Įkraunama...
Įkraunama...

Masažo taurės

QUOTE(susidomejus @ 2010 07 26, 09:25)
veikliosios medziagos uzteptos ant odos jau uz keliolikos minuciu aptinkamos kepenyse, taip kad nelieka ant odos jos kelias dienas, tuo labiau, kad prausiames smile.gif

ačiū už informaciją bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sweet Dreams @ 2010 07 23, 15:45)
Kur darysies? smile.gif Aš dvi turiu, užtenka kolkas biggrin.gif
Kad man maža objektyvumo tik stebint vaizdą smile.gif MB sako, kad jau lygiau, oda gražesnė, ale man kaip baisu buvo, taip ir liko biggrin.gif

va va, as irgi matau, kad lyg ir lygesne oda, svelnesne, prieinu prie veidrodzio po poros valandu ir vel atrodo tas pats, tai nori nenori tenka pasimatuot, kad objektyviau ivertint biggrin.gif na as dariausi paradizej smile.gif
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2010 07 25, 11:08)
Gali nusipirkti paprasto nerafinuoto ir niekaip neapdirbto abrikosu kauliuku, sezamo seklu, migdolu,lazdyno aliejaus ar alyvuogiu aliejaus, i juos isipilk cinamono eterinio, rozmarino, eukalipto, sandalmedzio,palergonijos, jazmino, vaistinio salavijo (tik jo kvapas stiprus, uzmusa kitus kvapus) ar kitu su odos problemomis padedanciu kovoti.  Gali ir be eteriniu. Pacios taures savaime jau gerina odos bukle. Tik nepadaugink eteriniu, jei gaminsiesi, ant buteliuku dazniausia buna uzrasyta, i koki kieki bazinio , kiek ml reikia maisyti eterinio  mirksiukas.gif
arba 17  mirksiukas.gif

Tikrai dėkui už patarimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tanzania @ 2010 07 26, 13:49)
va va, as irgi matau, kad lyg ir lygesne oda, svelnesne, prieinu prie veidrodzio po poros valandu ir vel atrodo tas pats, tai nori nenori tenka pasimatuot, kad objektyviau ivertint biggrin.gif

na as dariausi paradizej smile.gif

Man ryt bus savaitė, tai pateiksiu plačiai SM visuomenei rezultatus biggrin.gif Tu, atrodo, anksčiau pradėjai, tai prašom nudžiuginti pokyčiais smile.gif

Kūno vietą turėjau omeny biggrin.gif
Atsakyti
Šiandien daviau dziazo:
Pasidariau agurkų (iš šiltnamio) kaukytę, po to su taure masažavausi kokias dvi valandas, o pabaigai su ledukais praėjau. Kadangi turiu strijų(nuo vaikystės,dabar jos išbalusios) patepiau dar nuo randų tepeliuku. Kažkur skaičiau kad po masažinimo tepant nuo randų tepeliuku labai padeda...
Atsakyti
QUOTE(Maat`e @ 2010 07 26, 17:44)
Šiandien daviau dziazo:
Pasidariau agurkų (iš šiltnamio) kaukytę, po to su taure masažavausi kokias dvi valandas, o pabaigai su ledukais praėjau. Kadangi turiu strijų(nuo vaikystės,dabar jos išbalusios) patepiau dar nuo randų tepeliuku. Kažkur skaičiau kad po masažinimo tepant nuo randų tepeliuku labai padeda...

kokiu tepei nuo randu ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Contractubex 4u.gif
Atsakyti
Kaip ir žadėjau, dalinuosi rezultatais po savaitės masažavimosi smile.gif Dariausi kasdien (tik šeštadienį jėgų nebeturėjau biggrin.gif) po ~1,5 h. Kas antrą dieną dar dariausi įvyniojimus su jūros dumbliais + kūno šveitimą su kavos tirščiais ir medum.

Taigi, rezultatai biggrin.gif

Koja:
blauzda -0,5 cm
virš kelio -1 cm
šlaunis -1 cm

Pilvas:
po bamba -2 cm
per bambą -3 cm
per liemenį -2 cm

Užpakalis -1,5 cm

Svoris -2 kg

Oda tikrai lygesnė, celiulitas matosi mažiau (pvz, sėdint užsidėjus koją ant kojos beveik nebesimato bigsmile.gif ). Dietų nesilaikau, tai ir svorio kritimą laikyčiau masažų nuopelnu smile.gif Beje, jau seniai turėjau išsiplėtusių kapiliarų, tai po masažų ir jie tapo mažiau matomi - anksčiau buvo tamsiai violetiniai, dabar vos raudoni thumbup.gif Naujų neatsirado. Vienžo, tik pliusus matau, tai ir toliau intensyviai masažuosiuos thumbup.gif
Atsakyti
Ką tik kažkurioje senesnėje temoje perskaičiau, kad žindant vakuminis masažas nėra efektyvus, o aš matinanti biggrin.gif Tai arba netiesa, arba jei nemaitinčiau, būčiau trigubai daugiau susitraukusi biggrin.gif
Atsakyti
Jetus, Sweet Dreams, na ir pavarei wub.gif As ir kas vakara duoduos su taurem: isijungiu serialus ir davai ant lovos su taurelle lotuliukas.gif tik as dar po visko su ledukais praeinu,o iviniojimamas neturiu laiko prisiruost,nors molio nusipirkau,sakau lauksiu kada varysiu i pirti, tada ten ir pasitepliosiu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Sweet Dreams @ 2010 07 27, 10:31)
Kaip ir žadėjau, dalinuosi rezultatais po savaitės masažavimosi smile.gif

nu va maladec , sveikinu drinks_cheers.gif tik nesustok wink.gif

sakau man tai tiesiog stebuklingas atradimas mano organizmui šis metodas tiko ir patiko biggrin.gif jau man nesimato nei atsisedus koja ant kojos užkėlus nei suspaudus labai stipriai biggrin.gif o jau menuo nesimasazuoju ( nes nuolat būnam išvaževe dabar nera sąlygų) bet va po savaites prasides naminis gyvenimas vėl masazuosios ... beja gali būt ir taip juk drabuziai kris , atrodys svorio nėra o svoris nepasikeites tai tiesiog taip oda sustangrėja wub.gif aš per kelis menesius jau trečia karta atnaujinu garderobą unsure.gif jau drauges sako stop gana , nu man atrodo dar truputi ir bus ok ax.gif

vnz visa menesi nieko nedariau tik tepiausi visokiais kremais ryte vakare nuo celiulito ir rezultatas liko rolleyes.gif

db vėl darysiu su taurėm bet db ne kiekviena dieną kaip ankščiau o kas antra , tai bus diena masažas kita diena vyniojimai , ir kaip visada ryta vakarą tepsios kremais ir pilingai kava plius medus , db medus skystas tai super man labai patinka , kaip prisitrinu net kaista oda wub.gif tik va nepatinka man šaldančių kremų poveikiai ..nemėgstu bet kenčių nes prisipirkau tai reikia išnaudot tongue.gif

sekmes ir kantrybes visom 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lera: 27 liepos 2010 - 16:58
Lera, as isivaizduoju kokia grazuole esi ir koki kuna turi...ech 4u.gif ikvepia mane tai irgi neapleist taureliu ax.gif
Atsakyti