ 2010 07 31, 23:48)

As ne tik, kad vaikams , bet ir sau nerekomenduoju Jonsons, paskaitykit jo sudeti.. Jei jums rupi kokybe ir nuosava sveikata, tai nebukite reklamos aukos
Atsakyti
aj aš tai nebeturėjau kantrybės.. kelis vakarus prasikankinau ir viskas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(TerrorisTe69 @ 2010 08 01, 17:18)
aj aš tai nebeturėjau kantrybės.. kelis vakarus prasikankinau ir viskas blush2.gif

Matyt dar laikas neatejo.. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(TerrorisTe69 @ 2010 08 01, 16:18)

Nesitikėjau, kad tokia kančia doh.gif kaip Jūs jaučiat malonumą man skauda verysad.gif va vakar po vakarykščio masažiuko šian prie pilvo prisiliesti negaliu mergaitės gal ką ne taip darau? unsure.gif
Kaip atliekat įviniojimus nusipirkau eurokos molio plėvelės turiu ar galima iškart po masažo ir išsiteplioti ar darot kas antrą dieną prakomentuokit plyz bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aprile @ 2010 08 01, 20:22)
Nesitikėjau, kad tokia kančia doh.gif kaip Jūs jaučiat malonumą man skauda verysad.gif va vakar po vakarykščio masažiuko šian prie pilvo prisiliesti negaliu mergaitės gal ką ne taip darau? unsure.gif
Kaip atliekat įviniojimus nusipirkau eurokos molio plėvelės turiu ar galima iškart po masažo ir išsiteplioti ar darot kas antrą dieną prakomentuokit plyz bigsmile.gif  4u.gif

Niekas nesako, kad ten malonu, tikrai skausminga procedura, gal kitoms malonu, kad celiulita naikina biggrin.gif O ivyniojimus geriausia daryti po masazu, nes geriau isisavinama, kai oda sujudinta ir pagerejusi kraujotaka, ka padaro masazas tauremis mirksiukas.gif
Atsakyti
Man tai ne tiek skauda, kiek laiko gaila. nes nieko kito tuo metu veikti negaliu sad.gif rankos riebaluotos.. Televizoriaus išvis neturiu (o ir nežiūrėčiau), tai net nežinau su kuo būtų galima derint tą masažą. o sedėt ir tiesiog minkyt save, man per didelė prabanga:)
Atsakyti
QUOTE(TerrorisTe69 @ 2010 08 02, 13:48)
Man tai ne tiek skauda, kiek laiko gaila. nes nieko kito tuo metu veikti negaliu sad.gif rankos riebaluotos.. Televizoriaus išvis neturiu (o ir nežiūrėčiau), tai net nežinau su kuo būtų galima derint tą masažą. o sedėt ir tiesiog minkyt save, man per didelė prabanga:)

Filmu parsisiusk ir besimasazuodama ziurek rolleyes.gif as taip visad darau,labai greit laikas praeina..
Atsakyti