Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai: originalūs ar padirbti - 4

QUOTE(laPerlla @ 2010 04 20, 12:03)
Dabar suabejojau... Turiu testeriukus, tai užašiukai ant šono, o pas draugę ne testeriniai ir, vat, nepamenu kur...  g.gif

Man atrodo, kad ne ant testerinių buteliukų užrašiukų nebūna, nes kiek turiu kvepaliukų, tik testeriai būna aprašinėti rolleyes.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(as-ne-tavo @ 2010 04 20, 11:05)
Man atrodo, kad ne ant testerinių buteliukų užrašiukų nebūna, nes kiek turiu kvepaliukų, tik testeriai būna aprašinėti  rolleyes.gif  4u.gif

Gali būti. 4u.gif Kažkaip iki šiol dar neteko abejoti turimų/naujai įsigytų kvepaliukų originalumu, tai per daug ir neįsigilinau... smile.gif
Atsakyti
man tik keista, kad katiliuko profilis patikimai atrodo...
Papildyta:
QUOTE(agute07 @ 2010 04 20, 19:17)
man tik keista, kad katiliuko profilis patikimai atrodo...

Siaip as is katiliuko irgi tuos norejau nusipirkti 4u.gif tik norejau pasidereti, o ji -nesutiko
Atsakyti
QUOTE(skaistukas @ 2010 04 19, 18:58)
mergytes padekite,

kazi ar cia originalas? cia 100ml testeris.

user posted image
user posted image

pries kelis metus dukra gavo tokius kvepalus dovanu. as net neziurejus i uzrasus, vien tik paemus deztute i rankas (100 ml )
supratau, kad turetu but neoriginalus. labai jau sunkus jie buvo. atidarius dezute ir apziurejus, man uzkliuvo kaspinelis-kita jo puse buvo ne itin dailai pagaminta ir pritvirtinta. tuo metu siu kvepalu kvapo dar nezinojau, bet vistiek supratau, kad tai neoriginalas. nors buvau 100 proc isitikinus jog jie netikri, nusinesiau i Kristiana ir sulyginau. skyresi ir purkstukai, ir kaspineliai bei ju spalva. o pats buteliukas neoriginaliu sunkus todel, kad matyt nera lengva pagamint lengvuti, kokybiska buteliuka. be to, man visuomet itarima kelia kai sakoma, kad dovanu gavau 100 ml kvepalu buteliuka.na, tikrai nedaug kas puola i Kristianas, Sarmas pirkt kvapalu uz 300 lt ir juos dovanot , greiciau nupirks 30 ar 50 ml . o dar kai dovanotojas studentas ar siaip eilinis zmogelis ne itin prie pinigu, tai is vis juokinga tiketis tokios dovanos originalumu.
p.s. pardavinet ju net minties nekilo, buvo atiduoti zmogui, kuriam nesvarbu originalai, neoriginalai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ašara: 20 balandžio 2010 - 18:26
man dar sunku atskirti doh.gif Smagu, kad yra greitoji pagalba thumbup.gif SM thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(agute07 @ 2010 04 20, 19:49)
man dar sunku atskirti doh.gif Smagu, kad yra greitoji pagalba  thumbup.gif SM  thumbup.gif

Jei tik turit kokių abejonių dėl kurių kvepaliukų, meskit čia foto ir greitoji pagalba tuoj bus vietoj biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(as-ne-tavo @ 2010 04 20, 20:24)
Jei tik turit kokių abejonių dėl kurių kvepaliukų, meskit čia foto ir greitoji pagalba tuoj bus vietoj  biggrin.gif  4u.gif

būtinai thumbup.gif
Atsakyti
Saunuoles drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Atėjau ir aš su pagalbos šauksmu, nes nuo vakar įsigytų kvepalų šią naktį neturėjau ramaus miego doh.gif Nežinau,ar paranoja man užlindo, bet kad ir ji,aš vistiek turiu tam pagrindo, nes argi įmanoma tik nusipirktų kvepalų visškai neužuosti net po 5 min verysad.gif ? Papurkšta servetėlė (apie 23val ) iškvepėjo iki ryto,o ant savęs neuodžiu niekaip schmoll.gif Niekada nieko nei su vienais kvepalais panašaus nesu turėjus schmoll.gif

