Įkraunama...
Įkraunama...

Masažo taurės

QUOTE(Lera @ 2010 04 25, 12:26)
aš tai laiminga juk pagaliau dingo užpakalio ausys

Kas cia per daiktas biggrin.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Inga654 @ 2010 04 25, 12:01)
Kas cia per daiktas biggrin.gif ?

nu užpakalio ausys , toks reiškinys kas turi tikrai žinos hihihi.gif na riebalai šonuose biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2010 04 25, 13:26)
nu užpakalio ausys , toks reiškinys kas turi tikrai žinos hihihi.gif na riebalai šonuose  biggrin.gif

A, cia gal tie patys kur dar rankenom vadinas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Inga654 @ 2010 04 25, 12:30)
A, cia gal tie patys kur dar rankenom vadinas lotuliukas.gif

nu visko gali būt , mes tau ausim vadinam biggrin.gif bet man jokiais sportais nepavyko jų pamažint o taurėlės padarė stebuklus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2010 04 25, 14:26)
nu užpakalio ausys , toks reiškinys kas turi tikrai žinos hihihi.gif na riebalai šonuose  biggrin.gif

biggrin.gif sveikinu

pas man po masažų viena ausis ko tai didesnė už kitą patapo... doh.gif lotuliukas.gif tikiuosi, sulyginsiu.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Favorites @ 2010 04 25, 22:45)
biggrin.gif  sveikinu

pas man po masažų viena ausis ko tai didesnė  už  kitą patapo... doh.gif  lotuliukas.gif  tikiuosi, sulyginsiu.. biggrin.gif

ir pas ane taip pat blink.gif kažkodėl , nesuprantu kodėl viską darau vienodai ir laikas vienodas , aj susiligins manau vistiek irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2010 04 26, 01:35)
ir pas ane taip pat  blink.gif  kažkodėl , nesuprantu kodėl viską darau vienodai ir laikas vienodas , aj susiligins manau vistiek irnesakyk.gif

sokiai.gif susilygins, kur jos dėsis...
nu einu pasimasažinsiu ir miaugot...labanaktis 4u.gif
Atsakyti
ar galima kaip nors pakenkti raumenims pačiam ir nelabai tiksliai masažuojantis g.gif jau pradėjau bijoti,kad sugadinsiu kojas ir dupcę?
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2010 04 27, 07:18)
ar galima kaip nors pakenkti raumenims pačiam ir nelabai tiksliai masažuojantis  g.gif  jau pradėjau bijoti,kad sugadinsiu kojas ir dupcę?

tai masažuokis tiksliai ir nepakenksi smile.gif

aš tai negaliu atsistebėt rezultatais nu ir geris wub.gif tik laiko mažai turiu paskutiniu metu sad.gif valanda ne visada išeina tik apie 45 min..
Atsakyti
Laba diena,
Jungiuosi ir aš prie jūsų,jei priimsit 4u.gif
Turiu 1 taurę. Celiulitas nėra ryškus,matyt kai suspaudžiu odą.Reik dabar pradėt,nes paskui jau ne laikas bus masažuotis,kai "išlys" į viršų doh.gif
Dar turiu tokią bėdą-"riebius" kelius topsecret.gif Kaip parodyta 1psl.esančiuose paveikslėliuose, aplink kelius galima masažuot,bet pas mane daugiausia to riebalo ties keliu,bet labiau į vidinę šlaunies pusę... unsure.gif Tai ar čia galima masažuot su taure ar ne?
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2010 04 27, 08:18)
ar galima kaip nors pakenkti raumenims pačiam ir nelabai tiksliai masažuojantis  g.gif  jau pradėjau bijoti,kad sugadinsiu kojas ir dupcę?

Ziurint kokiu stiprumu ten masažinsite, bet labiau bijokite ne raumenų, o odos ir limfotakos pakenkimų unsure.gif Geriau 10 klauskite klauskite, jei kas neaišku, nei po to sau problemų prisidarykite.
Atsakyti
O kaip daznai galima masazuotis? kasdien?kas antra diena? g.gif
Atsakyti