Įkraunama...
Įkraunama...

Masažo taurės

QUOTE(Inga654 @ 2010 06 19, 18:17)
Jau 100 kartų čia rašyta, kad vakuuminio masažo metu celiulitas ištraukiamas į viršų, o dar po kurio laiko išsimasažuoja (išnyksta). Netingekit pasiskaityti temą 4u.gif

o kam skaityt? atėjai pasibedavojai ir tau asmeniškai atsakys biggrin.gif

nežinau kaip kitos bet aš dar prieš nusiperkant taurės pora savaičių rinkau info , perskaičiau visas rastas temas tiek sm tiek kitose forumuose ir ttt ir tik tada drįsau kažką klausti smile.gif nu man nesunku kažkam 20-ta karta atsakyti į tai apie ką kalbėta jau 100 kartu tiesiog keista kai nepasidomi patys žmonės..
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2010 06 19, 19:20)

nežinau kaip kitos bet aš dar prieš nusiperkant taurės pora savaičių rinkau info , perskaičiau visas rastas temas tiek sm tiek kitose forumuose ir ttt ir tik tada drįsau kažką klausti smile.gif nu man nesunku kažkam 20-ta karta atsakyti į tai apie ką kalbėta jau 100 kartu  tiesiog keista kai nepasidomi patys  žmonės..

Sia tema skaiciau, joje apie tai rasyta kaip ir nebuvo. Tai ir domiuosi. O skaityti dar kazinkiek senu temu, kuriose pilna man visai nereikalingos info, pvz., kur, uz kiek pirkti taures (kuriu man nereikia) - neturiu nei laiko, nei noro. Jei labai jau sunku, neatsakinekit 4u.gif , bet klausti teise turiu, kaip ir bet kur kitur.
Tai nusiteiksiu, kad celiulitas kuri laika tik ryskes (brrrr blink.gif ), o paskui pamazu nyks... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2010 06 19, 18:20)

nežinau kaip kitos bet aš dar prieš nusiperkant taurės pora savaičių rinkau info , perskaičiau visas rastas temas tiek sm tiek kitose forumuose ir ttt ir tik tada drįsau kažką klausti smile.gif nu man nesunku kažkam 20-ta karta atsakyti į tai apie ką kalbėta jau 100 kartu  tiesiog keista kai nepasidomi patys  žmonės..

na šiaip ne visi turi laiko knaisiotis po simtus puslapiu, ieskodami jiems reikalingu atsakymu, juo labiau, kad masazas toli grazu ne vienintele aktuali tema gyvenime. jei jau taip nepatinka pasikartojantys klausimai, vertetu susisteminti svarbia informacija 4u.gif
Atsakyti
gal ir nesvarbiausias gyvenime bet manau prieš kažką darant reikėtu pasidomėt , bet kaip ir sakiau man nesunku atsakyt tikrai.

Papildyta:
flight patikėk tas paryškėjimas neilgam , paskui tik gražėsi wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2010 06 19, 20:06)
flight patikėk tas paryškėjimas neilgam , paskui tik gražėsi wink.gif

Dekui uz atsakyma, labai tikiuosi, nes nesinori maudymuku sezono metu visai duobetai vaiksciot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2010 06 19, 19:09)
Dekui uz atsakyma, labai tikiuosi, nes nesinori maudymuku sezono metu visai duobetai vaiksciot smile.gif

aš tai gudriau sugalvojau dar prieš kelis mėnesius viską pradėjau kad iki sezono jau but geros formos biggrin.gif pamatysi neilgam tas išryškėjimas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Inga654 @ 2010 06 19, 19:17)
Jau 100 kartų čia rašyta, kad vakuuminio masažo metu celiulitas ištraukiamas į viršų, o dar po kurio laiko išsimasažuoja (išnyksta). Netingekit pasiskaityti temą 4u.gif

Norejau ir as ta pati parasyti.. doh.gif
Atsakyti
ar ūpo dar užtenka? biggrin.gif kaip sekasi? pasidalinkit atradimais pastebėjimais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2010 06 26, 13:15)
ar ūpo dar užtenka? biggrin.gif kaip sekasi? pasidalinkit atradimais pastebėjimais smile.gif

meciau ta reikala kai kojos nuo isryskejusiu venu melynos tapo ir atsirado kraujostuvu verysad.gif
Atsakyti
gaila kad tau taip... man tai taip nėra tai tik džiaugiuosi kad neblogai visa susitraukiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2010 06 26, 15:05)
gaila kad tau taip... man tai taip nėra tai tik džiaugiuosi kad neblogai visa susitraukiau biggrin.gif

Gal kazkokios stipresnes kraujagysles. Nu bet ir as labai nesiskundziu po liposazo kurso pries pora menesiu dar nepradejo lauk list, o ir sporto neapleidau, tai gal apsieisiu ir be vakuuminio smile.gif Nors siaip smagus uzsiemimas buvo... ax.gif
Atsakyti
O man po pirmo karto vakuuminio masazo.. tiek atsirado tinkleliu kad nebezinau ka ir daryti.. testi sia procedura ar ne.. ;/ ir beto ta pirma karta masazavausi gal apie valanda atrodo jau po pirmo karto tas visas grozis i virsu islindo.. jei nebegalesiu testi tai isvis sakes bus ;o
Atsakyti