Įkraunama...
Įkraunama...

Masažo taurės

QUOTE(mano123 @ 2010 05 06, 13:49)
doh.gif  vajetau kaip paskaiciau.... 4u.gif

sian nebeskauda odos, bus dublis 2, rezultatas po pirmo karto akivaizdus, ypac pilvas susitrauke, net paciai keista, nemeluoju, gal si karta jau nebeskaudes taip ziauriai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(maža mazgė @ 2010 05 06, 17:51)
sian nebeskauda odos, bus dublis 2, rezultatas po pirmo karto akivaizdus, ypac pilvas susitrauke, net paciai keista, nemeluoju, gal si karta jau nebeskaudes taip ziauriai  unsure.gif

4u.gif super
aš ti va, aptingusi gerokai esu.. blush2.gif nu priežastį turiu- kačiuką mažą-ti reik ten pašert, pamokyt į dėžė daryt ir ttt lotuliukas.gif bet nuo rytojaus žadu vėl kibti į darbus... 4u.gif ax.gif
Atsakyti
Šiandien ir aš nusipirkau šį stebuklą, vakare reikės pabandyti pakankinti lašinius biggrin.gif . Pirkau Kaune šalia geležinkelio stoties turgaus, mokėjau 15 Lt, bet buvo ir už 13 Lt, tik tos buvo gana kietos, sunkiau spaudės
Atsakyti
QUOTE(Favorites @ 2010 05 06, 23:59)
4u.gif  super
aš ti va, aptingusi gerokai esu.. blush2.gif  nu priežastį turiu- kačiuką mažą-ti  reik ten pašert, pamokyt į dėžė daryt ir ttt lotuliukas.gif  bet  nuo rytojaus  žadu vėl kibti į darbus... 4u.gif  ax.gif

Labai vykes pasiaiskinimas biggrin.gif
Atsakyti
merginos gal kuri is jusu zino kur galima nusipirkti tokias taures vokietijoje?
Atsakyti
Paziurek internetinese parduotuvese smile.gif ivesk pavadinima vokiskai ir ieskok smile.gif
Atsakyti
QUOTE(myglle @ 2010 05 08, 14:23)
merginos gal kuri is jusu zino kur galima nusipirkti tokias taures vokietijoje?

Jei nerasite Vokietijoje, tai yra internetiniu parduotuviu LT, kurios siuncia i kitas salis mirksiukas.gif
Atsakyti
o gal galetumete imesti nuorodu
Atsakyti
QUOTE(myglle @ 2010 05 10, 12:03)

pasinaudok google
Atsakyti
merginos visa interneta isnarsiau ir neradau kuri firma siuncia i uzsieni.jei butu merginos zinancios kas siuncia i uzsieni buciau labai dekinga lai pasidalintu sita info.
Atsakyti
QUOTE(myglle @ 2010 05 10, 15:09)
merginos visa interneta isnarsiau ir neradau kuri firma siuncia i uzsieni.jei butu merginos zinancios kas siuncia i uzsieni buciau labai dekinga lai pasidalintu sita info.

isivesk gi silicone massage cup buy online worldwide shipping or smth.
Pvz ziurek cia
Atsakyti
QUOTE(myglle @ 2010 05 10, 13:03)

www.safora.lt
Atsakyti