Įkraunama...
Įkraunama...

Masažo taurės

Isigijau taures ir aliejuka, o laiko pasimasazinti nerandu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(maža mazgė @ 2010 05 04, 11:40)
Isigijau taures ir aliejuka, o laiko pasimasazinti nerandu  unsure.gif

aš irgi nerasdavau kai nelabai norėdavau , o kai labai nori stebuklingai ta valandziuke ir atsiranda biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2010 05 04, 13:09)
aš irgi nerasdavau kai nelabai norėdavau , o kai labai nori stebuklingai ta valandziuke ir atsiranda  biggrin.gif

teisingai: kas tikrai nori, randa galimybes, o kas nenori - priezastis. reikia tik pasistengt ir to laiko atsiras smile.gif
Atsakyti
QUOTE(maža mazgė @ 2010 05 04, 12:40)
Isigijau taures ir aliejuka, o laiko pasimasazinti nerandu  unsure.gif

Pastoviai ziurek i ta taure su aliejumi, gal sazine prabils, kad jau reikia pradeti? biggrin.gif
Atsakyti
o dar geriau į save veidrodį , atsistok taip kaip geriausiai matosi celiulitas ir stovėk , o paskui pagalvok per ta laiką ką čia stovėjau galėjau ir masažą pasidaryt smile.gif
Atsakyti
mano taure irgi kieta pasidarius, bet as ja pries masaza po lb karstu kranu palaikau, ir suminksteja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2010 05 04, 23:44)
mano taure irgi kieta pasidarius, bet as ja pries masaza po lb karstu kranu palaikau, ir suminksteja  smile.gif

Tai ir darant rankose isyla, bet jei kieta, reiskia reikia pirkti nauja mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2010 05 05, 01:02)
Tai ir darant rankose isyla, bet jei kieta, reiskia reikia pirkti nauja  mirksiukas.gif

tai taip, minkant ja daug kartu ji issiminko, bet greiciau yra po kartu vandeniu palaikyti.
Atsakyti
atejau issiverkti, Lera pakapsejo ant sazines ir vakar koki pusvalanduka (daugiau neistveriau) vonioje masazavausi pirma karta. TAI ZIAURIAI SKAUSMINGA!
Zinau, kad pazenges tas mano celiulitas, bet beveik verkiau unsure.gif Melyniu nera, bet visa oda dar siandien skauda, bijau priliesti unsure.gif Leros nicka kokius simtakart pakartojau kol masazavausi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(maža mazgė @ 2010 05 05, 10:08)
atejau issiverkti, Lera pakapsejo ant sazines ir vakar koki pusvalanduka (daugiau neistveriau) vonioje masazavausi pirma karta. TAI ZIAURIAI SKAUSMINGA!
Zinau, kad pazenges tas mano celiulitas, bet beveik verkiau  unsure.gif Melyniu nera, bet visa oda dar siandien skauda, bijau priliesti  unsure.gif Leros nicka kokius simtakart pakartojau kol masazavausi  lotuliukas.gif

o maladec biggrin.gif dabar visada kartok mano vardą kaip Tėve mūsų biggrin.gif tai šiandien nesimasažuok o rytoj vėl , ir pirmus kartus daug neprisiurbk, aš pirma savaite visa mėlyna buvau , bet neskaudėjo , o dabar malonumas wub.gif skausmo nulis ..
Atsakyti
QUOTE(maža mazgė @ 2010 05 05, 11:08)
Zinau, kad pazenges tas mano celiulitas, bet beveik verkiau  unsure.gif Melyniu nera, bet visa oda dar siandien skauda, bijau priliesti  unsure.gif Leros nicka kokius simtakart pakartojau kol masazavausi  lotuliukas.gif

doh.gif vajetau kaip paskaiciau.... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mano123 @ 2010 05 06, 12:49)
doh.gif  vajetau kaip paskaiciau.... 4u.gif

ir kur tas vajetus jau?
Atsakyti