Man irgi tinklelis išryškėjo, o ir iškilęs paviršiun 'grožis' vis dar nenyksta, nors masažuojuosi kasdien minimum po 30 min, kartais ilgiau. Dar toks vaizdas, kad išsitampė oda Masažuojuosi išsitepus masažo aliejumi, gan stipriai, bet ne ant pačio stipriausio (su cellules aparatu), braukau aukštyn-žemyn, po maso oda stipriai parausta.
Ką darau ne taip??
QUOTE(Inga654 @ 2010 06 26, 13:27)
meciau ta reikala kai kojos nuo isryskejusiu venu melynos tapo ir atsirado kraujostuvu
QUOTE(ledinukas90 @ 2010 06 27, 23:46)
O man po pirmo karto vakuuminio masazo.. tiek atsirado tinkleliu kad nebezinau ka ir daryti.. testi sia procedura ar ne.. ;/ ir beto ta pirma karta masazavausi gal apie valanda atrodo jau po pirmo karto tas visas grozis i virsu islindo.. jei nebegalesiu testi tai isvis sakes bus ;o
Taip norėjau užsiimti šiuo reikalu, bet paskaičius jūsų pasisakymus liūdna patapo Pas mane aplamai labai arti venos visos kojos išvagotos tiesiog šviečiasi. Bet jai kelia paviršiun ir negryžtamai Ledinukas90 aš tikrai siūlyčiau netęsti
QUOTE(flight @ 2010 06 29, 20:35)
Man irgi tinklelis išryškėjo, o ir iškilęs paviršiun 'grožis' vis dar nenyksta, nors masažuojuosi kasdien minimum po 30 min, kartais ilgiau. Dar toks vaizdas, kad išsitampė oda Masažuojuosi išsitepus masažo aliejumi, gan stipriai, bet ne ant pačio stipriausio (su cellules aparatu), braukau aukštyn-žemyn, po maso oda stipriai parausta.
Ką darau ne taip??
Ką darau ne taip??
ką reiškia kad oda išsitampę? kaip tai pasireiškę? tai gal po karštos vonios masažiuojasi? kaip man pasisieke ... sueknėjau sustangrėjau ir jokių vienu ar tinklėlių
QUOTE(Lera @ 2010 06 30, 10:57)
ką reiškia kad oda išsitampę? kaip tai pasireiškę? tai gal po karštos vonios masažiuojasi? kaip man pasisieke ... sueknėjau sustangrėjau ir jokių vienu ar tinklėlių
Pavydu baltai jaui buvau užsidegus ir šetau tos venos bet gal surizikuoti 30lt prarasčiau taurelės ir kremukas
pas mane visada švietesi kraujagysles mėlynos , bet nepastėbjau juk jos paryškėtu kaip nors po masažo gal net atvirkščiai , arba nesu labai priekabi
Dabar ir galvoju tie tinkleliai tai kiek skaiciau ir suprantu pas mane issiplete kapiliarai... ;/// tai cia jau viskas man tikriausiai reikia sustoti ;/ reikia pereiti tikriausiai man prie ivyniojimu kokiu;/ tikrai ir as pavydziu Lera tau, kad taureles nepakenke o tik padejo, sveikinu ! ;}
Prieš kokį mėnesį nusipirkau taures, vis pasimasažuoju kai prisimenu. Kad ant pilvuko truputį mažiau riebalų jau matosi, o celiulitas ant kojų išlindo į paviršių Po kiek laiko maždaug jis jau pradeda skirstytis? Kaip jūs įsitaisot masažui kad patogu būtų pasiekti kojas ir t.t.? na kas masažuojasi supras ko klausiu
QUOTE(Lera @ 2010 06 30, 12:08)
pas mane visada švietesi kraujagysles mėlynos , bet nepastėbjau juk jos paryškėtu kaip nors po masažo gal net atvirkščiai , arba nesu labai priekabi
Man, tai čia paveldimumas žinok suintrigavai Pirksiu QUOTE(ledinukas90 @ 2010 06 30, 16:07)
Dabar ir galvoju tie tinkleliai tai kiek skaiciau ir suprantu pas mane issiplete kapiliarai... ;/// tai cia jau viskas man tikriausiai reikia sustoti ;/ reikia pereiti tikriausiai man prie ivyniojimu kokiu;/ tikrai ir as pavydziu Lera tau, kad taureles nepakenke o tik padejo, sveikinu ! ;}
Pas drauge ir be taurelių pasekmių tiesiog tų kapiliarų raizginys, bet trys nėštumai padarė savo Kur ne kur ir pas mane yra tokios centimetro gyslelės melsvos Mergaitės nejaugi ir pilvą galima Jau turiu plėvelės tik prisiruošti reikia ir man Kaupiu informacija įpusėjus vasarėlei, bet geriau ankščiau nei niekada
pilvas man pirmoj eilei ir labiausiai kankinu su taurėm jį susitrauke jis jau matyt iš baimes )))
Leros entuziazmas uzkrete, nusipirkau taures, nusprendziau pati masazuotis Pries tai masazavausi pas masaziste, dabar pati - kojos zymiai geriau atrodo, uzpakalio "ausys" istirpo, vaizdas daug geresnis
Tik kazkaip neiseina man pilvo masazuot, reikia dar pasitreniruot
Kraujagysles ir pas mane matosi, bet po masazo neisryskejo, net sakyciau gal geriau atrodo
Tik kazkaip neiseina man pilvo masazuot, reikia dar pasitreniruot
Kraujagysles ir pas mane matosi, bet po masazo neisryskejo, net sakyciau gal geriau atrodo
Oi mergaitės provokuojat Kai įsigysiu prisiduosiu ir aš po poros mėnesiuku tikiuosi su gerais rezultatais
bet kai skaičiau šias dvi temukes radau masažisto vyro pasisakymą, kad pilvo negalima
bet kai skaičiau šias dvi temukes radau masažisto vyro pasisakymą, kad pilvo negalima
QUOTE(Aprile @ 2010 07 01, 11:37)
Oi mergaitės provokuojat Kai įsigysiu prisiduosiu ir aš po poros mėnesiuku tikiuosi su gerais rezultatais
O kodel pilvo negalima nepaaiskino?
Man pilva maloniausia masazuoti, ir neskauda, ir kita diena patemptas toks