Įkraunama...
Įkraunama...

Airių terjeras

QUOTE(delle @ 2009 12 02, 17:40)
Jūsų kalytė raudonesnė už mūsiški.Jūs patys pešdavote kailį,ar vesdavot pas kirpėją.Mes vežam į Kauną,bet kirpėja vis drąsina mane pačiai mokytis,man tų šukuosenų nelabai išeina, tai va nupešiau aš jį trumpai,bet barzdos vistiek neišina man gražiai padaryti  doh.gif .man labai patinka kaip anoj nuotraukoj barzda,nei perdidelė,nei permaža.

visada pati pesdavau,o kai turejau du tai budavo dar fainiau doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
O tai kaip jūs pešdavote? Palaipsniui,ta prasme,kailį sluoksniais darydavot,kaip man aiškino kirpėja,nugarą prapesti,kaklą,šikną kuo trumpiau nupešti,kojas čia kaip kam patinka palikti apžėlusias arba trumpai nupešti.Su Latvių merginom ,Švedijos moteris,daug metų auginanti ir su lenke viena airių terjero augintojom parodose kalbėjau,tai jos priš mėnesi iki parodos nupeša jį visiškai trumpai(beveik plikai) ir taip gražiai atrodo jų.Na mūsiškio kaižkaip nepadao taip gražiai,tai dabar prieš porą savaičių nupešiau pati labai trumpai visą,tai jei dabar būtų paroda,atrodytų gerai,bet dar iki parodos beveik visas mėnuo,reiks dar syk pešti jei jam taip greitai atauga kailis doh.gif .Tik vat barzdos nemoku gražiai padaryti sad.gif
Atsakyti
QUOTE(delle @ 2009 12 02, 18:58)
Tik vat barzdos nemoku gražiai padaryti  sad.gif

Manau išmoksit su laiku mirksiukas.gif Kaip sakant nieks negimė mokėdamas biggrin.gif Norėjau paklausti pas ką Kaune pešat?
Atsakyti
QUOTE(delle @ 2009 12 02, 18:58)
O tai kaip jūs pešdavote? Palaipsniui,ta prasme,kailį sluoksniais  darydavot,kaip man aiškino kirpėja,nugarą prapesti,kaklą,šikną kuo trumpiau nupešti,kojas čia kaip kam patinka palikti apžėlusias arba trumpai nupešti.Su Latvių merginom ,Švedijos moteris,daug metų auginanti ir su lenke viena airių terjero augintojom parodose kalbėjau,tai jos priš mėnesi iki parodos nupeša jį visiškai trumpai(beveik plikai) ir taip gražiai atrodo jų.Na mūsiškio kaižkaip nepadao taip gražiai,tai dabar prieš porą savaičių nupešiau pati labai trumpai visą,tai jei dabar būtų paroda,atrodytų gerai,bet dar iki parodos beveik visas mėnuo,reiks dar syk pešti jei jam taip greitai atauga kailis  doh.gif .Tik vat barzdos nemoku gražiai padaryti  sad.gif

Nezinau,man tai iseidavo gerai viskas thumbup.gif truputi paaiskino kaip pest ir visai nieko gaudavos,tik kai du,tai jau sunku,skaudedavo pirstus. Pesdavau nuo galvos,link nugaros,kojas beveik ne ir sukuodavau pries plauka kojytes,tai mano kalyte taip megdavo,kad sededama uzmigdavo rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(mielka @ 2009 12 02, 19:02)
Manau išmoksit su laiku  mirksiukas.gif Kaip sakant nieks negimė mokėdamas  biggrin.gif  Norėjau paklausti pas ką Kaune pešat?

Pesdavo Tokia Jurate ir kita stambi moteris,kuri turi foksterjerus. Jurate is klubo ''tikras Bildukas''
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Realybe: 02 gruodžio 2009 - 18:55
QUOTE(Realybe @ 2009 12 02, 19:57)
Pesdavo Tokia Jurate ir kita stambi moteris,kuri turi foksterjerus. Jurate is klubo ''tikras Bildukas''

Aiskuma dekui... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mielka @ 2009 12 02, 21:46)
Aiskuma dekui...  mirksiukas.gif

Mes pas Ramune iš Kauno,kur foksiukus veisia.
Atsakyti
QUOTE(delle @ 2009 12 03, 20:39)
Mes pas Ramune iš Kauno,kur foksiukus veisia.

Jei ji stambi,tai ta pati mirksiukas.gif Paklausk jos ji prisimins tuos airiu terjerus,nes viena mes pardavem draugams,jie salia jos gyveno ir ji nagus jam karpe biggrin.gif Ten buvo patinelis,bet nelabai toks vykes,biski smirdalius doh.gif O mano kalytes tai buvo grazuoles tikrai,tik vyresnioji siek tiek per didele smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Realybe: 03 gruodžio 2009 - 19:44
QUOTE(Realybe @ 2009 12 03, 21:42)
Jei ji stambi,tai ta pati mirksiukas.gif Paklausk jos ji prisimins tuos airiu terjerus,nes viena mes pardavem draugams,jie salia jos gyveno ir ji nagus jam karpe biggrin.gif Ten buvo patinelis,bet nelabai toks vykes,biski smirdalius doh.gif O mano kalytes tai buvo grazuoles tikrai,tik vyresnioji siek tiek per didele smile.gif

Taip ta pati.Mes pirma kart kai nuvežėm Stingą pešti,tai ji pasakojo,kad prieš kokia 12metelių buvo airiukų du lizdai,bet kažkodėl neišpopuluarėjo jie(ta prasmė veislė) ir apie kaimyną kažka buvo užsiminusi,kad turi airiuką smile.gif
Atsakyti
QUOTE(delle @ 2009 12 05, 02:36)
Taip ta pati.Mes pirma kart kai nuvežėm Stingą pešti,tai ji pasakojo,kad prieš kokia 12metelių buvo airiukų du lizdai,bet kažkodėl neišpopuluarėjo jie(ta prasmė veislė) ir apie kaimyną kažka buvo užsiminusi,kad turi airiuką  smile.gif

o jūs dalyvaujat su savuoju parodose?
Atsakyti
QUOTE(archeologe @ 2009 12 05, 02:56)
o jūs dalyvaujat su savuoju parodose?

taip dalyvujam,jau turime LT jaunimo chempioną ax.gif .Dabar Vilniuje dalyvausime
Atsakyti
QUOTE(delle @ 2009 12 05, 01:36)
Taip ta pati.Mes pirma kart kai nuvežėm Stingą pešti,tai ji pasakojo,kad prieš kokia 12metelių buvo airiukų du lizdai,bet kažkodėl neišpopuluarėjo jie(ta prasmė veislė) ir apie kaimyną kažka buvo užsiminusi,kad turi airiuką  smile.gif

Mano kalyte isgyveno 14 metu,turejom uzmigdyt,nes buvo vezys. Butu dar gyvenus,iki galo nors flegmatisko charakterio,bet buvo judri ir gyvibinga smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Realybe: 05 gruodžio 2009 - 12:49
Mūsų Stingas jau vyru tapo tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo delle: 13 gegužės 2010 - 18:20