Įkraunama...
Įkraunama...

Masažo taurės

laba vakara
nezinau kiek as cia to laiko varau tom taurem, bet vyras sake man truputi kazkas negerai, vis ka nors susimastau biggrin.gif
as pabandziau kavos tirsciais pasidaryti pylinga, cia man pasiule, tai puse kuno nusidaze svelniai ruda spalva biggrin.gif
As nesidarau kas diena, nes pabandziau gal 3 dienas is eiles, tai 4 net prisiliesti prie apatines dalies nejo, tiesiog man skaudejo, melyniu jokiu nepasidariau, tai dabar i savaite 3kartus darausi, pas mane nera antsvorio, tai ir nepersistengsiu, tiesiog noresoji biski ta slaunu oda aptvarkyti ir pilva pastangrinti. Skaiciau, kad rezultatai kazkur po 10k jau matosi, nu tai ivertinsiu paskui. Kai pasakiau draugem tai dar 2 uzsimane, ziuresim gyvai rezultatus, as naudoju aliejuka nuo celiulito kazkoki skirta nesciosioms, buvau kazkada pirkus visa serija droge jie pigus ir geri, bent jau man. Taip pat kartais isivynioju i maistine plevele, bet tai darau, kai vyro nera blush2.gif

Papildyta:
QUOTE(Sweet Dreams @ 2010 07 21, 10:47)
2. Nežinau, gal ir per stipriai. Bet bijau, kad tada jokio efekto nebus, jei silpniau trauksiu unsure.gif Pvz., pilvą masažavau tikrai stipriai, bet neskaudėjo, o leškas su užpakaliu daug silpniau, bet..  doh.gif  Tai ir galvoju, ar čia taip visada ir bus, ar pripras oda bent šiek tiek g.gif Ir dar sumislijau, gal per ilgai aš save kankinau, nes pilvo, šlaunų ir užpakalio masažas užtruko beveik 2 val blush2.gif

man irgi pilvo neskauda, bet jau tas doh.gif as aplamai biski bijanti skausmo, bet taip pasistengiu pasistengiu
Atsakyti
jeeeeej, as jau po taurinimosi... ir vel noriu daaaar biggrin.gif snd jau valanda su trupusiu dariausi, tai atip faina, nesulaukiu, kada cia pradesiu matyt rezultata smile.gif kaip manot per pora savaiciu imanoma kazkiek padailint kojas ir uzpakaliuko forma? biggrin.gif dar priedu pradejau daryt pratimus kojom ir rankom smile.gif kaip minejau pilvukas tenkina tai jo nelieciu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maat`e @ 2010 07 21, 19:53)
Sveikos merginos  smile.gif
Jungiuosi ir as prie jusu. Anksciau intensyviai naudodavau masazo taure,ypac kai eidavau i pirti: uzsitepi medaus pirty,pasiimi taure ir masazuoji,o jei dar ir gera kompanija - laikas neprailgsta.
Deja, pastaruoju metu buvau uzsivertusi darbais, priaugau svorio ir taures pamirsau.
Tik siandien pagaliau ja susiradau ir pasidariau masaziuka. Tik po masazo dar su leduku perejau per slaunis biggrin.gif O ateiciai leksiu to rusisko molio nusipirkti ax.gif

Sveika sugrįžusi prie taurių smile.gif 4u.gif Kokie ankstesnio naudojimo rezultatai buvo? smile.gif Beje, mano anyta rusišką molį (anticeliulitinis, mėlynas) perka rusiškos kosmetikos parduotuvėje, kaina 1.5 Lt pokelis, vis šiek tiek pigiau nei Eurokos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sweet Dreams @ 2010 07 21, 21:40)
Sveika sugrįžusi prie taurių smile.gif 4u.gif Kokie ankstesnio naudojimo rezultatai buvo? smile.gif Beje, mano anyta rusišką molį (anticeliulitinis, mėlynas) perka rusiškos kosmetikos parduotuvėje, kaina 1.5 Lt pokelis, vis šiek tiek pigiau nei Eurokos biggrin.gif

Kai naudojau taures, celiulito praktiskai nebudavo, nebent stipriai suspaudus ir tik vietom. O dabar visur apaugusi tom duobem, net ant ranku atsirado, nors tikrai net nestora esu. verysad.gif O i rusiska parduotuvele teks apsilankyt ir uzsipirkt to gerio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kruopa12 @ 2010 07 21, 21:28)
man irgi pilvo neskauda, bet jau tas doh.gif as aplamai biski bijanti skausmo, bet taip pasistengiu pasistengiu

Aš ir kenčiu sukandus dantis, ką jau bepadarysi, reik kentėt, jei pokyčių norisi smile.gif

