Įkraunama...
Įkraunama...

Masažo taurės

vakuuminis kasdien nedaromas.
Atsakyti
O as skaiciau, kad daromas kasdien arba kas antra diena smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rosmari @ 2010 04 29, 23:56)
O as skaiciau, kad daromas kasdien arba kas antra diena smile.gif

Kas antra jau maziausias rekomenduojamas tarpas
Atsakyti
QUOTE(rumba @ 2010 04 29, 18:43)
O kaip daznai galima masazuotis? kasdien?kas antra diena? g.gif

nu tu pasiskaitytum truputi prieš klausiant smile.gif apie tai jau daug kartu buvo kalbėta, ir vieningos nuomonės nėra , aš pvz kasdiena , kitos kas antra trečios pora kartu į savaitė smile.gif
Atsakyti
Jei niekas nieko nesako reiškia nežino , pabandyk pasinaudot google paslaugom wink.gif

Kaip panos sekasi ? pasidžiaukit rezultatais smile.gif
Atsakyti
gerai, galiu dar karta pasidziaugti lygia oda, isnykusiu celiulitu biggrin.gif kaip tau? nedarai pertrauku? as ne bigsmile.gif
Atsakyti
Merginos, o kokius aliejus naudojate? Ar galiu kartu su taure naudoti anticeliulitinį masažo aliejų? Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(coffee.cake.cinamon @ 2010 05 02, 11:44)
Merginos, o kokius aliejus naudojate? Ar galiu kartu su taure naudoti anticeliulitinį masažo aliejų? Ačiū 4u.gif

As naudoju babuskos agafij alieju nuo celiulito. Be aliejuko tu taures ne is vietos nepajudinsi... Man jis labai tinka, tik jo kvapas ne kiekvienam gali patikti, tai pries pirkdama pauostyk mirksiukas.gif
O dabar dar nusipirkau geomar dumblius. Jau viena karta buvau isivyniojus, siaip nesijaute, kad ten kas nors darytusi, tik kai viska nuploviau kojos ilgai dar raudonos buvo tose vietose, tai gal vis tik daresi kas nors g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Makra: 02 gegužės 2010 - 13:14
Nezinau ar as cia gerai, ar nelabai pasielgiau, bet man taip labai tiko ir patiko. vakar vakare isimeciau aliejini burbula i vonia ir kazkaip akis uz taures uzkliuvo. Kadangi visa riebi nuo to burbulo buvau, tai ir pabandziau. Nu zinokit, vonioj man daug labiau patiko masazuotis, nei "sausumoj" lotuliukas.gif 1. labai liuks taure slysta. 2 neatsokineja, kaip kartais atsoka oro pagavus. 3 kazkaip geriau isisiurbia viskas, gal kad kunas vandeny atsipalaidaves labiau. gal ir daugiau punktu is kart buciau privardinus, dabar taip nebeatgaminu, bet zodziu- man patiko biggrin.gif
Ai dar prisiminiau- susitaupo laikas ir maziau aliejines terliones. Nes siaip vis budavau apsiginklavus popieriniais ranksluosciais vis pasivalyt biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo it's not me: 02 gegužės 2010 - 13:57
QUOTE(coffee.cake.cinamon @ 2010 05 02, 11:44)

tiesiog prieš klausiant biškiuką pasiskaitai ir viskas aišku kaip dieną tampa bigsmile.gif
ne gali o būtina naudoti aliejų.sekmės:)

QUOTE(Makra @ 2010 05 02, 13:11)
As naudoju babuskos agafij alieju nuo celiulito.
aš ta pati , šiap manau nėra didelio skirtumo koks jis ten bile gerai sklistu taurė smile.gif man kvapas neaštrus tai neatbaido , man geriau natūralus kvapas nei sintetinis ax.gif

QUOTE(it's not me @ 2010 05 02, 13:56)
Nezinau ar as cia gerai, ar nelabai pasielgiau, bet man taip labai tiko ir patiko. vakar vakare isimeciau aliejini burbula i vonia ir kazkaip akis uz taures uzkliuvo. Kadangi visa riebi nuo to burbulo buvau, tai ir pabandziau. Nu zinokit, vonioj man daug labiau patiko masazuotis, nei "sausumoj"  lotuliukas.gif  1. labai liuks taure slysta. 2 neatsokineja, kaip kartais atsoka oro pagavus. 3 kazkaip geriau isisiurbia viskas, gal kad kunas vandeny atsipalaidaves labiau. gal ir daugiau punktu is kart buciau privardinus, dabar taip nebeatgaminu, bet zodziu- man patiko  biggrin.gif
Ai dar prisiminiau- susitaupo laikas ir maziau aliejines terliones. Nes siaip vis budavau apsiginklavus popieriniais ranksluosciais vis pasivalyt  biggrin.gif

Tas pats tip top man vakr buvo lotuliukas.gif irgi įmečiau kapsulė ji ištirpo akis užkliuvo už taurės ir tttt lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

einu taurių užsisakyti nes mano jau visai kietos kietos sunku su jom labai , eina sau nejau tik menesiui db man jų teks? arba teks kažkaip prižiūrėt labiau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2010 05 02, 17:06)
Tas pats tip top man vakr buvo  lotuliukas.gif 

biggrin.gif geras. O ispudziai irgi tokie pat geri?
Atsakyti
jo fainai ir man biggrin.gif bet vis dėl to nuojauta kužda negerai taip , ir kiekviena diena neprigulėsi vonioj, tad šiandien sausumoj trinsios , beja jau masažuoju kas antra diena ,bet maždaug po 1,5h ax.gif neišeina jau kiekviena diena sad.gif
Atsakyti