Įkraunama...
Įkraunama...

Masažo taurės

QUOTE(tanzania @ 2010 07 20, 21:00)
na va, as jau po taurinimosi, tai jausmas  thumbup.gif  ranka siek tiek pavargo, bet 50

o kokius vyniojimus jus darot? gal galit apsviest, kaip namu salygom tai galima padaryt? smile.gif  blush2.gif

na, kad ir su anticeliulitiniu kremu ar anticeliulitiniu moliu is Eurokos.
Atsakyti
QUOTE(tanzania @ 2010 07 20, 20:00)
na va, as jau po taurinimosi, tai jausmas  thumbup.gif  ranka siek tiek pavargo, bet 50 minuciu vistiek istempiau... kai ka per daug itraukus buvau, nes skausmas nezveriskas sueme, bet atleidau iskart ir vuolia, iveikiau pirma karta be dideliu pastangu smile.gif nzn kaip poveikis bus ar ne, bet kojos siek tiek paraudo smile.gif tikiuosi viska gerai dariau smile.gif nepamenu keino patarimu cia pasinaudojau, nes lovoj guledama dariausi, po uzpakaliuku pasikisus paklode kad nepritaskyt smile.gif tai va ispudziai geri... daaaaar nooooriuuuuu biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

nu sveikinu biggrin.gif

kieno kieno patarimai , aišku mano biggrin.gif aš atsigulu su paklodė )))

dėl vyniojimo nusiperku anticeliulitinio molio pvz eurokose už 2lt , suuperinis man, paruošiu kaip parašyta tik nepadauginkit vandiens ten vis vieno kito šaukšto reikia , ištepiu ką noriu ( pilvą užpakali šlaunys ir .t .t ) ir apsivynioju maistine plevelė , tada užsidedu drabužius kuriu negaila , jei neturiu namų darbų tada dar š pledą kokį šilta įsivynioju ir guliu apie 40min tada viską nusiplaunu dar duše prie visko kavos pilinga pasidarau thumbup.gif
Atsakyti
Na va, aš po pirmojo masažo. Nežinau, kaip jums, bet man labai skaudėjo unsure.gif Gulėjau sukandusi dantis, kol MB darbavosi. Gal kuo daugiau lašinių, tuo labiau skauda? doh.gif Nebelaukiu kito karto...

Ačiū už atsakymus dėl įvyniojimų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2010 07 20, 21:15)
nu sveikinu biggrin.gif

kieno kieno patarimai , aišku mano  biggrin.gif  aš atsigulu su paklodė )))

dėl vyniojimo nusiperku anticeliulitinio molio pvz eurokose už 2lt , suuperinis man, paruošiu kaip parašyta tik nepadauginkit vandiens ten vis vieno kito šaukšto reikia , ištepiu ką noriu ( pilvą užpakali šlaunys ir .t .t ) ir apsivynioju maistine plevelė , tada užsidedu drabužius kuriu negaila , jei neturiu namų darbų tada dar š pledą kokį šilta įsivynioju ir guliu apie 40min tada viską nusiplaunu dar duše prie visko kavos pilinga pasidarau  thumbup.gif

na tai labai labai aciu uz info ir ta isradima taurintis lovoje... ziurejau sau filma ir darbavausi, ech kaip gerai smile.gif snd vel laukiu nesulaukiu smile.gif reikes dar nusipirkti ir to molio smile.gif o gal galit pasakyt prie kokiu priemoniu jis buna padetas? blush2.gif
QUOTE(Sweet Dreams @ 2010 07 20, 23:52)
Na va, aš po pirmojo masažo. Nežinau, kaip jums, bet man labai skaudėjo unsure.gif Gulėjau sukandusi dantis, kol MB darbavosi. Gal kuo daugiau lašinių, tuo labiau skauda? doh.gif Nebelaukiu kito karto...

Ačiū už atsakymus dėl įvyniojimų 4u.gif

na gal per stipriai itrauke jis oda? nes na man irgi buvo skaudu net susukau kelis kartus, bet tada perdejau is naujo taure su mazesniu itraukimu... visgi pirmi kartai tai noris pripratint oda prie to ir nepadaugint kad paskui bus kancia ir darytis... o snd nei melyniu nei kas skauda smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tanzania @ 2010 07 21, 09:47)
1. reikes dar nusipirkti ir to molio smile.gif o gal galit pasakyt prie kokiu priemoniu jis buna padetas?  blush2.gif

2. na gal per stipriai itrauke jis oda? nes na man irgi buvo skaudu net susukau kelis kartus, bet tada perdejau is naujo taure su mazesniu itraukimu... visgi pirmi kartai tai noris pripratint oda prie to ir nepadaugint kad paskui bus kancia ir darytis... o snd nei melyniu nei kas skauda smile.gif

1. Aš paklausiau konsultantės ir ji parodė visus galimus variantus, išsirinkau geomar pasta su dumbliais ir moliu ax.gif Brangi zaraza, ale visai nieko, vakar po masažiuko atgaiva buvo be skausmo šiltai pagulėt biggrin.gif

