Įkraunama...
Įkraunama...

Masažo taurės

Šiuolaikinėje kosmetologijoje populiarėja vakuuminis masažas, kuris ne tik gerina kraujotaką, limfos tekėjimą, atveria nebefunkcionuojančius kapiliarus, bet skatina ir kur kas gilesnius organizmo procesus – aktyvina enzinus, didina fagocitozę, skatina kalcogeno ir elastino sintezę. Vakuuminis masažas ypač svarbus šalinant celiulitą, mažinant riebalų sankaupas “probleminėse” vietose ir didinant odos elastingumą vidiniuose šlaunų paviršiuose, krūtų, pilvo srityse. Veido ir kaklo vakuuminis masažas panaikina “dvigubą pasmakrę”, išlygina raukšles. Oda tarsi atjaunėja. Po vakuuminio masažo procedūrų sumažėja ir po nėštumo atsiradusios raukšlės. Masažas atliekamas naudojant specialius preparatus su fibrostimulinu, užkrūčio liaukos, veršiukų smegenų ekstraktais.

Vakuuminis masažas padeda dėl osteochondrozės ar peršalimo įtemptiems sprando, pečių juostos raumenims. Vakuuminio masažo metu raumenys atsipalaiduoja, sumažėja skausmas. Ši procedūra padeda suminkštinti ir išlyginti randus, sumažinti išsiplėtusius kapiliarus. Vakuuminio masažo kursas trunka 7–15 procedūrų.

Naikinant celiulitą ar mažinant kūno apimtis vakuuminiu masažu ir limfodrenažu, patartina šias procedūras derinti su apvyniojimo procedūra, per kurią naudojami cinamono, jūros dumblių kremai.
Vakuuminis masažas gali sukelti šalutinį poveikį – ryškią hipotomiją, venų trombozę, šlapiuojančius dermatitus.

Naudojant vakuuminį masažą reikia kantrybės – per keletą dienų neįmanoma pašalinti visko, ką organizmas sukaupė per ilgą laiką. Vakuuminį masažą ir kitas procedūras atlieka netoli “Maryland” traukinių stoties įsikūręs grožio salonas “Pelenė”.

TAURĖS ATRODO MAŽDAUG TAIP :
user posted image

masažiuojantis oda būtina pateprt masažinių aliejum arba kremų .

masažiuotis reikėtu limfos tekėjimo kriptim maždaug taip :

user posted image user posted image

LEKNEKIM IR GRAŽĖKIM KARTU!!!!!!!!!

TAURĖS GALIMA UŽSAKYT IŠ ČIA
Atsakyti
dar įdėsiu nuorodą į ankstesnę temą, kurią primygtinai prašyčiau perskaityti, prieš klausiant kur dar taures būtų galima įsigyti
Atsakyti
QUOTE(diana34 @ 2010 04 02, 20:46)
labas  4u.gif  . perskaiciau , kad  si procedura  padeda issipletusiems kapiliarams  unsure.gif .. as kazkaip galvojau , kad kaip tik negalima tokiu masazu su issipletusiais kapiliarais  g.gif

Jeigu labai daug, tai nelabai gerai...
Atsakyti
Radau keletą smulkių tinkliukų pas save ant šlaunų, dabar mąstau, ar prieš masažuodama neapsižiūrėjau, ar atsirado po tų kelių masažų taurėmis g.gif Bijau toliau masažuotis unsure.gif
Atsakyti
niu va buvom pas svečius dvi dienas viską pasiėmiau maniau vistiek ir ten tęsiu ką pradėjau , spękit ar pavyko? nu blyn jaučiuosi kaltanet dvi dienas praleidau doh.gif bet va ką tik grįžom pavalysim , palauksiu kol pasivirškins kažkiek į dušą varau ir tesiu toliau wub.gif db galvoju kaip be jų galėjau gyvent? biggrin.gif

