Įkraunama...
Įkraunama...

Masažo taurės

QUOTE(Lera @ 2010 06 11, 22:45)
o man neskauda  biggrin.gif  niekas neryškėja tik lygėja ir gražėja  wub.gif  rezultatai džiugina  wub.gif

Vakar buvau ketvirta karta - skaudejo zymiai maziau thumbup.gif O rezultatas tikrai matosi, klubu apintys sumazejo siek tiek 4u.gif
Atsakyti
aš tai visa sumažėjau jau )))
Atsakyti
as masazuojuos su celuless aparatu kokia pora savaiciu kasdien, bet man toks jausmas, kad nieks negereja, o blogeja. pas mane net ne duobutes, o grioviai kazkokie doh.gif ar stipriai jums itraukia tos taures? man kai labai stipriai itraukia tai toliau nei is vietos neslysta, o tose vietose lieka melynes. o jei silpniau itraukia, tai jokio skausmo nejauciu. nervina kai atsoksta pastoviai. idomu, ar taures neatsoksta? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amellie: 18 birželio 2010 - 11:42
QUOTE(Amellie @ 2010 06 18, 12:40)
as masazuojuos su celuless aparatu kokia pora savaiciu kasdien, bet man toks jausmas, kad nieks negereja, o blogeja. pas mane net ne duobutes, o grioviai kazkokie  doh.gif ar stipriai jums itraukia tos taures? man kai labai stipriai itraukia tai toliau nei is vietos neslysta, o tose vietose lieka melynes. o jei silpniau itraukia, tai jokio skausmo nejauciu. nervina kai atsoksta pastoviai. idomu, ar taures neatsoksta? g.gif

o tai krema ar alieju tepat? nes be ju nelabai imanoma su vakumu masazuoti... Taures itraukia taip stipriai, kaip stipriai jas suspaudi pries dedant prie odos ir neatsoka kol vel ju nesuspaudi ir nenukeli smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Inga654 @ 2010 06 18, 12:43)
o tai krema ar alieju tepat? nes be ju nelabai imanoma su vakumu masazuoti... Taures itraukia taip stipriai, kaip stipriai jas suspaudi pries dedant prie odos ir neatsoka kol vel ju nesuspaudi ir nenukeli smile.gif

žinoma tepu, tik kad nelabai padeda unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Amellie @ 2010 06 18, 14:43)
žinoma tepu, tik kad nelabai padeda  unsure.gif

Kazkaip keista, taures tai puikiai slysta ir tikrai neatsokineja, gal tas aparatas koks pagedes...
Atsakyti
QUOTE(ZBITKA @ 2010 06 08, 23:58)
mesiu masaza tauremis, nes padaugejo issipletusiu venu ir sutrukinejusiu kapiliaru. verysad.gif

As taip pat buvau uzsidegusi masazuotis, bet paskui pastebejau po kokiu 2 nepilnu savaiciu, kad pradejo rysketi kapiliarai tai teko atsisakyti sio masazo.
Atsakyti
QUOTE(Inga654 @ 2010 06 18, 17:28)
Kazkaip keista, taures tai puikiai slysta ir tikrai neatsokineja, gal tas aparatas koks pagedes...

man ir taurės kartais atšoka, kai pati masažuojuos, bet tai dažniausiai dėl to, kad raumuo kažkiek įsitempęs būna (kai skauda, negaliu atsipalaiduoti save kankindama doh.gif ) ax.gif o celuless taurė gerokai didesnė už šitas mūsų silikonines, tai gal dėl to atšoka, oro daugiau gauna ax.gif
Atsakyti
nu nustebau cia paskicius, kad kai kurios 1.5 val masazuojates. as masazuoju apie 20-30 min ir to rankos pavargsta. tai turbut poveikio niekada nepamatysiu blink.gif doh.gif
Atsakyti
Tris kartus pasimasazavau Cellules aparatu, rezultate - pries tai plika akimi nematomas celiulitas (matydavosi tik suspaudus) pasidare matomas, atsirado duobuciu, kuriu anskciau tikrai nebuvo verysad.gif Ar taip turi buti, ir ka daryti? Gelbekit 4u.gif
Atsakyti
kiek laiko masažuojates? jei neilgai normalu juk pradžioj kol nedaug įgužių kad taurė atšoka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2010 06 19, 18:41)
Tris kartus pasimasazavau Cellules aparatu, rezultate - pries tai plika akimi nematomas celiulitas (matydavosi tik suspaudus) pasidare matomas, atsirado duobuciu, kuriu anskciau tikrai nebuvo verysad.gif  Ar taip turi buti, ir ka daryti? Gelbekit  4u.gif

Jau 100 kartų čia rašyta, kad vakuuminio masažo metu celiulitas ištraukiamas į viršų, o dar po kurio laiko išsimasažuoja (išnyksta). Netingekit pasiskaityti temą 4u.gif
Atsakyti