QUOTE(delle @ 2009 12 02, 18:58)
O tai kaip jūs pešdavote? Palaipsniui,ta prasme,kailį sluoksniais darydavot,kaip man aiškino kirpėja,nugarą prapesti,kaklą,šikną kuo trumpiau nupešti,kojas čia kaip kam patinka palikti apžėlusias arba trumpai nupešti.Su Latvių merginom ,Švedijos moteris,daug metų auginanti ir su lenke viena airių terjero augintojom parodose kalbėjau,tai jos priš mėnesi iki parodos nupeša jį visiškai trumpai(beveik plikai) ir taip gražiai atrodo jų.Na mūsiškio kaižkaip nepadao taip gražiai,tai dabar prieš porą savaičių nupešiau pati labai trumpai visą,tai jei dabar būtų paroda,atrodytų gerai,bet dar iki parodos beveik visas mėnuo,reiks dar syk pešti jei jam taip greitai atauga kailis
.Tik vat barzdos nemoku gražiai padaryti
Nezinau,man tai iseidavo gerai viskas
truputi paaiskino kaip pest ir visai nieko gaudavos,tik kai du,tai jau sunku,skaudedavo pirstus. Pesdavau nuo galvos,link nugaros,kojas beveik ne ir sukuodavau pries plauka kojytes,tai mano kalyte taip megdavo,kad sededama uzmigdavo
Papildyta:
QUOTE(mielka @ 2009 12 02, 19:02)
Manau išmoksit su laiku
Kaip sakant nieks negimė mokėdamas
Norėjau paklausti pas ką Kaune pešat?
Pesdavo Tokia Jurate ir kita stambi moteris,kuri turi foksterjerus. Jurate is klubo ''tikras Bildukas''