Įkraunama...
Įkraunama...

Masažo taurės

QUOTE(Sweet Dreams @ 2010 07 28, 22:01)
O kodėl taip yra? Ačiū už info smile.gif 4u.gif

na tiesiog moteriski hormonai priesinasi, kuriu tuo laikotarpiu daugiau yra.
Atsakyti
QUOTE(tanzania @ 2010 07 27, 22:25)
rytoj pazadu prisiduot, tik as kas antra dienele dariausi ir i tarpus masazas sepeciu masaziniu bei kremu ir kavos pilingas, na tai ziuresiu kas kaip smile.gif gaaaal ir bus kas smile.gif niu snd pasitaurinau tai miegas nebeima smile.gif

Prasom, tanzania, prisiduot savo rezultatus blush2.gif ax.gif
Atsakyti
Sveikutės. Labai jau čia vilioja jusu taurės, norisi ir man pabandyti. Gal kartais kuri žinot kur yra jų pirkti Šiauliuose? Nes nenoriu laukti kol atsiųs
Atsakyti
QUOTE(Agneškė @ 2010 07 30, 19:07)
Sveikutės. Labai jau čia vilioja jusu taurės, norisi ir man pabandyti. Gal kartais kuri žinot kur yra jų pirkti Šiauliuose? Nes nenoriu laukti kol atsiųs

Uzsisakius atsiuncia gana greitai. O aliejuko jau turite? Nes jei nezinote, kur tauriu pirkti, tai ir su aliejuko paieskomis bus sunku
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2010 07 30, 19:30)
Uzsisakius atsiuncia gana greitai. O aliejuko jau turite? Nes jei nezinote, kur tauriu pirkti, tai ir su aliejuko paieskomis bus sunku

eurokose , droge pilna kokių tik nori biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Agneškė @ 2010 07 30, 18:07)

per pora dienų atsiunčia galima ir palaukt mirksiukas.gif
Atsakyti
Masazuojuos jau ketvirta diena, siandien bus penkta, varau po 1,5h. Ir siandien ejau kavutes gert su drauge,besedint uzsidejau koja ant kojos ir...sakes!jauciu kaip duobiukiu sumazejo!!nes anksciau tai net baisu budavo su ranka perbraukt,o siandien jau galiu suskaiciuot kad nedaug ju beliko...tiek gavau stimulo!!!dabar varysiu ir varysiu nuolat, nes kaip smagu,kai nebebus to bjaurybes celiulito ir drasiai galesiu detis sijonelius trumpus ,kelt koja ant kojos.. biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Maat`e @ 2010 07 30, 20:27)
Masazuojuos jau ketvirta diena,

ne jau ketvirta diena o tik ketvirta biggrin.gif o kai toliau matysi kokie pokyčiai vyksta bus dar didesnis stimulas pamatysi mirksiukas.gif
Atsakyti
O aš kurį laiką uoliai masažavausi, bet beveik pabaigus butelį masažinio aliejaus padėjau taures geresniems laikams. Tikrai nebuvo ir nėra taip, kad "kaifuočiau" nuo to masažavimosi biggrin.gif . Esu tokia, kad užsiimant panašia veikla būtina veikti ir ką nors kito (dažniausiai žiūrėdavau šalia šio proceso filmą, vonioje užsidaryti man per daug nuobodu), tad tekdavo aliejaus ir grindims. Taip pat labai nepatinka tas riebalo jausmas, babuškos aliejų pavyksta nusiplauti tik su dviguba porcija dušo želės biggrin.gif . Per gal porą savaičių nepastebėjau kažkokio pastebimo rezultato, kaip pavyksta kitoms (nors "dirbdavau" kaskart po valandą). Vis tik reiks man tų taurių atsiprašyti ir pradėti su jomis darbuotis ilgesniam laikotarpiui, nes vaizdeliai man labai nepatinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2010 07 30, 21:02)
eurokose , droge pilna kokių tik nori  biggrin.gif
Papildyta:

As kalbu apie naturalius aliejus, man niekada net nesauna mintis i galva, kad eiti ir pirkti droge schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naura14: 31 liepos 2010 - 07:50
QUOTE(naura14 @ 2010 07 31, 08:50)
As kalbu apie naturalius aliejus, man niekada net nesauna mintis i galva, kad eiti ir pirkti droge  schmoll.gif

O tai kokius aliejukus naudojat? Nes galvoju ar sakytis iš to puslapio kartu su taurėmis, ar geriau droge pasieškoti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Agneškė @ 2010 07 31, 09:16)
O tai kokius aliejukus naudojat? Nes galvoju ar sakytis iš to puslapio kartu su taurėmis, ar geriau droge pasieškoti?  g.gif

Kaip bazinis aliejus tinka persiku, abrikosu kauliuku, sezamu seklu, makadamiju, geros kokybes alyvuogiu ir t.t. Bet svarbu, kad jie butu pirmo spaudimo, spausti saltuojku budu, nerafinuoti, nedezodoruoti, neapdoroti jokiu kitu budu. I bazini alieju pilama eteriniai (bet cia jau pagal kiekvieno pomegi), nesauletuoju periodu labai gerai visi citrusiniai, vasara galima cinamono, rozmarino, vaistinio salavijo, palergonijos, metos, pipirmetes, sandalo ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2010 07 31, 09:20)
Kaip bazinis aliejus tinka persiku, abrikosu kauliuku, sezamu seklu, makadamiju, geros kokybes alyvuogiu ir t.t. Bet svarbu, kad jie butu pirmo spaudimo, spausti saltuojku budu, nerafinuoti, nedezodoruoti, neapdoroti jokiu kitu budu. I bazini alieju pilama eteriniai (bet cia jau pagal kiekvieno pomegi), nesauletuoju periodu labai gerai visi citrusiniai, vasara galima cinamono, rozmarino, vaistinio salavijo, palergonijos, metos, pipirmetes, sandalo ir t.t.

O tai kur čia tokiu įsigyti? Turbūt vaistinėje blush2.gif
Atsakyti