Įkraunama...
Įkraunama...

Masažo taurės

QUOTE(Sweet Dreams @ 2010 07 23, 12:41)
Arba logiška, arba mes jau matom tai, ką norim matyti biggrin.gif Nes man po trijų masažų ir dviejų įvyniojimų pilvo apimtis matuojant per tris vietas (žemiau bambos, per bambą ir per taliją) sumažėjo po 2 cm., virš kelio ir per šlaunį - po 1 cm smile.gif Užpakalis kolkas nesusitraukė, svoris irgi nepasikeitė biggrin.gif Aišku, sunku spręsti pagal kelių dienų rezultatus, gi ir šiaip ne visada centimetras į centimetrą tos kūno formos būna, tai reiktų žiūrėti bent jau po savaitės, kas ir kaip pasikeitė ax.gif

na tikrai taip, pritariu smile.gif nes as visaip slankiojau su tuo metru, kad tik neapsigauciau biggrin.gif na ziuresim kas bus po savaites... o snd leksiu darytis tatuiruotes, jeeeeeej kaip laukiu clap.gif clap.gif clap.gif yahoo.gif yahoo.gif
Atsakyti
QUOTE(Sweet Dreams @ 2010 07 23, 12:41)
Arba logiška, arba mes jau matom tai, ką norim matyti biggrin.gif Nes man po trijų masažų ir dviejų įvyniojimų pilvo apimtis matuojant per tris vietas (žemiau bambos, per bambą ir per taliją) sumažėjo po 2 cm., virš kelio ir per šlaunį - po 1 cm smile.gif Užpakalis kolkas nesusitraukė, svoris irgi nepasikeitė biggrin.gif Aišku, sunku spręsti pagal kelių dienų rezultatus, gi ir šiaip ne visada centimetras į centimetrą tos kūno formos būna, tai reiktų žiūrėti bent jau po savaitės, kas ir kaip pasikeitė ax.gif

tai faina butu, kad nuo noro viskas geretu, kuo daugiau nori, tuo labiau gereja. As su metru nesimatuoju, ziuriu kaip keiciasi vaizdelis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tanzania @ 2010 07 23, 14:29)
o snd leksiu darytis tatuiruotes, jeeeeeej kaip laukiu  clap.gif  clap.gif  clap.gif  yahoo.gif  yahoo.gif

Kur darysies? smile.gif Aš dvi turiu, užtenka kolkas biggrin.gif

QUOTE(susidomejus @ 2010 07 23, 15:07)
tai faina butu, kad nuo noro viskas geretu, kuo daugiau nori, tuo labiau gereja. As su metru nesimatuoju, ziuriu kaip keiciasi vaizdelis smile.gif

Kad man maža objektyvumo tik stebint vaizdą smile.gif MB sako, kad jau lygiau, oda gražesnė, ale man kaip baisu buvo, taip ir liko biggrin.gif
Atsakyti
Na va, ir aš jungiuosi prie jūsų kompanijos smile.gif
Šiandien įsigijau taures ir anticeliulitinį aliejų (kaip kvepia... wub.gif ), žiūrėsim, kas gausis.
Celiulitas matosi tik suspaudus odą, bet norėčiau, kad jo išvis nebūtų...
Nustebau, kad labai maloniai masažavausi, 45min prabėgo labai greitai, planavau tik apie 20min masažuotis biggrin.gif
Pastebėjau, kad ten kur celiulito daugiau, tai ir labiau skauda masažuojant, bet šiaip skausmas tikrai nėra didelis, net malonus biggrin.gif
Bet pirmą kartą nenorėjau persistengti,žiūrėsiu, ar nebus kokių mėlynių ryt (nors jau gal dabar kažkas turėtu matytis), tikiuosi, kad ne, nes buvo malonu ir nieko per daug neskaudėjo smile.gif

