nors mano pilvas lygus, bet ir man sunkoka, skauda pilva... gerai sekasi, dziaugiuosi va kad nebeturiu "grozio" jau du men masazuojuos, sakes kaip laikas praejo
daugiau aliejaus dek
as siryt truputi pasipeckiojau, niu nesigauna man vakarais, bunu nusikalus juodai, o liazkas labai skauda, ypac vienam ruoze, atrodo kad su mesa plestu
O cia normalu, kad pirma karta labai skaudejo visa oda, bet db isvis nieko nejauciu nors atrodo viska darau vienodai Kai nieko nejauti atrodo ir jokiu rezultatu nebus
O cia normalu, kad pirma karta labai skaudejo visa oda, bet db isvis nieko nejauciu nors atrodo viska darau vienodai
Kai nieko nejauti atrodo ir jokiu rezultatu nebus
nu man viena masažistė sakė, kad skaudėt neturi visai sako, jei skauda, ti nenormalu čia... man tai skauda...bet jei nesmarkiai pritraukiu, tai neskauda...karoč, nežinau kaip geriau..gal kai skauda, tai gilesnius sluoksnius te masažina?
nu man viena masažistė sakė, kad skaudėt neturi visai sako, jei skauda, ti nenormalu čia... man tai skauda...bet jei nesmarkiai pritraukiu, tai neskauda...karoč, nežinau kaip geriau..gal kai skauda, tai gilesnius sluoksnius te masažina?
nu man viena masažistė sakė, kad skaudėt neturi visai :hm sako, jei skauda, ti nenormalu čia... man tai skauda...bet jei nesmarkiai pritraukiu, tai neskauda...karoč, nežinau kaip geriau..gal kai skauda, tai gilesnius sluoksnius te masažina?
Prisiskaiciau Leros pasakojimu, kaip ji grazeja, tai ir as uzsidegiau po metu pertraukos isstraukt sudulkejusias taures Kol kas apie rezultatus nieko negaliu pasakyti, siandien bus tik 4 kartas kaip masazuosiuos. Bet siaip po pirmo kato ziauriai skaudejo kojas, priliesti nejo, ir buvo raudonas uzpakaliukas kaip bezdziones Bet sekancius tris kartus visai neskaudejo, nieko nejauciu. Turbut uzsigrudinau:)
masazuojuosi jau keli menesiai taurem, bet celiulitas nei isvietos plius sportuoju 3k. per savaite, 1k. per savaite purvo kauke, valgau saikingai, bet niekas nesikeicia