QUOTE(Sweet Dreams @ 2010 07 27, 10:31)
Kaip ir žadėjau, dalinuosi rezultatais po savaitės masažavimosi
nu va maladec , sveikinu
tik nesustok
sakau man tai tiesiog stebuklingas atradimas mano organizmui šis metodas tiko ir patiko
jau man nesimato nei atsisedus koja ant kojos užkėlus nei suspaudus labai stipriai
o jau menuo nesimasazuoju ( nes nuolat būnam išvaževe dabar nera sąlygų) bet va po savaites prasides naminis gyvenimas vėl masazuosios ... beja gali būt ir taip juk drabuziai kris , atrodys svorio nėra o svoris nepasikeites tai tiesiog taip oda sustangrėja
aš per kelis menesius jau trečia karta atnaujinu garderobą
jau drauges sako stop gana , nu man atrodo dar truputi ir bus ok
vnz visa menesi nieko nedariau tik tepiausi visokiais kremais ryte vakare nuo celiulito ir rezultatas liko
db vėl darysiu su taurėm bet db ne kiekviena dieną kaip ankščiau o kas antra , tai bus diena masažas kita diena vyniojimai , ir kaip visada ryta vakarą tepsios kremais ir pilingai kava plius medus , db medus skystas tai super man labai patinka , kaip prisitrinu net kaista oda
tik va nepatinka man šaldančių kremų poveikiai ..nemėgstu bet kenčių nes prisipirkau tai reikia išnaudot
sekmes ir kantrybes visom
Всю жизнь я страшно боюсь глупых. Особенно баб. Никогда не знаешь, как с ними разговаривать, не скатываясь на их уровень