Įkraunama...
Įkraunama...

Masažo taurės

tanzania ačiū už nuorodą aktualu ) na aš nesimatavau ( dėl ko lb gailiuosi) bet turiu pernai metų savęs išmatavimus tai pagal juos pilvo sritys sumažęjo 8cm ... o draugė kojas matavo vai koja prieš tai buvo 55cm o po 51 smile.gif visai šakaliukas smile.gif

rankas žinau tikrai galima masažiuot bet turbūt čia kaip ir su kojom galioja ta pati taisyklė nemasažiuot vidines puses )
Atsakyti
Sveikos "taurinukės" smile.gif

Jungiuosi ir aš prie jūsų smile.gif Nusipirkau vakar taures, "babuškos" aliejų ir geomar dumblių, tai kova su kūno formom prasideda cool.gif Celiulito turiu pakankamai, oda po trijų nėštumų ir 5 metų sedėjimo namuose - tragiška, tai tikiuosi bent šiokių tokių rezultatų ax.gif Kaip ir TerrorisTe69, nusifotkinsiu, išsimatuosiu, o tada jau žiūrėsiu, kas ir kiek pasikeis smile.gif

Beje, kokiu greičiu reikia tas taures vedžiot? Kuo lėčiau ar kaip?
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2010 07 20, 11:08)
tanzania ačiū už nuorodą aktualu ) na aš nesimatavau ( dėl ko lb gailiuosi) bet turiu pernai metų savęs išmatavimus tai pagal juos pilvo sritys sumažęjo 8cm ... o draugė kojas matavo vai koja prieš tai buvo 55cm o po 51 smile.gif visai šakaliukas smile.gif

rankas žinau tikrai galima masažiuot bet turbūt čia kaip ir su kojom galioja ta pati taisyklė nemasažiuot vidines puses )

na tai ziuresiu kaip cia seksis man... smile.gif na gal visgi kuri pasakys, kur tam kalvariju turguj rast taureles? smile.gif vaikinas dviem savaitem isvyko, tai tikiuosi per jas bent kazkiek pagrazint savo leskas biggrin.gif nors kaip jis sake, netrukdo ir nemato kas cia dedas, bet pati jauciuos nekaip, kai viskas laskatuoja ir raukslejas biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
fsio jau nusipirkau smile.gif paaukojau pietus vardan taureliu celiulitui biggrin.gif oij laukia snd bausme mano leskom biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sweet Dreams @ 2010 07 20, 11:05)
Beje, kokiu greičiu reikia tas taures vedžiot? Kuo lėčiau ar kaip?

aš tai kaip man užeina pradžioj lečiau į pabaiga greičiau )) tada jau dega subiniukas biggrin.gif
QUOTE(tanzania @ 2010 07 20, 12:57)
fsio jau nusipirkau smile.gif paaukojau pietus vardan taureliu celiulitui biggrin.gif oij laukia snd bausme mano leskom biggrin.gif

ne bausme o malonumas wub.gif pirmus kartus nepritrauk perdaug mirksiukas.gif
Atsakyti
Na o as truputi cia gal ne i tema, (o gal i tema, vistiek apie ta pati celiulita)
bet sakau pasidalinsiu savo patirtim, ka darau, kad greitinciau ir padvigubinciau efekta. Pries kiekviena taureliu seansa, isijungiu youtube situs filmukus http://www.youtube.c...h?v=8QXGt6-cb1M http://www.youtube.c...feature=related ir pasportuoju dar. O paskui visa susilus einu i dusha su taurelem smile.gif
Aisku dviracio cia neisradau, visada sportas buvo ir bus gerai, bet sitie filmukai man patiko, paprasti, naminiai ir tikrai po ju jauti kaip kaista viskas ten smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smash: 20 liepos 2010 - 16:41
Sveikos merginos ,
esu nusipirkus sitas taureles , jau taip visur isgirtos galvoju pradesiu masazuotis . ale siandien pabandziau ir nesuprantu kaip? nepavyksta man matyt. nuo ko ten tos melynes ar raudonumai gali but jei man visai oda i ta taure neiitraukia , o gal ir neturi isitraukt , bet kodel as tada nieko nejauciu , negi reikia paprastu paprasciausiai ta taure vedzioti oda?bet sakau jokio jausmo kad vyktu masazas. tikrai nesuvokiu kaip jomis normlaii naudotis. doh.gif
Atsakyti
Na nelabai isivaizduoju kaip gali neitraukti smile.gif Issitepi aliejum kokiu, ar siaip duso zele istrini, kad slidi oda butu, paimi taure (gali ir ja taip istept, ismuilint) su pirstais suspaudi ir uzdedant ant odos atleidi, tuo atleidimu turetu prisisiurbti taure prie odos. Na o tada pradedi slankioti su ja, pradzioj atsokineti gali daznai, ranka pavargt, bet po to atrandi budu kaip lengviausiai gaunasi, as isvis tik stumdau ja zemyn aukstyn, nieko perdaug nesilaikydama ir nespauspadama jos smile.gif Tikrai turi iseiti. Nebent ten kokia taure deformuota
Atsakyti
Mergaitės, gal kuri prie masažo ir įvyniojimus darotės? Galvoju, kokiu eiliškumu šias procedūras daryt ir ar apskritai galima tą pačią dieną ir masažuotis, ir vyniotis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sweet Dreams @ 2010 07 20, 19:53)
Mergaitės, gal kuri prie masažo ir įvyniojimus darotės? Galvoju, kokiu eiliškumu šias procedūras daryt ir ar apskritai galima tą pačią dieną ir masažuotis, ir vyniotis g.gif

galima ir labai efektyvu po vakuuminio masazo darytis vyniojima. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sweet Dreams @ 2010 07 20, 18:53)

įsivynioju po masažo jau 4u.gif ta pačia diena , arba darydavau dieną masažas kita diena vyniojimas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2010 07 20, 15:05)
aš tai kaip man užeina pradžioj lečiau į pabaiga greičiau )) tada jau dega subiniukas  biggrin.gif

ne bausme o malonumas  wub.gif  pirmus kartus nepritrauk perdaug  mirksiukas.gif

na va, as jau po taurinimosi, tai jausmas thumbup.gif ranka siek tiek pavargo, bet 50 minuciu vistiek istempiau... kai ka per daug itraukus buvau, nes skausmas nezveriskas sueme, bet atleidau iskart ir vuolia, iveikiau pirma karta be dideliu pastangu smile.gif nzn kaip poveikis bus ar ne, bet kojos siek tiek paraudo smile.gif tikiuosi viska gerai dariau smile.gif nepamenu keino patarimu cia pasinaudojau, nes lovoj guledama dariausi, po uzpakaliuku pasikisus paklode kad nepritaskyt smile.gif tai va ispudziai geri... daaaaar nooooriuuuuu biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Papildyta:
[quote=Lera,2010 07 20, 20:56]
įsivynioju po masažo jau 4u.gif ta pačia diena , arba darydavau dieną masažas kita diena vyniojimas 4u.gif
[/quote ]

o kokius vyniojimus jus darot? gal galit apsviest, kaip namu salygom tai galima padaryt? smile.gif blush2.gif
Atsakyti