vakuuminis kasdien nedaromas.
QUOTE(rosmari @ 2010 04 29, 23:56)
O as skaiciau, kad daromas kasdien arba kas antra diena
Kas antra jau maziausias rekomenduojamas tarpas
QUOTE(rumba @ 2010 04 29, 18:43)
O kaip daznai galima masazuotis? kasdien?kas antra diena?
nu tu pasiskaitytum truputi prieš klausiant apie tai jau daug kartu buvo kalbėta, ir vieningos nuomonės nėra , aš pvz kasdiena , kitos kas antra trečios pora kartu į savaitė
Jei niekas nieko nesako reiškia nežino , pabandyk pasinaudot google paslaugom
Kaip panos sekasi ? pasidžiaukit rezultatais
Kaip panos sekasi ? pasidžiaukit rezultatais
Merginos, o kokius aliejus naudojate? Ar galiu kartu su taure naudoti anticeliulitinį masažo aliejų? Ačiū
QUOTE(coffee.cake.cinamon @ 2010 05 02, 11:44)
Merginos, o kokius aliejus naudojate? Ar galiu kartu su taure naudoti anticeliulitinį masažo aliejų? Ačiū
As naudoju babuskos agafij alieju nuo celiulito. Be aliejuko tu taures ne is vietos nepajudinsi... Man jis labai tinka, tik jo kvapas ne kiekvienam gali patikti, tai pries pirkdama pauostyk
O dabar dar nusipirkau geomar dumblius. Jau viena karta buvau isivyniojus, siaip nesijaute, kad ten kas nors darytusi, tik kai viska nuploviau kojos ilgai dar raudonos buvo tose vietose, tai gal vis tik daresi kas nors
Nezinau ar as cia gerai, ar nelabai pasielgiau, bet man taip labai tiko ir patiko. vakar vakare isimeciau aliejini burbula i vonia ir kazkaip akis uz taures uzkliuvo. Kadangi visa riebi nuo to burbulo buvau, tai ir pabandziau. Nu zinokit, vonioj man daug labiau patiko masazuotis, nei "sausumoj" 1. labai liuks taure slysta. 2 neatsokineja, kaip kartais atsoka oro pagavus. 3 kazkaip geriau isisiurbia viskas, gal kad kunas vandeny atsipalaidaves labiau. gal ir daugiau punktu is kart buciau privardinus, dabar taip nebeatgaminu, bet zodziu- man patiko
Ai dar prisiminiau- susitaupo laikas ir maziau aliejines terliones. Nes siaip vis budavau apsiginklavus popieriniais ranksluosciais vis pasivalyt
Ai dar prisiminiau- susitaupo laikas ir maziau aliejines terliones. Nes siaip vis budavau apsiginklavus popieriniais ranksluosciais vis pasivalyt
QUOTE(coffee.cake.cinamon @ 2010 05 02, 11:44)
tiesiog prieš klausiant biškiuką pasiskaitai ir viskas aišku kaip dieną tampa
ne gali o būtina naudoti aliejų.sekmės:)
QUOTE(Makra @ 2010 05 02, 13:11)
As naudoju babuskos agafij alieju nuo celiulito.
aš ta pati , šiap manau nėra didelio skirtumo koks jis ten bile gerai sklistu taurė man kvapas neaštrus tai neatbaido , man geriau natūralus kvapas nei sintetinis QUOTE(it's not me @ 2010 05 02, 13:56)
Nezinau ar as cia gerai, ar nelabai pasielgiau, bet man taip labai tiko ir patiko. vakar vakare isimeciau aliejini burbula i vonia ir kazkaip akis uz taures uzkliuvo. Kadangi visa riebi nuo to burbulo buvau, tai ir pabandziau. Nu zinokit, vonioj man daug labiau patiko masazuotis, nei "sausumoj" 1. labai liuks taure slysta. 2 neatsokineja, kaip kartais atsoka oro pagavus. 3 kazkaip geriau isisiurbia viskas, gal kad kunas vandeny atsipalaidaves labiau. gal ir daugiau punktu is kart buciau privardinus, dabar taip nebeatgaminu, bet zodziu- man patiko
Tas pats tip top man vakr buvo irgi įmečiau kapsulė ji ištirpo akis užkliuvo už taurės ir tttt
einu taurių užsisakyti nes mano jau visai kietos kietos sunku su jom labai , eina sau nejau tik menesiui db man jų teks? arba teks kažkaip prižiūrėt labiau
QUOTE(Lera @ 2010 05 02, 17:06)
Tas pats tip top man vakr buvo
geras. O ispudziai irgi tokie pat geri?
jo fainai ir man bet vis dėl to nuojauta kužda negerai taip , ir kiekviena diena neprigulėsi vonioj, tad šiandien sausumoj trinsios , beja jau masažuoju kas antra diena ,bet maždaug po 1,5h neišeina jau kiekviena diena