QUOTE(cile @ 2011 02 17, 00:53)
Dailute ilgakoje ryziuke
Sakykit, o koks jos tetuko charakteris - kaip paklusnumas ir polinkis pestis?
Sakykit, o koks jos tetuko charakteris - kaip paklusnumas ir polinkis pestis?
Kaip čia dabar pasakyti , bando vaikinas išsikovoti vietą po saule , pirštu nepajudinsi, tikras dominuojantis patinas, šiaip sudėtingo charakterio jis, aš su juom susitvarkau, bet daug pastangų reikėjo idėti , pešasi nesuvisais (namie dar turime mišrūną,kol mažas buvo draugeliai, o dabar vedžiojam atskirai, nes neįmanoma kartu ), parodose irgi vargas, nepatinka didesni, plaukuotesni čiau-čiau ir pan., ir raukšlėti šarpėjai,mastifai ir pan. . Kaip aš sakau kietas riešutėlis . Buvom nuvažiavę į Laviją, į airiukų suvažiavimą, tai man latvių patinai, kažkokie geresni, na kažkuom kitokie , Stingas pirmas pradeda kabinėtis prie visų. Tik latvės gyrė Stingą, kad tikras airiuko charakteris pas jį. Neturiu didelės patirties su airiukais, tai pirmas terjeras pas mane, bet kiek domėjausi, kad jie linke peštis.
O Čilė vat jau kitokia, jos charakteris panašesnis į latvių airius, gerutė, meili, na vis dėl to dar kalytė . Važiuosim greičiausiai į Šiauliu parodą pirmą kart, pažiūrėsim, kaip ji reguos į kitus šunis, į triukšmą.