ryte atsikėlus puoliau apžiūrinėt dėžutę, gaila tik kad vakar visiškai neatkreipiau dėmesio į įpakavimą, bet lyg gražiai kampučiuose,taškiukais celofanas buvo užklijuotas, tačiau šiandien apžiūrėjus dėžutės kraštus pamačiau,kad vienas jų gerokai apsitrynęs, dėžutės dugnas nelabai švarus,kaip su rašalu paterptas,, ant vieno kampo lyg pieštuku skaičius kažkoks papaišytas,priekinė sienelę ir lyg tušinuku be šerdelės skaičiai įbrėžti unsure.gif Žodžiu dėžutė atrodo gerokai padėvėta, bet ji vakar pas mane puse dienos rankibėj prabuvo, bet abejoju,ar joje galėjo iki tokios būsenos nusitrinti unsure.gif Juolab kad jos nelabai kokia išvaizda man iškart į akis krito unsure.gif

vakar važiuosiu pas draugę,sulyginsiu su jos turimais tais pačiais kvepalais,padarysiu foto ir labai lauksiu dar ir jūsų nuomonės 4u.gif

Kvepalai Gucci (Eau de Parfum II) 50ml.
Atsakyti
QUOTE(pipima @ 2010 04 21, 09:35)
Sveikos  4u.gif

Atėjau ir aš su pagalbos šauksmu, nes nuo vakar įsigytų kvepalų šią naktį neturėjau ramaus miego  doh.gif Nežinau,ar paranoja man užlindo, bet kad ir ji,aš vistiek turiu tam pagrindo, nes argi įmanoma tik nusipirktų kvepalų visškai neužuosti net po 5 min  verysad.gif ? Papurkšta servetėlė (apie 23val ) iškvepėjo iki ryto,o ant savęs neuodžiu niekaip  schmoll.gif Niekada nieko nei su vienais kvepalais panašaus nesu turėjus  schmoll.gif

ryte atsikėlus puoliau apžiūrinėt dėžutę, gaila tik kad vakar visiškai neatkreipiau dėmesio į įpakavimą, bet lyg gražiai kampučiuose,taškiukais celofanas buvo užklijuotas, tačiau šiandien apžiūrėjus dėžutės kraštus pamačiau,kad vienas jų gerokai apsitrynęs, dėžutės dugnas nelabai švarus,kaip su rašalu paterptas,, ant vieno kampo lyg pieštuku skaičius kažkoks papaišytas,priekinė sienelę ir lyg tušinuku be šerdelės skaičiai įbrėžti  unsure.gif Žodžiu dėžutė atrodo gerokai padėvėta, bet ji vakar pas mane puse dienos rankibėj prabuvo, bet abejoju,ar joje galėjo iki tokios būsenos nusitrinti  unsure.gif Juolab kad jos nelabai kokia išvaizda man iškart į akis krito  unsure.gif

vakar važiuosiu pas draugę,sulyginsiu su jos turimais tais pačiais kvepalais,padarysiu foto ir labai lauksiu dar ir jūsų nuomonės  4u.gif

Kvepalai Gucci (Eau de Parfum II) 50ml.

Tai ikelkite foto i foruma, ziuresim kartu, sakysim savo nuomones.
O kur buvo pirkti sitie kvepaliukai?
Atsakyti
QUOTE(WWWitch @ 2010 04 21, 08:42)
Tai ikelkite foto i foruma, ziuresim kartu, sakysim savo nuomones.
O kur buvo pirkti sitie kvepaliukai?

vakare nufotkinsiu ir savo ir draugės ir ryt būtinai įkelsiu. Pirkti..Čia ir klausimas geras, nes net nežinau ištikro doh.gif Tikrai gera ir patikima draugė sakė,kad turi pažįstamą,kuri Kristianoj gauna nuolaidą ir iš ten daug pigiau parveža kveplus, bet kai negauna iš ten, gauna jų iš užsienio..*****,tikrai aš čia prisivėliau doh.gif Pasiklausinėsiu šiandien, kad daugiau atsakymų, o ne klausimų pati turėčiau smile.gif
Atsakyti
parvežti iš olandijos,užgarantavo kad tikrai originalūs, jog galiu grąžint,jei kas nepatinka, matyt man tikrai biški farikt rolleyes.gif
Atsakyti