Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai: originalūs ar padirbti - 4

priejom bendros isvados, kad padielke arba labai neprofesionaliai padarytas originalus gaminys biggrin.gif kadangi pati pradzia ju buvo pas mane, tai as ir grazinu pinigus uz juos, kad neterst savo vardo.
nebepatinka man ebay schmoll.gif
bet kvapas man laike laaaabai ilgai... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo labo: 13 balandžio 2010 - 19:26
QUOTE(nerami @ 2010 04 13, 20:51)
nu ka as zinau, as po valandos kvapo jau nebeuzuodziu verysad.gif bet gal cia mano nosis tokia.... rolleyes.gif

labas

as turiu siuos kvepaliukus, na man tai kvepia jie ir po valandos, man tai super ju kvapiukas, tiesiog alpstu blush2.gif doh.gif wub.gif tongue.gif o skaiciukai man yra ant dugno, kaspinelis plastmasinis, na bet originalus tikrai ax.gif
Atsakyti

mergytes padekite,

kazi ar cia originalas? cia 100ml testeris.

user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(skaistukas @ 2010 04 19, 19:58)
mergytes padekite,

kazi ar cia originalas? cia 100ml testeris.

user posted image

Man panašūs į originalius, tik kiek apdėvėtus biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(as-ne-tavo @ 2010 04 19, 20:18)
Man panašūs į originalius, tik kiek apdėvėtus  biggrin.gif  4u.gif

4u.gif 4u.gif na testeris tai gal del to biggrin.gif

na mergaites padekit-eisiu susitikti su sita pardaveja ir nezinau i ka kreipt demesi, kad atskirt ar originalas ar ne

aciuuuuuuuu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(skaistukas @ 2010 04 19, 21:49)
4u.gif  4u.gif na testeris tai gal del to  biggrin.gif
na mergaites padekit-eisiu susitikti su sita pardaveja ir nezinau i ka kreipt demesi, kad atskirt ar originalas ar ne

aciuuuuuuuu  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Ne tik dėl to, kad testeris, dar dėl to, kad kaspinėlis dailus atrodo, visas buteliukas bent foto lygus, ne kokiu banguotu dugnu, šiaudelis skaidrus, dailus, ne koks išsibangavęs.

O dėmesį atkreipk, ar yra išgraviruoti stikle 4 skaičiukai nugarėlėj, apačioj, jie tokie mažyčiai, sunkiai įžiūrimi.
Atsakyti
QUOTE(as-ne-tavo @ 2010 04 19, 21:24)
Ne tik dėl to, kad testeris, dar dėl to, kad kaspinėlis dailus atrodo, visas buteliukas bent foto lygus, ne kokiu banguotu dugnu, šiaudelis skaidrus, dailus, ne koks išsibangavęs.

O dėmesį atkreipk, ar yra išgraviruoti stikle 4 skaičiukai nugarėlėj, apačioj, jie tokie mažyčiai, sunkiai įžiūrimi.

aciu tau labai labai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
tai Dior irgi tuos skaiciukus graviruoja nugareleje? o ant dugno ispaustas uzrasas turi buti , kaip chanel?

perskaiciau temute ir lekaiu savo chanel apziurinet ir issigandau , kad ner tu skaiciuku nugarelej, bet yra pasirodo thumbup.gif
Atsakyti
Sakykit, gal žinot kaip pažinti Marc Jacobs 'Lola' kvepaliukus ar originalūs? g.gif

Papildyta:
QUOTE(skaistukas @ 2010 04 19, 21:29)
tai Dior irgi tuos skaiciukus graviruoja nugareleje? o ant dugno ispaustas uzrasas turi buti , kaip chanel?

Dior Miss Dior Chérie visi užrašiukai ant buteliuko šono turi būti. Jūsų įkeltoje foto jie matosi... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laPerlla: 19 balandžio 2010 - 21:37
QUOTE(laPerlla @ 2010 04 19, 22:29)
Sakykit, gal žinot kaip pažinti Marc Jacobs 'Lola' kvepaliukus ar originalūs?  g.gif

Kaip dziugu kad ne man vienai jie patinka. Kvapas tiesiog pasakiskas wub.gif Gal pirmi kvepalai kurie po pirmo patestavimo paliko toki stipru ispudi, tiesiog uzbure ir nugalejo mane, tiksliau mano nosi biggrin.gif na gal gali susilygnti tik Angel'u. Bet del originalumo norisi tiketi kad nepuls jau taip greitai padirbineti: vien kamstelis ko vertas - tie ziedlapiai labai imantriai yra padaryti, net neina suprasti is ko jie, nei plastmasiniai, nei guminiai, vargu ar atsipirks pakaitalo parinkimas.
Atsakyti
QUOTE(_mažule_ @ 2010 04 19, 21:49)
Kaip dziugu kad ne man vienai jie patinka. Kvapas tiesiog pasakiskas  wub.gif Gal pirmi kvepalai kurie po pirmo patestavimo paliko toki stipru ispudi, tiesiog uzbure ir nugalejo mane, tiksliau mano nosi  biggrin.gif  na gal gali susilygnti tik Angel'u. Bet del originalumo norisi tiketi kad nepuls jau taip greitai padirbineti: vien kamstelis ko vertas - tie ziedlapiai labai imantriai yra padaryti, net neina suprasti is ko jie, nei plastmasiniai, nei guminiai, vargu ar atsipirks pakaitalo parinkimas.

Ir aš taip galvoju, jog nelengva kokybiškai juos padirbti būtų, bet kai iš nuotraukos tik gali matyti, tai ir iškyla visokių abejonių...
Tiesiog, apsidraudimui pasidomėti verta... ax.gif Iš foto nepačiupinėsi... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(skaistukas @ 2010 04 19, 22:29)
aciu tau labai labai  4u.gif  4u.gif  4u.gif

perskaiciau temute ir lekaiu savo chanel apziurinet ir issigandau , kad ner tu skaiciuku nugarelej, bet yra pasirodo  thumbup.gif

Prašau, kad tik pagelbėtų 4u.gif

Niu man rods Dior graviruoja ir priekiuose, ne tik nugarėlėse. Bet jie būna taškiniu būdu graviruoti kaip ir TM. Ant dugno ner jokių užrašų, tik toks reljefas ar kaip jį pavadint biggrin.gif bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(laPerlla @ 2010 04 19, 22:35)
Dior Miss Dior Chérie visi užrašiukai ant buteliuko šono turi būti. Jūsų įkeltoje foto jie matosi...  4u.gif

Ant visų Cherie būna užrašiukai šonuose? g.gif man rods tik ant testeriukų g.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(as-ne-tavo @ 2010 04 19, 22:57)

Ant visų Cherie būna užrašiukai šonuose?  g.gif  man rods tik ant testeriukų  g.gif  rolleyes.gif

Dabar suabejojau... Turiu testeriukus, tai užašiukai ant šono, o pas draugę ne testeriniai ir, vat, nepamenu kur... g.gif
Atsakyti