Beje, per kurias vietas ant kojų ir užpakalio matuojate, kad stebėti rezultatus?
Jei aš ir taip plona ir celiulito nedaug, ar verta tikėtis apimčių sumažėjimo?Gal tiesiog vaizdas bus geresnis bet cm nesikeis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mitsouko: 23 liepos 2010 - 19:16
Laba ryteli mergaitės žinokit, kaip džiugu skaityti Jūsų tokius optimistiškus postus bigsmile.gif Aš dar vis kaupiuosi šiam reikaliukui, bet niekaip nenuvažiuoju nusipirkti taurelių, bet noriu begalo blush2.gif
Kaunietės, o gal galit pasakyti kur jų yra pirkti apart žaliakalnio tik ten radau ainant link turgelio mažą parduotuvytę g.gif Dar klausimėlis tai Jūs visos su aliejumi išsitepat prieš procedūrą g.gif Radau pirkti kaitinantį kažkokį, bet yra ir želė pirkti koks skirtumas tarp tų anticeliulitinių kremukų jau įgudusios kokį patartumėte blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Aprile @ 2010 07 24, 09:07)
Dar klausimėlis tai Jūs visos su aliejumi išsitepat prieš procedūrą g.gif Radau pirkti kaitinantį kažkokį, bet yra ir želė  pirkti koks skirtumas tarp tų anticeliulitinių kremukų jau įgudusios kokį patartumėte blush2.gif

Bandžiau ir su kremu masažuotis, bet jis labai greitai įsigeria, tai ekonomiškiau su aliejum smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sweet Dreams @ 2010 07 24, 08:24)
Bandžiau ir su kremu masažuotis, bet jis labai greitai įsigeria, tai ekonomiškiau su aliejum smile.gif

Mergaitės jai ne sunku pakomentuokit kokius aliejukus perkat ax.gif Kokių firmų rusiškus ar kokius man rekomendavo kaitinantį g.gif ar teko kam nors tokį išbandyti rolleyes.gif
Atsakyti

Mano patirtis rodo, kad taurės ir anticeliulitiniai masažai tikrai turi poveikį reik tik nemažai pastangų.

Pažystama numetė 7 cm nuo pilvo. thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(magnesa @ 2010 07 24, 09:05)
Mano patirtis rodo, kad taurės ir anticeliulitiniai masažai tikrai turi poveikį reik tik nemažai pastangų.

Pažystama numetė 7 cm nuo pilvo.  thumbup.gif

Labai viliuosi bent rudeniui pagražinti kūną bigsmile.gif biggrin.gif Plyz pakomentuokit ką naudojat, kad geriau slystu tongue.gif
Atsakyti
Iš Masažo namų nusipirkau aliejų su eterinias aliejais (jų berods15 ten ) specialiai masažui nuo celiulito.
Atsakyti
QUOTE(Mitsouko @ 2010 07 24, 19:02)
Iš Masažo namų nusipirkau aliejų su eterinias aliejais (jų berods15 ten ) specialiai masažui nuo celiulito.

I to aliejaus sudeti iena eteriniai aliejai, kuriu vasara naudoti negalima, nes saules poveikyje gali sukelti didele alergija.
Atsakyti
QUOTE(Aprile @ 2010 07 24, 15:42)
Labai viliuosi bent rudeniui pagražinti kūną bigsmile.gif  biggrin.gif Plyz pakomentuokit ką naudojat, kad geriau slystu  tongue.gif

Gali nusipirkti paprasto nerafinuoto ir niekaip neapdirbto abrikosu kauliuku, sezamo seklu, migdolu,lazdyno aliejaus ar alyvuogiu aliejaus, i juos isipilk cinamono eterinio, rozmarino, eukalipto, sandalmedzio,palergonijos, jazmino, vaistinio salavijo (tik jo kvapas stiprus, uzmusa kitus kvapus) ar kitu su odos problemomis padedanciu kovoti. Gali ir be eteriniu. Pacios taures savaime jau gerina odos bukle. Tik nepadaugink eteriniu, jei gaminsiesi, ant buteliuku dazniausia buna uzrasyta, i koki kieki bazinio , kiek ml reikia maisyti eterinio mirksiukas.gif

QUOTE(Mitsouko @ 2010 07 24, 19:02)

arba 17 mirksiukas.gif
Atsakyti