Įkraunama...
Įkraunama...

Masažo taurės

QUOTE(Lera @ 2010 04 07, 22:56)
nu ką aš ten žinau užsisakiau iš saforos ir psio , nieko neparašyta kiek galioja ir kada pagamintos ..

susidomejus tu masažiste? pasakyk kodėl negalima per mm daryt masažo?

Aš irgi iš saforos užsisakiau ir normaliai man laiko g.gif
Atsakyti
įdomu ko tada mano taip greit parėjo? reikės vėl užsisakyt doh.gif
Atsakyti
vakar masažavau kojas su dviem taurėm nu kaip faina bigsmile.gif

kiekvieną rytą atsikeliu ir varau link veidrodžio pažiūrėti rezultatu biggrin.gif negaliu atsigręžėt ir patikėti juk tai vien masažo dėka wub.gif kaip ankščiau galėjau be tokio masažo gyventi?

o gal labiau išmanančios pasakytu kiek toks efektas laikosi kai jau nesimasazuoji?

Atsakyti
4u.gif sveikos..aš vis dar tik laikau taurę vonios spintukėj doh.gif blush2.gif nepradedu kočiotis... biggrin.gif sakykit, kada rezultatas jau matosi, po kelių masažo savaičių ar mėnesių? biggrin.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Favorites @ 2010 04 09, 20:48)
4u.gif  sveikos..aš vis dar tik laikau taurę vonios spintukėj  doh.gif  blush2.gif  nepradedu kočiotis... biggrin.gif  sakykit, kada rezultatas jau matosi, po kelių  masažo savaičių ar mėnesių?  biggrin.gif  ax.gif

man po pirmo karto jau matesi smile.gif kuo daugiau masažuoji tuo daugiau ir matosi 4u.gif
Atsakyti
Imesiu paveiksliuka masazo krypciu. katik radau, gal pravers ax.gif

user posted image
Atsakyti
aj jau tu krypčių visokiu variantu prisižiūrėjau biggrin.gif varau pagal seniau atrasta ir man gerai smile.gif

kaip sekasi masažuotis?
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2010 04 10, 21:46)
aj jau tu krypčių visokiu variantu prisižiūrėjau biggrin.gif

Va butent, kad tos kryptys daznai nurodomos skirtingai doh.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo samsam: 10 balandžio 2010 - 22:59
lera sakykit kaip tiksliai masazuojates, jei pagal tuos paveiksliukus kur pavaizduota limfos tekejimo kryptis, tai kaip suprantu reiktu kiekviena karta nuiminet ta taure ir vel is apacios i virsu stumt. labai entuziastingai viska aprasote, tad ir as nuo siandienos noriu pradet masazuotis smile.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(admirale @ 2010 04 11, 16:23)
lera sakykit kaip tiksliai masazuojates, jei pagal tuos paveiksliukus kur pavaizduota limfos tekejimo kryptis, tai kaip suprantu reiktu kiekviena karta nuiminet ta taure ir vel is apacios i virsu stumt. labai entuziastingai viska aprasote, tad ir as nuo siandienos noriu pradet masazuotis smile.gif  smile.gif

užkrečiau jau ne viena žmogų su tom taurėm biggrin.gif ypač kai mato kaip keičiuosi biggrin.gif o man toks azartas kiek dar pasikeisiu bigsmile.gif

aš jau rašiau kaip darau daug maž kaip pirmam puslapį parodyta , kojas aukštis žemyn ( kartais su dviem taurėm) užpakalis į šonus , pilvą ratuku , šonus taip įstrižai štai ir viskas smile.gif vienai vietai skyriu po 10 minučių , nesimasažiuoju sekmadieniais smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2010 04 09, 22:50)
man po pirmo karto jau matesi smile.gif kuo daugiau masažuoji tuo daugiau ir matosi  4u.gif

4u.gif man irgi..ale skauda iki šiol..čia noramlu taip? ir man atšoka ta taurė kažkaip..galvoju, gal per daug aliejaus užtepu... g.gif pasidalinkit patirtimi biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
na ir as taip pat kazdaka dariau, tiesiog galvojau ar reik tas taures atitraukinet... labai saunu kad jums rezultatai matosi 4u.gif o sakykit gal pas jus tas celiulitas nezymus buvo, jei neklystu raset kad matesi tik suspaudus... beje kaip su mityba? smile.gif
Atsakyti