Įkraunama...
Įkraunama...

Airių terjeras

QUOTE(cile @ 2011 02 17, 00:53)
Dailute ilgakoje ryziuke  wub.gif  wub.gif
Sakykit, o koks jos tetuko charakteris - kaip paklusnumas ir polinkis pestis?

Kaip čia dabar pasakyti g.gif , bando vaikinas išsikovoti vietą po saule smile.gif , pirštu nepajudinsi, tikras dominuojantis patinas, šiaip sudėtingo charakterio jis, aš su juom susitvarkau, bet daug pastangų reikėjo idėti doh.gif , pešasi nesuvisais (namie dar turime mišrūną,kol mažas buvo draugeliai, o dabar vedžiojam atskirai, nes neįmanoma kartu ), parodose irgi vargas, nepatinka didesni, plaukuotesni čiau-čiau ir pan., ir raukšlėti šarpėjai,mastifai ir pan. doh.gif . Kaip aš sakau kietas riešutėlis smile.gif . Buvom nuvažiavę į Laviją, į airiukų suvažiavimą, tai man latvių patinai, kažkokie geresni, na kažkuom kitokie ax.gif, Stingas pirmas pradeda kabinėtis prie visų. Tik latvės gyrė Stingą, kad tikras airiuko charakteris pas jį. Neturiu didelės patirties su airiukais, tai pirmas terjeras pas mane, bet kiek domėjausi, kad jie linke peštis.
O Čilė vat jau kitokia, jos charakteris panašesnis į latvių airius, gerutė, meili, na vis dėl to dar kalytė wub.gif . Važiuosim greičiausiai į Šiauliu parodą pirmą kart, pažiūrėsim, kaip ji reguos į kitus šunis, į triukšmą.
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
koks fainuolis wub.gif
Net sirdi suspaude prisiminus savuosius.. ax.gif
Atsakyti
Šiandien mano mažoji princesė smarkiai koją persipjovė sad.gif
Atsakyti
sveiki,
ieškom kompanijos palakstymui kaune- aleksote.
gal yra kas iš to galo?
gerai būtų i až

("vokieciu aviganiu" kalyte)
Atsakyti
4u.gif
user posted image
nejaugi nebera situ suniuku pas mus? unsure.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Realybe: 22 sausio 2012 - 16:09
4u.gif
Atsakyti
Va jei kokia gražuolytė ar gražuoliukas, Relybe čia tavo naujas augintinis? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(delle @ 2012 06 21, 00:41)
Va jei kokia gražuolytė ar gražuoliukas, Relybe čia tavo naujas augintinis?  bigsmile.gif

neee,neturiu tokio dabar,auginu foksterjero kalyte mirksiukas.gif
Atsakyti
Nesuprantu kodėl jie nepopuliarūs, foksiukų, leiklandų, erdelių yra, taigi airiukai panašūs išvaizda ir judrūs kaip ir kiti .
Atsakyti
QUOTE(delle @ 2012 06 26, 17:25)
Nesuprantu kodėl jie nepopuliarūs, foksiukų, leiklandų, erdelių yra, taigi airiukai panašūs išvaizda ir judrūs kaip ir kiti .

tiesiog jie nepaplito ir ju nieks nezino.. zinau kai man reikejo parduot suniukus kaip buvo sunku,nes nezinomi sunys. O zmones jau buna kazkokia veisle nusiteike pirkt.
As Sita veisle issirinkau vartydama knyga ,man patiko labai kazkodel ir isvaizda ir charakteris. Tada man kalyte atveze is Maskvos,nes Lietuvoje ju dar nebuvo mirksiukas.gif
Atsakyti
Pasirodom ir mes smile.gif

user posted image
Atsakyti