2. Nežinau, gal ir per stipriai. Bet bijau, kad tada jokio efekto nebus, jei silpniau trauksiu unsure.gif Pvz., pilvą masažavau tikrai stipriai, bet neskaudėjo, o leškas su užpakaliu daug silpniau, bet.. doh.gif Tai ir galvoju, ar čia taip visada ir bus, ar pripras oda bent šiek tiek g.gif Ir dar sumislijau, gal per ilgai aš save kankinau, nes pilvo, šlaunų ir užpakalio masažas užtruko beveik 2 val blush2.gif
Atsakyti
tai jo pilvo ir neskauda.o va leškutes verkia biggrin.gif bet man tai niekada nebuvo jokių skausmų tik malonumas..o jei dar kas už mane tai padarytu išvis pasaką smile.gif ir negailėkit alejaus , tada geriau slysta mažiau skauda smile.gif

tanzania paklausi rusiško molio nuo celiulito , tau parodys .. geras tikrai , turėjau ir geomar ( didelio skirtumo asmeniškai aš tarp jų nepastebėjau , nebent kainos)

Sweet Dreams na tu rekordininke biggrin.gif mano maximumas 1,5h )) o šiaip visada po valanda masažus darausi .. smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2010 07 21, 11:06)
tai jo pilvo ir neskauda.o va leškutes verkia biggrin.gif bet man tai niekada nebuvo jokių skausmų tik malonumas..o jei dar kas už mane tai padarytu išvis pasaką smile.gif ir negailėkit alejaus ,  tada geriau slysta mažiau skauda smile.gif

tanzania paklausi rusiško molio nuo celiulito , tau parodys .. geras tikrai , turėjau ir geomar ( didelio skirtumo asmeniškai aš tarp jų nepastebėjau , nebent kainos)

Sweet Dreams na tu rekordininke biggrin.gif mano maximumas 1,5h )) o šiaip visada po valanda masažus darausi .. smile.gif

manau ir tu toki rekorda pasiektum, jei netektu paciai daryt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2010 07 21, 11:06)
tai jo pilvo ir neskauda.o va leškutes verkia biggrin.gif bet man tai niekada nebuvo jokių skausmų tik malonumas..o jei dar kas už mane tai padarytu išvis pasaką smile.gif ir negailėkit alejaus ,  tada geriau slysta mažiau skauda smile.gif

Kaip aš tau pavydžiu smile.gif Žinant, kad esi kūda ir graži, tai tikrai darau išvadą, kad daug lašinių = daug skausmo biggrin.gif Šian trumpiau kankinsiuos, užteks rekordų biggrin.gif

Dar apie įtraukimo stiprumą, kiek maždaug įtraukiat odos į taurę? Man ant leškų ~1 cm į aukštį jau mazochizmas.
Atsakyti
QUOTE(Sweet Dreams @ 2010 07 21, 11:28)
Kaip aš tau pavydžiu smile.gif Žinant, kad esi kūda ir graži, tai tikrai darau išvadą, kad daug lašinių = daug skausmo biggrin.gif Šian trumpiau kankinsiuos, užteks rekordų biggrin.gif

Dar apie įtraukimo stiprumą, kiek maždaug įtraukiat odos į taurę? Man ant leškų ~1 cm į aukštį jau mazochizmas.

o tu iš kur žinai apie mano grožį? kas sakė? melavo biggrin.gif

aš tai db traukiu kiek įsitraukia , norisi vis stipriau bet netraukia stipriau įtraukiu maximum.. nu nžn gal kokie cm ir būna? g.gif

tanzania kad maniškis man nedaro , kartais lb rankos pavargdavo pražioi , prašydavau subiniuką patrint tai jam neva manęs gaila ir tt , ai irnesakyk.gif

ankščiau dariausi vonioj , tai oi kaip prailgdavo laikas , o prieš teliką tikra lafa thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2010 07 21, 12:39)

ankščiau dariausi vonioj , tai oi kaip prailgdavo laikas , o prieš teliką tikra lafa  thumbup.gif

va va ir man tas pats smile.gif sedziu darbe ir galvoju kaip darysiu vakare sau masaziuka biggrin.gif priklausomybe vystosi cia... biggrin.gif o kazin ar tas celiulitas dings jei ir toliau maitinsiuos kaip maitinuos g.gif nes na nesu kuda, bet man patinka tai kokia esu ir nenoriu nieko keist apart koju biggrin.gif kazin jis trauksis nuo manes ... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2010 07 21, 12:39)
o tu iš kur žinai apie mano grožį? kas sakė? melavo  biggrin.gif

Iš tavo komentarų apie masažiuko poveikį ir durniui aišku, kad turi GRAŽŲ kūną biggrin.gif Tingiu ieškot posto apie kataloginį subiniuką biggrin.gif tongue.gif Tokie pasisakymai įkvėpia tikėjimo, kad kas nors pagaliau pasikeis ir mano lašiniuotam kieme cool.gif
Atsakyti
Sveikos merginos smile.gif
Jungiuosi ir as prie jusu. Anksciau intensyviai naudodavau masazo taure,ypac kai eidavau i pirti: uzsitepi medaus pirty,pasiimi taure ir masazuoji,o jei dar ir gera kompanija - laikas neprailgsta.
Deja, pastaruoju metu buvau uzsivertusi darbais, priaugau svorio ir taures pamirsau.
Tik siandien pagaliau ja susiradau ir pasidariau masaziuka. Tik po masazo dar su leduku perejau per slaunis biggrin.gif O ateiciai leksiu to rusisko molio nusipirkti ax.gif
Atsakyti