Įkraunama...
Įkraunama...

Masažo taurės

Man irgi tinklelis išryškėjo, o ir iškilęs paviršiun 'grožis' vis dar nenyksta, nors masažuojuosi kasdien minimum po 30 min, kartais ilgiau. Dar toks vaizdas, kad išsitampė oda blink.gif Masažuojuosi išsitepus masažo aliejumi, gan stipriai, bet ne ant pačio stipriausio (su cellules aparatu), braukau aukštyn-žemyn, po maso oda stipriai parausta.
Ką darau ne taip??
Atsakyti
QUOTE(Inga654 @ 2010 06 26, 13:27)
meciau ta reikala kai kojos nuo isryskejusiu venu melynos tapo ir atsirado kraujostuvu  verysad.gif

QUOTE(ledinukas90 @ 2010 06 27, 23:46)
O man po pirmo karto vakuuminio masazo.. tiek atsirado tinkleliu kad nebezinau ka ir daryti.. testi sia procedura ar ne.. ;/ ir beto ta pirma karta masazavausi gal apie valanda atrodo jau po pirmo karto tas visas grozis i virsu islindo.. jei nebegalesiu testi tai isvis sakes bus ;o

Taip norėjau užsiimti šiuo reikalu, bet paskaičius jūsų pasisakymus liūdna patapo unsure.gif Pas mane aplamai labai arti venos visos kojos išvagotos tiesiog šviečiasi. Bet jai kelia paviršiun ir negryžtamai doh.gif Ledinukas90 aš tikrai siūlyčiau netęsti schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2010 06 29, 20:35)
Man irgi tinklelis išryškėjo, o ir iškilęs paviršiun  'grožis' vis dar nenyksta, nors masažuojuosi kasdien minimum po 30 min, kartais ilgiau. Dar toks vaizdas, kad išsitampė oda  blink.gif Masažuojuosi išsitepus masažo aliejumi, gan stipriai, bet ne ant pačio stipriausio (su cellules aparatu), braukau aukštyn-žemyn, po maso oda stipriai parausta.
Ką darau ne taip??

ką reiškia kad oda išsitampę? kaip tai pasireiškę? tai gal po karštos vonios masažiuojasi? kaip man pasisieke ... sueknėjau sustangrėjau ir jokių vienu ar tinklėlių wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2010 06 30, 10:57)
ką reiškia kad oda išsitampę? kaip tai pasireiškę? tai gal po karštos vonios masažiuojasi? kaip man pasisieke ... sueknėjau sustangrėjau ir jokių vienu ar tinklėlių  wub.gif

tongue.gif Pavydu baltai biggrin.gif jaui buvau užsidegus ir šetau tos venos doh.gif blush2.gif bet gal surizikuoti g.gif 30lt prarasčiau lotuliukas.gif taurelės ir kremukas rolleyes.gif
Atsakyti
pas mane visada švietesi kraujagysles mėlynos , bet nepastėbjau juk jos paryškėtu kaip nors po masažo gal net atvirkščiai , arba nesu labai priekabi biggrin.gif
Atsakyti
Dabar ir galvoju tie tinkleliai tai kiek skaiciau ir suprantu pas mane issiplete kapiliarai... ;/// tai cia jau viskas man tikriausiai reikia sustoti ;/ reikia pereiti tikriausiai man prie ivyniojimu kokiu;/ tikrai ir as pavydziu Lera tau, kad taureles nepakenke o tik padejo, sveikinu ! ;}
Atsakyti
Prieš kokį mėnesį nusipirkau taures, vis pasimasažuoju kai prisimenu. Kad ant pilvuko truputį mažiau riebalų jau matosi, o celiulitas ant kojų išlindo į paviršių verysad.gif Po kiek laiko maždaug jis jau pradeda skirstytis? Kaip jūs įsitaisot masažui kad patogu būtų pasiekti kojas ir t.t.? biggrin.gif na kas masažuojasi supras ko klausiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2010 06 30, 12:08)
pas mane visada švietesi kraujagysles mėlynos , bet nepastėbjau juk jos paryškėtu kaip nors po masažo gal net atvirkščiai , arba nesu labai priekabi biggrin.gif
Man, tai čia paveldimumas doh.gif žinok suintrigavai bigsmile.gif lotuliukas.gif Pirksiu biggrin.gif
QUOTE(ledinukas90 @ 2010 06 30, 16:07)
Dabar ir galvoju tie tinkleliai tai kiek skaiciau ir suprantu pas mane issiplete kapiliarai... ;/// tai cia jau viskas man tikriausiai reikia sustoti ;/ reikia pereiti tikriausiai man prie ivyniojimu kokiu;/ tikrai ir as pavydziu Lera tau, kad taureles nepakenke o tik padejo, sveikinu ! ;}
Pas drauge ir be taurelių pasekmių tiesiog tų kapiliarų raizginys, bet trys nėštumai padarė savo unsure.gif Kur ne kur ir pas mane yra tokios centimetro gyslelės melsvos g.gif
Mergaitės nejaugi ir pilvą galima bigsmile.gif Jau turiu plėvelės tik prisiruošti reikia ir man blush2.gif biggrin.gif Kaupiu informacija įpusėjus vasarėlei, bet geriau ankščiau nei niekada rolleyes.gif
Atsakyti
pilvas man pirmoj eilei ir labiausiai kankinu su taurėm jį biggrin.gif susitrauke jis jau matyt iš baimes )))
Atsakyti
Leros entuziazmas uzkrete, nusipirkau taures, nusprendziau pati masazuotis thumbup.gif Pries tai masazavausi pas masaziste, dabar pati - kojos zymiai geriau atrodo, uzpakalio "ausys" istirpo, vaizdas daug geresnis wub.gif
Tik kazkaip neiseina man pilvo masazuot, reikia dar pasitreniruot bigsmile.gif
Kraujagysles ir pas mane matosi, bet po masazo neisryskejo, net sakyciau gal geriau atrodo g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Katrix: 01 liepos 2010 - 09:49
Oi mergaitės provokuojat biggrin.gif Kai įsigysiu prisiduosiu ir aš po poros mėnesiuku tikiuosi su gerais rezultatais bigsmile.gif biggrin.gif
bet kai skaičiau šias dvi temukes radau masažisto vyro pasisakymą, kad pilvo negalima unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aprile: 01 liepos 2010 - 10:38
QUOTE(Aprile @ 2010 07 01, 11:37)
Oi mergaitės provokuojat biggrin.gif Kai įsigysiu prisiduosiu ir aš po poros mėnesiuku tikiuosi su gerais rezultatais bigsmile.gif  biggrin.gif
bet kai skaičiau šias dvi temukes radau masažisto vyro pasisakymą, kad pilvo negalima unsure.gif

O kodel pilvo negalima nepaaiskino? g.gif
Man pilva maloniausia masazuoti, ir neskauda, ir kita diena patemptas toks wub.gif
Atsakyti