Kaip kitom sekesi per šventes masažiuotis? smile.gif
Atsakyti
man regis ir as jau matau rezultatus thumbup.gif oda tikrai lygesne. Na bet jau esu minejus kad neturiu nei antsvorio, o celiulitas matosi tik suspaudus "zandus", tai akivaizdziu pokyciu, aisku, nera. Pripratau ir as prie tauriu, tapo toks privalomas malonus ritualas. Be to, pailsi, zinai kad gera padarei savo kunui (tikiuosi taisyklingai masazuojuos..) wub.gif
Atsakyti
aš irgi antsvorio visai neturiu , ir matosi suspaudus bet vis dėl to yra juk ... o tai man labai nepatinka..

o mane sąžine graužia juk dvi dienas nesidariau doh.gif tai užtat šiandien gavosi 1,5h masažo blink.gif aš po vonios dariau siaubas kaip malonu jei kas darytu užmigčiau smile.gif vis dėl to radau sau patogumą tai viską daryti patogiai atsisėdus/atsigulus bent jau man ..

o aš tai matau gana ryškius rezultatus , odyte sustangrėjo stipriai išsilygino nu gražu , db kadangi sako per mm negalima masazuot tai gausis 7 dienų pertrauką? nenoriuuuuu cry.gif reikia dar dėl to info paieškot manau... gal tik pilvuko tuom dienom pvz apačios negalima? ir noriu žinot kodėl būtent negalima..

***** aš tiek visko su savim darau kad nežinau į kokį tarpą įgrūsti apsivyniojimą moliu doh.gif

dar tuputis info gal kam bus ĮDOMU
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lera: 05 balandžio 2010 - 22:14
Ieva beja norėjau paklaust kaip tau geomar kremukas? man tai nepatinka nei šaldantis nei šildantis bet jei efekktas yra turūt ryžčiausi , kaip tau ?
Atsakyti
Nenusimink tu del tu 2 dienu, ne dantu valymas cia biggrin.gif
ir as lb noriu isbandyt apvyniojimus, ta pati geomara siulo kazkokius dumblius, ar ka ten. Db kaip tik nuolaidos bus eurokose smile.gif nes siaip tai 50 lt ...
zinok o man tai lb patinka tas saldantis kremukas- jauciasi kad KAZKAS vyksta.. biggrin.gif oda labai svelni wub.gif o ar yra efektas, tai ka as zinau...vis tiek gal prisideda prie tauriu poveikio g.gif

del proceduru kiekio tai pritariu. Jei kas pamatytu KIEK as visko darau del saves biggrin.gif bet man tai atrodo tiesiog privalu. Maza to, visos kaukes tiek veidui, tiek plaukams, kuno sveitimai, pedikiurai, manikiurai...man teikia dideli dziaugsma blush2.gif o jei dar rezultatai matomi wub.gif

del tu 7 d pertraukos tai dekuj kad priminei...bet as jauciu vis tiek darysiuos, bet jau uzpakaliui, uzpakalinei slaunu pusei...

dar prie viso to, gale duso su saltu vandeniu apsilieju kokias 10 sek blush2.gif uzpakali ir slaunis 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ievvvvaa: 06 balandžio 2010 - 10:16
Vat vat - šaltas stiprus dušiukas ant „klubinės dalies“ biggrin.gif tai man ypač padeda. Kažkaip stangriau atrodo tongue.gif
Atsakyti
bandžiau ir aš vakar pratintis prei kontrastinio dušo tai paskui kračiausi valanda niekaipo negalėdama sušilt laugh.gif masažui jegu nebuvo visai iprastiniu laikų ( 19h) bet susikaupiau ir nuo 21 iki 22,30 masažavausi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2010 04 07, 10:54)
bandžiau ir aš vakar pratintis prei kontrastinio dušo tai paskui kračiausi valanda niekaipo negalėdama sušilt laugh.gif masažui jegu nebuvo visai iprastiniu laikų ( 19h) bet susikaupiau ir nuo 21 iki 22,30 masažavausi biggrin.gif

Lera, sakykit, kaip Jūs laikot taurę rankoje, kai masažuojatės? g.gif Nes man jau po 10 minučių masažo rankos nykštį atrodo mėšlungis ima traukt, delną vis reikia ilsinti. Negaliu ilgiau niekaip masažuotis, ne dėl to, kad skaudėtų kojas, o dėl to, kad ranka pavargsta nerealiai doh.gif Po pusantros valandos jaučiu ranka nukristų..
Atsakyti