QUOTE(tanzania @ 2010 07 21, 21:30)
jeeeeej, as jau po taurinimosi... ir vel noriu daaaar biggrin.gif snd jau valanda su trupusiu dariausi, tai atip faina, nesulaukiu, kada cia pradesiu matyt rezultata smile.gif kaip manot per pora savaiciu imanoma kazkiek padailint kojas ir uzpakaliuko forma? biggrin.gif dar priedu pradejau daryt pratimus kojom ir rankom smile.gif kaip minejau pilvukas tenkina tai jo nelieciu biggrin.gif

Šaunuolė 4u.gif Kaip aš jums (toms, kurioms malonumas masažuotis) pavydžiu rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Maat`e @ 2010 07 21, 21:47)
Kai naudojau taures, celiulito praktiskai nebudavo

Dar viena pozityviai nuteikianti patirtis thumbup.gif Sėkmės ir šįkart 4u.gif
Atsakyti
O man dar toks klausimas iskilo, ar galima masazuoti nugara bent kiek? Pvz sonus auksciau klubu, liemens sonus? Jei galima tai kokiom kryptim masazuoti? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Smash @ 2010 07 21, 23:53)
O man dar toks klausimas iskilo, ar galima masazuoti nugara bent kiek? Pvz sonus auksciau klubu, liemens sonus? Jei galima tai kokiom kryptim masazuoti?  smile.gif

Galima ir nugarą, tik negalima inkstų srities ir stuburo liest 4u.gif Dėl krypčių nežinau, ne specė tame smile.gif Bet manau, kad jei ne gydomaisiais tikslais, tai tiks bet kaip blush2.gif
Atsakyti
sveikutes :)ir kaip sekasi jums taurintis??? smile.gif as tai snd dar nesitaurinau ir nzn, gal nesitaurinsiu, skaiciau kad poveikis yra apie pora dienu, taciau snd labai stipriai issitryniau kavos tirsciais, paskui su sepeciu duse ir dabar issitepiau kremu su juros dumbliais ir dar kazkuom biggrin.gif nebepamenu ir susiviniojau biggrin.gif tai db pabusiu koki pusvalanduka taip, kazin poveikis bus ar ne biggrin.gif manau turetu but smile.gif ar geriau issitept bet nesusiviniot tokiu atveju smile.gif kaip manot? beje niekur eurokos nerandu to purvo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tanzania @ 2010 07 22, 17:47)
sveikutes :)ir kaip sekasi jums taurintis??? smile.gif as tai snd dar nesitaurinau ir nzn, gal nesitaurinsiu, skaiciau kad poveikis yra apie pora dienu, taciau snd labai stipriai issitryniau kavos tirsciais, paskui su sepeciu duse ir dabar issitepiau kremu su juros dumbliais ir dar kazkuom biggrin.gif nebepamenu ir susiviniojau biggrin.gif tai db pabusiu koki pusvalanduka taip, kazin poveikis bus ar ne biggrin.gif manau turetu but smile.gif ar geriau issitept bet nesusiviniot tokiu atveju smile.gif kaip manot? beje niekur eurokos nerandu to purvo biggrin.gif

Aš ką tik po kankinimo seanso smile.gif Skauda jau mažiau, tikiuosi, vėliau dar mažiau skaudės smile.gif

Dėl vyniojimosi - jei ne tam kremas skirtas, tai gal ir "nemačys", kad įsivyniojai ax.gif Bet ir nepakenks turbūt biggrin.gif o molio yra rusiškos kosmetikos parduotuvėse, viena Šeškinėj yra, o kur kitos, reik geriau žinančių klaust smile.gif
Atsakyti
Ivyniojimai po masazo, tauriu ar paprasciausio pilingo zymiai efektyvesni, nei tik paprastai isivyniojus.
Atsakyti
labas rytas smile.gif
sweet dreams, saunu, akd jau ne taip skauda:) reikes paieskot to molio dar kur nors biggrin.gif
kazin logiska, kad po poros dienu taurinimosi ir vakar pasveitimo, slaunys pamazejo 0,6 cm.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(tanzania @ 2010 07 23, 11:15)
kazin logiska, kad po poros dienu taurinimosi ir vakar pasveitimo, slaunys pamazejo 0,6 cm....  g.gif

Arba logiška, arba mes jau matom tai, ką norim matyti biggrin.gif Nes man po trijų masažų ir dviejų įvyniojimų pilvo apimtis matuojant per tris vietas (žemiau bambos, per bambą ir per taliją) sumažėjo po 2 cm., virš kelio ir per šlaunį - po 1 cm smile.gif Užpakalis kolkas nesusitraukė, svoris irgi nepasikeitė biggrin.gif Aišku, sunku spręsti pagal kelių dienų rezultatus, gi ir šiaip ne visada centimetras į centimetrą tos kūno formos būna, tai reiktų žiūrėti bent jau po savaitės, kas ir kaip pasikeitė ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sweet Dreams: 23 liepos 2010 - 11:42