Įkraunama...
Įkraunama...

Airių terjeras

Man rodosi Latvijoje yra jų klubas, aš žiūrėjau vienos draugės iš Latvijos foto vasarą, ji turi veimaranerį, bet kažkaip buvo pakviesta į Airių terjerų klubo atidarymo vakarėlį paplūdymyje... Tik dabat niekaip nerandu tų foto,kad įsitikinčiau, ar gerai prisimenu smile.gif Nes seniau nuoroda į nuotraukas buvo jos internetinio puslapio pirmame lape,kuris senai pakeistas, bet jei domina galiu parašyti ir paklausti...
Atsakyti
Zinau, kad Lietuvoje tikrai yra viena kalyte. Dar pries kelis metus rodesi parodose ir buvo isrinkti metu sunimi (pagal parodu rezultatus).
Atsakyti
clap.gif yra.Labai aciu jums,jei yra galimybe Patarshka suzinot apie juos,buciau labai dekinga.Itariu,kad jie labai aktyvus sunys,tikrai kai grisim i Lietuva su visam,isigysim sita suneli.Radau,vokiska puslapi www.irish-terrier.de
Atsakyti
nepopuliari si veisle,kaip matau.Nekas neraso sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Patarshka @ 2006 12 13, 09:07)
Man rodosi Latvijoje yra jų klubas, aš žiūrėjau vienos draugės iš Latvijos foto  vasarą, ji turi veimaranerį, bet kažkaip buvo pakviesta į Airių terjerų klubo atidarymo vakarėlį paplūdymyje... Tik dabat niekaip nerandu tų foto,kad įsitikinčiau, ar gerai prisimenu smile.gif  Nes seniau nuoroda į nuotraukas buvo jos internetinio puslapio pirmame lape,kuris senai pakeistas, bet jei domina galiu parašyti ir paklausti...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dawnn: 23 birželio 2007 - 01:35
[quote=dawny,2007 06 23, 00:35]

buciau tau labai dekinga dawny jei paklaustum tos pazystamos apie ta kluba,nu niekur nerandu informacijos apie ta veisle(arba buna anglu kalba).Vyras tiek susizaveja ta veisle,rytoj vaziuosim pasiziureti suniuko,kazkaip jis taip greit uzsimane,net jam nebudinga taip,o as noreciau daugiau apie ta veisle suzinoti,koks ju charakteris,ar juos bute galima auginti ir viska apie sia veisle.
Kaip suprantu tu dabar Airijoj,radom skelbima is Tipperari,kad parduoda veisliniu suniukas,tiesa vienas likes bera,tai ryt brauksim pasiziureti smile.gif .
Labai noriu suniuko,bet laiko vienas,kad isvaziuosim atostogu kur ji palikti reiks,issivezti is Airijos problemos nera,bet pakui parsivezti doh.gif vargo vakarelis su ju biurokratizmu,karantinas...... visokios nesamones.Tai va,galvoju gal pries isvaziuojant visam i Lietuva nusipirkti,butu geriau,bet bijau kad rytoj pamciusi ta kamuoliuka susileisiu ir nusipirksim ax.gif
Atsakyti
Niekas nebendrauja su manim,bendraminciu nerasta sad.gif
Dar tarp kitko,nenusipirkom mes to suniuko,masina sugedo doh.gif ,o kelio galas ilgas nuo musu,ai gal ir gerai,dar paieskosiu info apie ta veisle,pasidomesiu,o kai nutarsim grizti visam ir nusipirksim mastau.gif
Atsakyti
Lietuvoje birzeli gime airiu vada:
http://www.kinologij...=...3&Itemid=27
Atsakyti
clap.gif clap.gif clap.gif pagaliau,kita savaite parsivesim airiuka,vakar buvom issirinkti,kokie grazuciai wub.gif
Atsakyti
na visiskai neidomu,niekas nebendrauja su manim unsure.gif ,o airiuka mes jau turime wub.gif
Atsakyti
Labai gražūs šunys, realiai nemačiau, bet iš pasakojimų ir iš išvaizdos, tai labai patiko thumbup.gif Mano draugė UK augina smile.gif Įdėkit nuotraukų mažiuko bigsmile.gif
Atsakyti
Nemoku ideti nuotraukos unsure.gif .Jo ,cia ne vok.avganis ir ne labradoras,tikras energijos kamuoliukas,visur jo pilna,o kas bus kai dar truputi paaugs g.gif
Atsakyti