nezinau kiek as cia to laiko varau tom taurem, bet vyras sake man truputi kazkas negerai, vis ka nors susimastau
as pabandziau kavos tirsciais pasidaryti pylinga, cia man pasiule, tai puse kuno nusidaze svelniai ruda spalva
As nesidarau kas diena, nes pabandziau gal 3 dienas is eiles, tai 4 net prisiliesti prie apatines dalies nejo, tiesiog man skaudejo, melyniu jokiu nepasidariau, tai dabar i savaite 3kartus darausi, pas mane nera antsvorio, tai ir nepersistengsiu, tiesiog noresoji biski ta slaunu oda aptvarkyti ir pilva pastangrinti. Skaiciau, kad rezultatai kazkur po 10k jau matosi, nu tai ivertinsiu paskui. Kai pasakiau draugem tai dar 2 uzsimane, ziuresim gyvai rezultatus, as naudoju aliejuka nuo celiulito kazkoki skirta nesciosioms, buvau kazkada pirkus visa serija droge jie pigus ir geri, bent jau man. Taip pat kartais isivynioju i maistine plevele, bet tai darau, kai vyro nera
Papildyta:
QUOTE(Sweet Dreams @ 2010 07 21, 10:47)
2. Nežinau, gal ir per stipriai. Bet bijau, kad tada jokio efekto nebus, jei silpniau trauksiu Pvz., pilvą masažavau tikrai stipriai, bet neskaudėjo, o leškas su užpakaliu daug silpniau, bet.. Tai ir galvoju, ar čia taip visada ir bus, ar pripras oda bent šiek tiek Ir dar sumislijau, gal per ilgai aš save kankinau, nes pilvo, šlaunų ir užpakalio masažas užtruko beveik 2 val
man irgi pilvo neskauda, bet jau tas as aplamai biski bijanti skausmo, bet taip pasistengiu pasistengiu