Įkraunama...
Įkraunama...

Masažo taurės

QUOTE(Sweet Dreams @ 2010 07 26, 16:21)
Man ryt bus savaitė, tai pateiksiu plačiai SM visuomenei rezultatus biggrin.gif Tu, atrodo, anksčiau pradėjai, tai prašom nudžiuginti pokyčiais smile.gif

Kūno vietą turėjau omeny biggrin.gif

rytoj pazadu prisiduot, tik as kas antra dienele dariausi ir i tarpus masazas sepeciu masaziniu bei kremu ir kavos pilingas, na tai ziuresiu kas kaip smile.gif gaaaal ir bus kas smile.gif niu snd pasitaurinau tai miegas nebeima smile.gif per velai pasidariau sau si malonuma biggrin.gif

QUOTE(Aprile @ 2010 07 27, 09:51)
kokiu tepei nuo randu ax.gif  4u.gif

va va randuku turiu ne viena ir vis galvojau koks budas juos naikint geresnis, tai pasinaudosiu siuo patarimu smile.gif beje galvoju pradet masazuot spranda,, nes pas mane tokia kuprele yra (drusku sankaupos verysad.gif ) na bet manau turetu iveikt ta kuprele sios taures smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sweet Dreams @ 2010 07 27, 10:31)
Kaip ir žadėjau, dalinuosi rezultatais po savaitės masažavimosi smile.gif
per liemenį -2 cm

O kaip masažuojate pilvą?Ar ir liemenį kažkiek?
nes aš nuo bambos tokiais spinduliais tiesiog.
O kokiom kryptim liemenį masažuoti? smile.gif
Sveikinu su puikiais rezultatais!
Atsakyti
lemenį aš pasaziuoju kartu su pilvu tiesiog spinduliai mano būna ilgesni biggrin.gif tiksliau į šonus bružinu ir tiek smile.gif

tanzania visokias ten ddrusku sankaupas ir kitas bedas , jau savarankiškai gal ir nerekomensuočiau masažiuot , arba bent su gysždytoja reikėtu pasitart , kad nebūtu daugiau žalos negu naudos...
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2010 07 28, 12:46)

tanzania visokias ten ddrusku sankaupas ir kitas bedas , jau savarankiškai gal ir nerekomensuočiau masažiuot , arba bent su gysždytoja reikėtu pasitart , kad nebūtu daugiau žalos negu naudos...

gal ir tiesa sakai... tik skaiciau kazkur kitam forume, kad viena taip susitvarke ta kuprele mazyte sad.gif(( taip mane ji nervina, nors tik vos vos matos sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Mitsouko @ 2010 07 28, 10:03)
O kaip masažuojate pilvą?Ar ir liemenį kažkiek?
nes aš nuo bambos tokiais spinduliais tiesiog.

Pilvą visaip masažuoju - ir didėjančiais ratukais aplink bambą, ir spinduliais, ir vertikaliai, ir horizontaliai smile.gif Šonus išeina tik horizontaliai pavedžiot ten atgal smile.gif
Papildyta:
Dar pamiršau pasigirt, kas liečia pilvą biggrin.gif Turėjau bamboj auskarą, bet po antro nėštumo skylė patapo gal centimetro brūkšniu, auskaras išvirsdavo, tai nebenešiojau. O dabar matau SKYLĘ bigsmile.gif Aišku, tas brūšniukas vis tiek liko, nes vienintelės strijos ir atsirado ties dūriu, bet vėl galiu nešiot auskarą thumbup.gif

QUOTE(tanzania @ 2010 07 27, 22:25)
rytoj pazadu prisiduot

Jau rytojus biggrin.gif Laukiam laukiam bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sweet Dreams @ 2010 07 27, 12:16)
Ką tik kažkurioje senesnėje temoje perskaičiau, kad žindant vakuminis masažas nėra efektyvus, o aš matinanti biggrin.gif Tai arba netiesa, arba jei nemaitinčiau, būčiau trigubai daugiau susitraukusi biggrin.gif

ne neefektyvus, o baigus maitinti jis daug efektyvesnis 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo susidomejus: 28 liepos 2010 - 13:53
Mergaitės užduosiu kvaila klausimėlį biggrin.gif Yra pirkti anticeliulitinių aliejų su aitriuoju pipiru lyg kaitinantys jie ar kaip nebandžius jų., Tačiau parduotuvėje yra aliejus alyvuogių taip pat su aitriuoju pipiru lotuliukas.gif bet turbūt ne tas pats mastau.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Aprile @ 2010 07 28, 15:47)
Mergaitės užduosiu kvaila klausimėlį biggrin.gif Yra pirkti anticeliulitinių aliejų su aitriuoju pipiru lyg kaitinantys jie ar kaip nebandžius jų., Tačiau parduotuvėje yra aliejus alyvuogių taip pat su aitriuoju pipiru lotuliukas.gif bet turbūt ne tas pats mastau.gif  hihihi.gif

galima anticeliulitinius aliejus taip patiem pasigamint: i gera alieju primesti vaistazoliu, prieskoniu reikiamu, tik uzima kelis menesius, kol stovedamas pasidaro geras. kazin kada toj parduotuvej tas pipiras imestas, jeigu pries savaite, tai mazoka dar laiko g.gif
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2010 07 28, 15:57)
galima anticeliulitinius aliejus taip patiem pasigamint: i gera alieju primesti vaistazoliu, prieskoniu reikiamu, tik uzima kelis menesius, kol stovedamas pasidaro geras. kazin kada toj parduotuvej tas pipiras imestas, jeigu pries  savaite, tai mazoka dar laiko g.gif

Galvoju gal nesamone sumasciau mastau.gif blush2.gif kaip kitos mergaitės manot kiek ten naudos iš to pipiro tam aliejuj biggrin.gif Gal tikrai bandę anticeliulitinį su tuo aitriuoju kiek tiesos, kad jis kaitinantis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Aprile @ 2010 07 28, 19:09)
Galvoju gal nesamone sumasciau mastau.gif  blush2.gif kaip kitos mergaitės manot kiek ten naudos iš to pipiro tam aliejuj biggrin.gif  Gal tikrai bandę anticeliulitinį su tuo aitriuoju kiek tiesos, kad jis kaitinantis g.gif

man asmeniškai jis nieko nekaitino ( ačiū D ) nekenčių kaitinančių ar šaldančių efektu...
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2010 07 28, 14:52)
ne neefektyvus, o baigus maitinti jis daug efektyvesnis  4u.gif

O kodėl taip yra? Ačiū už info smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aprile @ 2010 07 28, 15:47)
Mergaitės užduosiu kvaila klausimėlį biggrin.gif Yra pirkti anticeliulitinių aliejų su aitriuoju pipiru lyg kaitinantys jie ar kaip nebandžius jų., Tačiau parduotuvėje yra aliejus alyvuogių taip pat su aitriuoju pipiru lotuliukas.gif bet turbūt ne tas pats mastau.gif  hihihi.gif

Jei alyvuogiu nerafinuotas ir nera jokiu priedu, gali naudoti kaip anticeliulitini wink.gif
Atsakyti