Įkraunama...
Įkraunama...

Masažo taurės

QUOTE(it's not me @ 2010 04 21, 18:56)
As gal ka ne taip darau  g.gif  Nu man visai neskauda. Nei po, nei pries, nei per masaza  g.gif

Viskas gerai, tiesiog apatinė kūno dalis ne tokia jautri matyt, nes man tas pats, visiškai nieko nejaučiau nei liposažo, nei vakuuminio masažo metu, o kai pati su taurėm masažuojuos, tai išvis jausmas, lyg su kokia švelnia kempinėle braukyčiau. Bet efektas yra, nes celiulito beveik nebėr, tik smarkiau suspaudus pasirodo tongue.gif. Šiandien Geomar kosmetikos prisipirkau, tai labai geras masažinis aliejus, labai skalsus - nedaug reikia ir puikiai slysta thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inga654: 21 balandžio 2010 - 19:37
QUOTE(Inga654 @ 2010 04 21, 19:36)
Viskas gerai, tiesiog apatinė kūno dalis ne tokia jautri matyt, nes man tas pats, visiškai nieko nejaučiau nei liposažo, nei vakuuminio masažo metu, o kai pati su taurėm masažuojuos, tai išvis jausmas, lyg su kokia švelnia kempinėle braukyčiau. Bet efektas yra, nes celiulito beveik nebėr, tik smarkiau suspaudus pasirodo tongue.gif. Šiandien Geomar kosmetikos prisipirkau, tai labai geras masažinis aliejus, labai skalsus - nedaug reikia ir puikiai slysta  thumbup.gif

kiek už aliejų mokėjai? aš tos firmos krūtinės kremą nupirkau š...das paskutinis rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2010 04 21, 20:49)
kiek už aliejų mokėjai? aš tos firmos krūtinės kremą nupirkau š...das paskutinis  rolleyes.gif

Rimtai? O man dar pardaveja sako ''Yra labai geras kremukas krutinei sitos firmos dar, bet kazko nebeatveza tiekejas'' lotuliukas.gif . Mokejau 25 lt., kaip uz 250 ml., tai gan nebrangiai, o labai smagiai naudojasi. Dar ivyniojimui nusipirkau dumblo, ziuresiu kaip tas naudosis
Atsakyti
QUOTE(it's not me @ 2010 04 21, 19:56)
As gal ka ne taip darau  g.gif  Nu man visai neskauda. Nei po, nei pries, nei per masaza  g.gif

4u.gif na man pradžioj irgi veik neskaudėjo..dar taurė dažnai atšokdavo,tai manau, kad ne taip dariau kažką.. biggrin.gif dabar tiesiog išmokau stipriau pritraukti taurę pprie odos, tai oi kaip skauda, ypač, kur mažiau mėsos doh.gif lotuliukas.gif ir mėlynių jau turiu...bet tas skausmas malonus toks..kai žinai, koks rezultatas bus lotuliukas.gif
Atsakyti
nu iki melyniu reikalas man niekad nepriejo. Man kazkaip ju neatsiranda. Kitom skaiciau net lanka sukant atsiranda, o man ne g.gif Tip anksciau lyg man pasirode, kad kapiliaru ant slaunies dauget pradejo vienoj vietos g.gif Tai buvau metus gal kokiems metams ta tauriu reikala, bet va dabar vel kazkaip uzsiemiau, aliejaus nusipirkau ir duoduos biggrin.gif Ir nei anksciau, nei dabar neskauda. Kur biski daugiau yra mesos, biski daugiau taure prisipildo, kur nera, maziau, bet niekur neskauda biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(it's not me @ 2010 04 22, 06:51)
nu iki melyniu reikalas man niekad nepriejo. Man kazkaip ju neatsiranda. Kitom skaiciau net lanka sukant atsiranda, o man ne  g.gif  Tip anksciau lyg man pasirode, kad kapiliaru ant slaunies dauget pradejo vienoj vietos  g.gif  Tai buvau metus gal kokiems metams ta tauriu reikala, bet va dabar vel kazkaip uzsiemiau, aliejaus nusipirkau ir duoduos  biggrin.gif Ir nei anksciau, nei dabar neskauda. Kur biski daugiau yra mesos, biski daugiau taure prisipildo, kur nera, maziau, bet niekur neskauda  biggrin.gif

na man irgi neskauda, jei mažai prisisiurbia taurė..bet kai daugiau įsiurbia, tai galvoju, gal efektas didesnis-giliau pamasažuoja ten 4u.gif biggrin.gif ar kaip? tai ir skausmą kenčiu vardan geresnio rezultato biggrin.gif
Atsakyti
as tai nesuprantu biggrin.gif man melynos tik dabar, po menesio laiko, atsiranda...anksciau nebuvo ju g.gif
Atsakyti
As jau kaip savaitele masazuojuosi smile.gif Tai kasdien vis maziau skauda, gal ranka jau igudo g.gif Aisku rezultato dar nesimato..Bet oda tapo svelnesne ir stangresne..
Atsakyti
QUOTE(Tresor @ 2010 04 25, 09:32)
oda tapo svelnesne ir stangresne..

o argi tai ne rezultatai ? mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=it's not me,2010 04 25, 10:31]
[/quote
Labiausiai laukiu kada pasimatys celiulito sankaupu mazejimas ax.gif O odos elastingumas tikrai didelis pliusas smile.gif Na pradzia nebloga, tik svarbiausiai, kad nedingtu noras..
Atsakyti
[quote=Tresor,2010 04 25, 10:53]
[quote=it's not me,2010 04 25, 10:31]
[/quote
Labiausiai laukiu kada pasimatys celiulito sankaupu mazejimas ax.gif O odos elastingumas tikrai didelis pliusas smile.gif Na pradzia nebloga, tik svarbiausiai, kad nedingtu noras..
[/quote]

Tai dar prieš jam pradedant mažėti, jis turėtų gerokai padidėti, kai išmasažuosi jį į paviršių doh.gif , svarbiausia kad tada nedingtų noras cool.gif
Atsakyti
aš tai laiminga juk pagaliau dingo užpakalio ausys wub.gif joks sportas niekaip nepadėjo .. o va su taurių pagalbą wub.gif ir šiaip oda tiesiog šilkine atrodo ... aš labai patenkinta kad celiulitas visai dingo negaliu pasakyt , bet kad bent jau nesimato tai tikrai , nebent stipriai suspaudus , bet manau įveiksiu ir šią bedą tongue.gif
Atsakyti