Įkraunama...
Įkraunama...

Masažo taurės

Perskaiciau visa sia tema, jau seniai mastau isigyti sias taures, tik stabdo vienas dalykas, ar neiskelia sis masazo budas kraujagysliu i odos pavirsiu??? Pas mane ant koju svieciasi per oda kraujagysliu tinklas, tai galvoju ar po tokio masazo neisryskes jos dar daugiau g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ebonie: 04 birželio 2010 - 00:04
QUOTE(Ebonie @ 2010 06 04, 01:04)
Perskaiciau visa sia tema, jau seniai mastau isigyti sias taures, tik stabdo vienas dalykas, ar neiskelia sis masazo budas kraujagysliu i odos pavirsiu??? Pas mane ant koju svieciasi per oda kraujagysliu tinklas, tai galvoju ar po tokio masazo neisryskes jos dar daugiau  g.gif

Yra visokiu nuomoniu, del to ir turi buti atsargi, gerai issistudijuok, kaip reikia masazuoti, o pries masaza tauremis, oda apšildyk rankomis pamasazuodama. Nors jei tiesa kalbant, tai esu girdejusi is vieno netradicines medicinos atstovo, kad taures gerina kraujagysliu bukle, stiprina, elastina jas. O savo praktikoje dar nepastebejau, kad nuo tauriu padaugetu isvirtusiu venu ar patanketu pavirsinis kapiliaru tinklas.
Atsakyti
QUOTE(Ebonie @ 2010 06 04, 00:04)
Perskaiciau visa sia tema, jau seniai mastau isigyti sias taures, tik stabdo vienas dalykas, ar neiskelia sis masazo budas kraujagysliu i odos pavirsiu??? Pas mane ant koju svieciasi per oda kraujagysliu tinklas, tai galvoju ar po tokio masazo neisryskes jos dar daugiau  g.gif

mesiu masaza tauremis, nes padaugejo issipletusiu venu ir sutrukinejusiu kapiliaru. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2010 06 04, 01:24)
Yra visokiu nuomoniu, del to ir turi buti atsargi, gerai issistudijuok, kaip reikia masazuoti, o pries masaza tauremis, oda apšildyk rankomis pamasazuodama. Nors jei tiesa kalbant, tai esu girdejusi is vieno netradicines medicinos atstovo, kad taures gerina kraujagysliu bukle, stiprina, elastina jas. O savo praktikoje dar nepastebejau, kad nuo tauriu padaugetu isvirtusiu venu ar patanketu pavirsinis kapiliaru tinklas.

QUOTE(ZBITKA @ 2010 06 08, 23:58)
mesiu masaza tauremis, nes padaugejo issipletusiu venu ir sutrukinejusiu kapiliaru. verysad.gif

Du visiskai skirtingi pastebejimai, turbut tai labai priklauso nuo pacio organizmo ir nuo kraujagysliu bukles g.gif
Atsakyti
QUOTE(ZBITKA @ 2010 06 08, 23:58)

Man taiirgi kazkaip venos paryskejo ant priekinių slaunų pusių, tai jau senokai meciau masazuoti priekį, užpakaliuka kartais pasimasažuoju ir užtenka
Atsakyti
QUOTE(ZBITKA @ 2010 06 09, 00:58)

cool.gif man irgi tas pats , tai masažuoju tik užpakaliuką verysad.gif

Atsakyti
o man nieko , kaifuoju toliau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2010 06 09, 23:34)
kaifuoju toliau biggrin.gif

Pavydziu jums. Mane masazuoja taurem, melyniu nera, bet skauda laaaaabai doh.gif Vos galiu kenteti. Galvojau, kaifuosiu, bet gavosi atvirksciai blink.gif Gal bent rezultatas bus. Siaip pasake, retai kada taip skauda g.gif
Atsakyti
QUOTE(Katrix @ 2010 06 10, 09:35)
Pavydziu jums. Mane masazuoja taurem, melyniu nera, bet skauda laaaaabai  doh.gif Vos galiu kenteti. Galvojau, kaifuosiu, bet gavosi atvirksciai  blink.gif Gal bent rezultatas bus. Siaip pasake, retai kada taip skauda  g.gif

va, man irgi nenormaliai skauda verysad.gif todėl pati vos vos prisiverčiu pasimasažuoti, jau geriau, kai kas kitas kankina biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(solitude @ 2010 06 10, 09:40)
va, man irgi nenormaliai skauda verysad.gif todėl pati vos vos prisiverčiu pasimasažuoti, jau geriau, kai kas kitas kankina biggrin.gif doh.gif

drinks_cheers.gif Man irgi paciai ranka nekiltu saves taip skriausti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ebonie @ 2010 06 04, 00:04)

man isryskejo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Katrix @ 2010 06 10, 08:35)
Pavydziu jums. Mane masazuoja taurem, melyniu nera, bet skauda laaaaabai  doh.gif Vos galiu kenteti. Galvojau, kaifuosiu, bet gavosi atvirksciai  blink.gif Gal bent rezultatas bus. Siaip pasake, retai kada taip skauda  g.gif

o man neskauda biggrin.gif niekas neryškėja tik lygėja ir gražėja wub.gif rezultatai džiugina wub.gif
Atsakyti