Įkraunama...
Įkraunama...

Masažo taurės

QUOTE(Katrix @ 2010 07 01, 09:45)
Leros entuziazmas uzkrete, nusipirkau taures, nusprendziau pati masazuotis  thumbup.gif Pries tai masazavausi pas masaziste, dabar pati - kojos zymiai geriau atrodo, uzpakalio "ausys" istirpo, vaizdas daug geresnis  wub.gif
Tik kazkaip neiseina man pilvo masazuot, reikia dar pasitreniruot  bigsmile.gif
Kraujagysles ir pas mane matosi, bet po masazo neisryskejo, net sakyciau gal geriau atrodo  g.gif

šaunuolė thumbup.gif

mano vyras bežiūrėdamas į mane pasakė : jokiais sportais niekuom nebūtum taip greit pasiekusi TOOOOOkių rezultatu rolleyes.gif užpakalio ausų seniai nėra pilvukas lygus , dupce kaip iš katalogo kojytes gražios mmm wub.gif biggrin.gif ne nu tikrai man labai super viską sutvarke ir tvarko toliau , o jau odos švelnumas wub.gif

o dėl pilvo nieko negali pasakyti masažuoju , ir nieko gyva sveika, nežinau kaip ten todėl nepropaguoju , kalbu už save , beja mačius salonuose kad daro , tai jei ten daro gal galima? aš tik per mėnesines nesimasažiuoju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2010 07 01, 12:34)
o dėl pilvo nieko negali pasakyti masažuoju , ir nieko gyva sveika, nežinau kaip ten todėl nepropaguoju , kalbu už save , beja mačius salonuose kad daro , tai jei ten daro gal galima? aš tik per mėnesines nesimasažiuoju  smile.gif

Tai aisku, kad galima pilva, tik man paciai nelabai kazkodel patogu. Po masazo kurso pilvo apimtys sumazejo, riebaliuko neliko, tik reikia dabar presa sustiprint.
Atsakyti
aš atsigulu man taip daug daug patogiau , stovint buvo nepatogu vis atšokdavo taurė nervavo mane smile.gif
Atsakyti
Skaitau ir kuo toliau tuo labiau galvoju kad reikes testi bent pora kartu dar pabandyti pasidaryti masaziuku.. jei nedides daugiau tie tinkleliai gal ir as pagrazesiu kad ir i vasaros gala bet vistiek ..:{
Atsakyti
QUOTE(ledinukas90 @ 2010 07 01, 15:29)
Skaitau ir kuo toliau tuo labiau galvoju kad reikes testi bent pora kartu dar pabandyti pasidaryti masaziuku.. jei nedides daugiau tie tinkleliai gal ir as pagrazesiu kad ir i vasaros gala bet vistiek ..:{

O po kiek laiko pamatei tuos kapiliarus raizginukus ar kaip pavadinti ant šlaunų unsure.gif Sakiau rizikuosiu, bet jai matysiu, kad blogai su liūdesiu nutrauksiu doh.gif verysad.gif
O vidine puse irgi šlaunu galima, nes ir vėl skaičiau, kad nerekomenduojama doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Aprile @ 2010 07 01, 20:39)
:
O vidine puse irgi šlaunu galima, nes ir vėl skaičiau, kad nerekomenduojama doh.gif

negalima.

aš va maudžiausi ir sugalvojau , gal cia tos venos tiesiog labiau matosi nes riebalais pasinaikina , o iki tol tiesiog užplauke riebalais celiliutais buvo ? biggrin.gif
Atsakyti
Labukas!
Gal pasakysit, kada mazdauk jau bus matyt rezultatas? ax.gif Noriu pabandit tas taures, bet neradau yra tas rezultatas ar ne! doh.gif

o cia tas pats kaip taures???
http://cgi.ebay.de/C...=item3a5be178dd

Aciukas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Aprile @ 2010 07 01, 21:39)
O po kiek laiko pamatei tuos kapiliarus raizginukus ar kaip pavadinti ant šlaunų unsure.gif Sakiau rizikuosiu, bet jai matysiu, kad blogai su liūdesiu nutrauksiu doh.gif  verysad.gif

As po pirmo masazo kuris truko apie valanda gal biski daugiau pamaciau daugiau tu tinkleliu ir didesni jie tapo nors vos vos viena maciau ant koju ir tai tik lb isiziurejus ;/
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2010 07 01, 22:25)
negalima.

aš va maudžiausi ir sugalvojau , gal cia tos venos tiesiog labiau matosi nes riebalais pasinaikina , o iki tol tiesiog užplauke riebalais celiliutais buvo ? biggrin.gif

Negerai jei venos isryskeja
Atsakyti
O kodėl negalima vidinės šlaunų pusės masažuot? Aš masažuojuosi blush2.gif

Tai niekas neatsakys, po kiek laiko tas iškeltas paviršiun celiulitas ima nykti? Po mėneio, dviejų, pusmečio? g.gif Nes nervina, atrodo, kuo ilgiau masažuojuos, tuo labiau viskas paviršiun lenda blink.gif
Ir šiaip, man toks jausmas, kad pradėjus masažuotis šlaunys tapo tokios...patižę rolleyes.gif na, anskčiau kietokos buvo, dabar - skystymėlis kažkoks...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo flight: 02 liepos 2010 - 20:39
QUOTE(flight @ 2010 07 02, 21:35)
O kodėl negalima vidinės šlaunų pusės masažuot? Aš masažuojuosi blush2.gif 

Tai niekas neatsakys, po kiek laiko tas iškeltas paviršiun celiulitas ima nykti? Po mėneio, dviejų, pusmečio?  g.gif Nes nervina, atrodo, kuo ilgiau masažuojuos, tuo labiau viskas paviršiun lenda  blink.gif
Ir šiaip, man toks jausmas, kad pradėjus masažuotis šlaunys tapo tokios...patižę rolleyes.gif  na, anskčiau kietokos buvo, dabar - skystymėlis kažkoks...

Tai viskas ok, taip ir turi buti. Vidines slaunu puses negalima masazuoti, nes ten daug limfagysliu, kraujagysliu ir jos labai arti odos, o pati oda toje vietoje plonesne, taip, kad geriau neprisidarykite sau bedos. O su celiulitu reikia dirbti ilgai ir nuobodziai
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2010 07 02, 22:05)
Vidines slaunu puses negalima masazuoti

aišku. O jei ten celiulitas, tai ką tada daryti?
Atsakyti