Įkraunama...
Įkraunama...

Masažo taurės

QUOTE(Agneškė @ 2010 07 31, 09:22)
O tai kur čia tokiu įsigyti? Turbūt vaistinėje  blush2.gif

buna ir vaistinese, as perku is Feminos bonos.
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2010 07 31, 07:50)
As kalbu apie naturalius aliejus, man niekada net nesauna mintis i galva, kad eiti ir pirkti droge  schmoll.gif

o man tai nėr skirtumo visiškai ar iš drogo ar iš dar kur man svarbu geai slystu taurės ir psio )) puikiai tinka ir babuški agafji irnesakyk.gif kitom ir su dušo ele puikiai sksi masažiuotis..

Agneškė nepatariu pirkt ta kur siūlo su taurėm man jis labaiiii nepatiko , blogai slysta kvapas labai aštrus kartais orą užgniaužia kai pasipurški tai aš atsukdavau ir pildavau nes nuo purškimo teko bėgti š šoną oro įkvėpti...

bet aišku kiekvienas renkasi pagal savo norus ir galimybės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Agneškė @ 2010 07 31, 08:22)
O tai kur čia tokiu įsigyti? Turbūt vaistinėje  blush2.gif

Jei vilnietė esate, galiu pasiūlyti apsilankyti Kvapų namuose.Čia nuoroda į jų psl.
Patogu, nes surašytos kainos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mitsouko: 31 liepos 2010 - 09:54
QUOTE(Lera @ 2010 07 31, 10:50)
o man tai nėr skirtumo visiškai ar iš drogo ar iš dar kur man svarbu geai slystu taurės ir psio )) puikiai tinka ir babuški agafji irnesakyk.gif kitom ir su dušo ele puikiai sksi masažiuotis..

Agneškė nepatariu pirkt ta kur siūlo su taurėm man jis labaiiii nepatiko , blogai slysta kvapas labai aštrus kartais orą užgniaužia kai pasipurški tai aš atsukdavau ir pildavau nes nuo purškimo teko bėgti š šoną oro įkvėpti...

bet aišku kiekvienas renkasi pagal savo norus ir galimybės  smile.gif

Dėkui už patarima tikrai jo nebepirksiu. O kur galima rast ta babuški agafji?
Papildyta:
QUOTE(Mitsouko @ 2010 07 31, 10:53)
Jei vilnietė esate, galiu pasiūlyti apsilankyti Kvapų namuose.Čia nuoroda į jų psl.

Tai, kad Šiaulietė verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Agneškė @ 2010 07 31, 10:23)
Dėkui už patarima tikrai jo nebepirksiu. O kur galima rast ta babuški agafji?

euokose visada būna , man jis labai patinka , puikiai slysta net nedaug užtepus , natūralus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mitsouko @ 2010 07 31, 10:53)

www.aliejus.com abrikosu kauliuku 100 ml nerafinuoto aliejaus kainuoja iki 6 Lt.,o cia 50 ml. tokio paties 21 Lt...
Atsakyti
As jau masazuojuosi kokios trys savaites, kas antra diena daugmaz. Bet na nezinau maniau oda pripras ir nebesimeliniuosiu, bet po kiekvieno masazavimo vis nauju melyniu atsiranda. Ant vienos kojos ypatingai. As kol kas su duso zele vonioje masazuojuos, tai gal del to taip? Su aliejum butu geriau? Pries taures ir su rankom gerai ismasazuoju oda ir saltu vandeniu nuolieju, pries ir po.. Ir nera, kad man labai skaudetu, kaip tik toks malonus skausmas sakyciau... Tai ar turit kokiu patarimu kaip isvengti melyniu? smile.gif
Atsakyti
Smash nusipirk masažinio aliejaus , ir prieš tai šaltu vandienių nesiliek.
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2010 07 31, 19:58)
Smash nusipirk masažinio aliejaus , ir prieš tai šaltu vandienių nesiliek.

Kaip tik oda reikia apsildyti ir paruosti masazui. Juk joks masazas nedaromas is karto drastiskai. Is pradziu glostymas, trynimas, o tik tada visi maigymai, dauzymai ir vakuumavimai. Be to, kas kart reikia duoti odai pailseti rankomis ja paglostant, stipriau pamasazuojan.. O del duso, tai nebent nusilieti, o po to rankomis ismasazuoti iki isilimo
Atsakyti
QUOTE(Smash @ 2010 07 31, 17:28)
saltu vandeniu nuolieju, pries ir po..

Skaičiau,kad po masažo reikia kaip tik šiltai pabūti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mitsouko: 31 liepos 2010 - 19:32
QUOTE(naura14 @ 2010 07 31, 19:30)
Kaip tik oda reikia apsildyti ir paruosti masazui. Juk joks masazas nedaromas is karto drastiskai. Is pradziu glostymas, trynimas, o tik tada visi maigymai, dauzymai ir vakuumavimai. Be to, kas kart reikia duoti odai pailseti rankomis ja paglostant, stipriau pamasazuojan.. O del duso, tai nebent nusilieti, o po to rankomis ismasazuoti iki isilimo

mane pacitavai lig aš prieštaraučiau juk prieš tai reikia apšilymą padaryt smile.gif
Atsakyti
Pagaliau turiu biggrin.gif o aš su džonson baby aliejuku dariausi slysta gerai mirksiukas.gif po kol kas tikrai nežadu pirkti jokio kito. Jūs man paaiškinkite ko tie anticeliulitiniai tokie įpatingi g.gif nu su vit., E bet man jo nereikia ax.gif
Dariausi šiandien tik pilva, bet rankos pavargo doh.gif jos tokios kietos tos taurelės ir ištisai atlipinėjo gal aš nemoku dar g.gif o kaip užpakaliuką masažuojatės gulėdamos ant šono ar stovint blush2.gif
Atsakyti