QUOTE(Laimuze509 @ 2010 06 13, 19:56)
Na būtinai turėjo suleisti gama globuliną, kadangi aš buvau pasiskaičiusi kad jis būtinas, jei nustoja vystytis, reikalavau kada suleistų. Man juos suleido po abrazijų. Kiti daktarai aiškina jei natūraliai išsivalo tai nereikia leisti. Prisiklausiau visokių nuomonių....
Ar tai įtakoja nepastojimą, negaliu atsakyti... mano rh-, vyro rh+, gandrus gaudėm 3 metus kol natūraliai pavyko... prieš tai buvo trys dirbtiniai, su dviem nesivystančiais.... po ko iššaiškėjo, kad yra AFS, plius dar lankausi pas Bykovą, geriu tik aspiriną, clexano nesilaidžiu...
mano gine irgi teige, kad kai naturaliai issivalo jo nereikia leisti, bet netgi sveikatos inistro isakyme nurodytos gama globulino leidimo salygos- tai mano atvejis ten irgi nurodytas.....tai iseina taip, kag gydytoja neismano savo darbo
na as ir tyriaus AFS, bet nerado pas mane.....aspirina pries 3 karta geriau 1 men, bet nepavyko....
Papildyta:
QUOTE(injuoz @ 2010 06 13, 18:44)
Sveika,
zinok del kraujo grupiu skirtumu nezinau ar tai yra imunologinis nesuderinamumas...man nustatinejo nesuderinamuma imdami po pasimylejimo tepineli ir ziurejo kaip maksties terpe priima spermiukus - nuzudo juos ar ne.
Papildyta:
uzuojautos pirmiausia del nutrukimu visu
kas del priezasciu, tai velnias zino, o ka gine tavo sako?
gine po sio karto tik guscioja peciais....kaip supratau nenutuokia ko imtis......ketvirtadieni vaziuoju pas ja , kad paziuretu kaip issivale.....