Įkraunama...
Įkraunama...

Masažo taurės

QUOTE(mamytė_masažistė @ 2010 05 08, 11:58)
Labai vykes pasiaiskinimas  biggrin.gif

blush2.gif lotuliukas.gif
vakar masažinausi jau...tik man pilvo kažkaip neišeina ratais masažuot- per daug lašiakų matyt - prilimpa taurė ir nė iš vietos doh.gif lotuliukas.gif kaip kitos gyvenat?
Atsakyti
biggrin.gif
nors mano pilvas lygus, bet ir man sunkoka, skauda pilva... unsure.gif
gerai sekasi, dziaugiuosi va kad nebeturiu "grozio" thumbup.gif jau du men masazuojuos, sakes kaip laikas praejo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Favorites @ 2010 05 11, 00:19)
blush2.gif  lotuliukas.gif
vakar masažinausi jau...tik man pilvo kažkaip neišeina ratais masažuot- per daug lašiakų matyt - prilimpa taurė ir nė iš vietos  doh.gif  lotuliukas.gif  kaip kitos gyvenat?

daugiau aliejaus dek bigsmile.gif
as siryt truputi pasipeckiojau, niu nesigauna man vakarais, bunu nusikalus juodai, o liazkas labai skauda, ypac vienam ruoze, atrodo kad su mesa plestu blush2.gif
Atsakyti
O cia normalu, kad pirma karta labai skaudejo visa oda, bet db isvis nieko nejauciu smile.gif nors atrodo viska darau vienodai ax.gif
Kai nieko nejauti atrodo ir jokiu rezultatu nebus 4u.gif
Atsakyti
na man irgi neskauda bet efektas yra bigsmile.gif jautresni tik slaunu sonai, o uzpakalis, uzpakal slaunu puses visai neskauda
Atsakyti
QUOTE(geide @ 2010 05 11, 11:11)
O cia normalu, kad pirma karta labai skaudejo visa oda, bet db isvis nieko nejauciu smile.gif nors atrodo viska darau vienodai ax.gif
Kai nieko nejauti atrodo ir jokiu rezultatu nebus 4u.gif

nu man viena masažistė sakė, kad skaudėt neturi visai g.gif sako, jei skauda, ti nenormalu čia... man tai skauda...bet jei nesmarkiai pritraukiu, tai neskauda...karoč, nežinau kaip geriau..gal kai skauda, tai gilesnius sluoksnius te masažina? g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Favorites @ 2010 05 11, 16:24)
nu man viena masažistė sakė, kad skaudėt neturi visai  g.gif sako, jei skauda, ti nenormalu čia... man tai skauda...bet jei nesmarkiai pritraukiu, tai neskauda...karoč, nežinau kaip geriau..gal kai skauda, tai gilesnius sluoksnius te  masažina? g.gif  lotuliukas.gif

Siaip visur prie sio masazo aprasymu minima, kad jis skausmingas, ypac pirmieji kartai, taip kad masaziste neteisi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Favorites @ 2010 05 11, 16:24)
nu man viena masažistė sakė, kad skaudėt neturi visai  :hm sako, jei skauda, ti nenormalu čia... man tai skauda...bet jei nesmarkiai pritraukiu, tai neskauda...karoč, nežinau kaip geriau..gal kai skauda, tai gilesnius sluoksnius te  masažina? g.gif  lotuliukas.gif

gal ta masaziste pirma karta taure i rankas paeme g.gif
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2010 05 11, 22:51)
gal ta masaziste pirma karta taure i rankas paeme  g.gif

g.gif lotuliukas.gif nežinau...
Atsakyti
Prisiskaiciau Leros pasakojimu, kaip ji grazeja, tai ir as uzsidegiau po metu pertraukos isstraukt sudulkejusias taures doh.gif
Kol kas apie rezultatus nieko negaliu pasakyti, siandien bus tik 4 kartas kaip masazuosiuos.
Bet siaip po pirmo kato ziauriai skaudejo kojas, priliesti nejo, ir buvo raudonas uzpakaliukas kaip bezdziones lotuliukas.gif
Bet sekancius tris kartus visai neskaudejo, nieko nejauciu. Turbut uzsigrudinau:)
Atsakyti
manau oda pripranta ir neskauda paskui , arba tiesiog pasikelia nuo kaulo ir nervu tai ir neskauda biggrin.gif juokauju aišku ...

man tai labai patinka tik mano jau kietos , o naujoms vis pinigų pritrūksta nu vnz dar šitas pašildau ir sueina bet nepatogu vistiek kažkaip ...
Atsakyti
masazuojuosi jau keli menesiai taurem, bet celiulitas nei isvietos gun_bandana.gif gun_bandana.gif cry.gif cry.gif plius sportuoju 3k. per savaite, 1k. per savaite purvo kauke, valgau saikingai, bet niekas nesikeicia verysad.gif
Atsakyti