Isigijau taures ir aliejuka, o laiko pasimasazinti nerandu
QUOTE(maža mazgė @ 2010 05 04, 11:40)
aš irgi nerasdavau kai nelabai norėdavau , o kai labai nori stebuklingai ta valandziuke ir atsiranda
QUOTE(Lera @ 2010 05 04, 13:09)
aš irgi nerasdavau kai nelabai norėdavau , o kai labai nori stebuklingai ta valandziuke ir atsiranda
teisingai: kas tikrai nori, randa galimybes, o kas nenori - priezastis. reikia tik pasistengt ir to laiko atsiras
QUOTE(maža mazgė @ 2010 05 04, 12:40)
Pastoviai ziurek i ta taure su aliejumi, gal sazine prabils, kad jau reikia pradeti?
o dar geriau į save veidrodį , atsistok taip kaip geriausiai matosi celiulitas ir stovėk , o paskui pagalvok per ta laiką ką čia stovėjau galėjau ir masažą pasidaryt
QUOTE(ievvvvaa @ 2010 05 04, 23:44)
mano taure irgi kieta pasidarius, bet as ja pries masaza po lb karstu kranu palaikau, ir suminksteja
Tai ir darant rankose isyla, bet jei kieta, reiskia reikia pirkti nauja
QUOTE(naura14 @ 2010 05 05, 01:02)
Tai ir darant rankose isyla, bet jei kieta, reiskia reikia pirkti nauja
tai taip, minkant ja daug kartu ji issiminko, bet greiciau yra po kartu vandeniu palaikyti.
atejau issiverkti, Lera pakapsejo ant sazines ir vakar koki pusvalanduka (daugiau neistveriau) vonioje masazavausi pirma karta. TAI ZIAURIAI SKAUSMINGA!
Zinau, kad pazenges tas mano celiulitas, bet beveik verkiau Melyniu nera, bet visa oda dar siandien skauda, bijau priliesti Leros nicka kokius simtakart pakartojau kol masazavausi
Zinau, kad pazenges tas mano celiulitas, bet beveik verkiau Melyniu nera, bet visa oda dar siandien skauda, bijau priliesti Leros nicka kokius simtakart pakartojau kol masazavausi
QUOTE(maža mazgė @ 2010 05 05, 10:08)
atejau issiverkti, Lera pakapsejo ant sazines ir vakar koki pusvalanduka (daugiau neistveriau) vonioje masazavausi pirma karta. TAI ZIAURIAI SKAUSMINGA!
o maladec dabar visada kartok mano vardą kaip Tėve mūsų tai šiandien nesimasažuok o rytoj vėl , ir pirmus kartus daug neprisiurbk, aš pirma savaite visa mėlyna buvau , bet neskaudėjo , o dabar malonumas skausmo nulis ..
QUOTE(maža mazgė @ 2010 05 05, 11:08)
vajetau kaip paskaiciau....
QUOTE(mano123 @ 2010 05 06, 12:49)
vajetau kaip paskaiciau....
ir kur tas vajetus jau?