Krenta ir man tos rankos ypač jeigu prieš tai buvau darius kokiu atsispaudimu bet nu kenčiu nieko nepadarysi , ir rankom mankšta tiesiog nereikia tos taures kažin kaip spaust ir neskaudės taip reikia but neįsitempusiai atsipalaiduoti , sakau geriausiai pasitesi ką nors ( kad aliejais neištept) ir daraisi lovoj daug mažiau pavargsti
man viena taurė be netinkamos priežiūros sugedo naudoju jau antra jaučių reikia dar užsakyti ..
beja oge tu tikra kad tau galima daryti vakuumini masažą? man atrodo negalima tau
QUOTE(Lera @ 2010 04 07, 14:17)
beja oge tu tikra kad tau galima daryti vakuumini masažą? man atrodo negalima tau
kiek skaičiau galima, tik efektas mažesnis
o kaip netinkamai buvo prižiūrima taurė?
neploviau po kiekvieno karto tikriausiai dėl to , sukietėjo nuo aliejų na tai normalu bet nemaniau juk taip greitai ..
QUOTE(Lera @ 2010 04 07, 15:04)
neploviau po kiekvieno karto tikriausiai dėl to , sukietėjo nuo aliejų na tai normalu bet nemaniau juk taip greitai ..
plausi ar neplausi vis tiek su laiku sukieteja. Tokios jau jos yra...
QUOTE(Lera @ 2010 04 07, 15:04)
jau naudoju kelis men ir neplaunu, tik kaskart gerai issluostau - niekas man nekietejo. Siaip girdejau, kad jos nuo plovimo po saltu vandeniu greiciau kieteja, bet gal cia tik gandai...
QUOTE(ievvvvaa @ 2010 04 07, 18:50)
oge, labas, ale tau menesiukas liko, as taip nerizikuociau
Labas, o kokia manai čia rizika? Dėl vaikelio ar dėl pačių kojų?Šiaip po masažo kojos maloniai jaučiasi. Kapiliarų matomų nėra. Kažkokių negerų pojūčių taip pat.
QUOTE(Inga654 @ 2010 04 07, 18:00)
jau naudoju kelis men ir neplaunu, tik kaskart gerai issluostau - niekas man nekietejo. Siaip girdejau, kad jos nuo plovimo po saltu vandeniu greiciau kieteja, bet gal cia tik gandai...
sukieteja mazdaug po puses metu, o ne po keliu menesiu. Bet ir po puses metu is bedos dar galima naudot, tik labiau ranka vargsta
mano po dveju savaičių suketėjo
QUOTE(Lera @ 2010 04 07, 22:18)
mano po dveju savaičių suketėjo
cia tos rusiskos? Gal senos buvo, gal pirkai jau nelabai minkstas?
nu ką aš ten žinau užsisakiau iš saforos ir psio , nieko neparašyta kiek galioja ir kada pagamintos ..
susidomejus tu masažiste? pasakyk kodėl negalima per mm daryt masažo?
QUOTE(Lera @ 2010 04 07, 22:56)
nu ką aš ten žinau užsisakiau iš saforos ir psio , nieko neparašyta kiek galioja ir kada pagamintos ..
as kosmetike, bet darau ir masazus. Per mmm daromi masazai gali privesti prie kraujopludzio.