Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai: originalūs ar padirbti - 4

QUOTE(katalike @ 2010 04 13, 09:32)
su macro režimu reik fotkint, dabar nesimato nieko.
o skaičiukų pabandyk paieškoti ne ant dugno, o ant buteliuko šono kur nors išgraviruotų. ant mano vienų turimų nina ricci kvepalų būtent taip ir yra mirksiukas.gif

fotikas senas xlamas doh.gif skaiciuku tikrai niekur nera, jau pusvalandi ieskau doh.gif o pas Tave irgi plastmasiniai kaspineliai? blush2.gif bandau dar foto
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nerami: 13 balandžio 2010 - 08:46
QUOTE(nerami @ 2010 04 13, 09:40)
fotikas senas xlamas doh.gif skaiciuku tikrai niekur nera, jau pusvalandi ieskau doh.gif o pas Tave irgi plastmasiniai kaspineliai? blush2.gif  bandau dar foto

aš neturiu šių kvepalų. bet kiek pamenu iš parduotuvės, tai regis, jie ir yra plastmasiniai mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2010 04 13, 10:06)
aš neturiu šių kvepalų. bet kiek pamenu iš parduotuvės, tai regis, jie ir yra plastmasiniai mastau.gif

na, gal kazkas turi ir pasakys 4u.gif gal tie skaiciukai nebutinai turi buti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(nerami @ 2010 04 13, 11:12)
na, gal kazkas turi ir pasakys 4u.gif gal tie skaiciukai nebutinai turi buti doh.gif

paskaitinekit 4 psl, apie tai merginos diskutavo g.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgutele @ 2010 04 13, 10:16)
paskaitinekit 4 psl, apie tai merginos diskutavo g.gif

ten as rasiau apie kitus kvepalus. o sitie ricci ricci irgi maniskiai buve. mes jau susirasem su nerami del ju. pirkti ebay, gavus nulekiau i sarma - identiski, kvapui priekaistu ner, o ir laiko be galo ilgai, bet tie koduku tikrinimai man tada dar nebuvo galvoj... g.gif nu as duodu ranka nukirst, kad originalus. nors sau pasisakiau, kad is ebay'aus nebepirksiu - papildai, vaistai is ten neturi poveikio, nors jiems priekaistu del originalumo taip pat neturiu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo labo: 13 balandžio 2010 - 12:46
nu blexa muxa bigsmile.gif gal kas dar kokiu minciu turi, originalus jie ar ne?
Atsakyti
QUOTE(labo @ 2010 04 13, 13:25)
ten as rasiau apie kitus kvepalus. o sitie ricci ricci irgi maniskiai buve. mes jau susirasem su nerami del ju. pirkti ebay, gavus nulekiau i sarma - identiski, kvapui priekaistu ner, o ir laiko be galo ilgai, bet tie koduku tikrinimai man tada dar nebuvo galvoj...  g.gif nu as duodu ranka nukirst, kad originalus. nors sau pasisakiau, kad is ebay'aus nebepirksiu - papildai, vaistai is ten neturi poveikio, nors jiems priekaistu del originalumo taip pat neturiu...

nu ka as zinau, as po valandos kvapo jau nebeuzuodziu verysad.gif bet gal cia mano nosis tokia.... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(nerami @ 2010 04 13, 13:08)
nu blexa muxa bigsmile.gif  gal kas dar kokiu minciu turi, originalus jie ar ne?

Tie kaspinėliai tai ir turi būti tokios kietesnės plastmasės ar pan. Manau, kad originalūs. O dėl kvapo - tai man jis irgi super ilgai nesilaikė. Šiaip čia labai skirtingai, nes kaip ir pats kvapas skirtingai skleidžiasi ant kiekvieno odos - taip ir kvepalai laikosi nevienodai visiems. Yra tokių parfumų, kurie man išvis kaip vandenėlis...pvz. naujieji YSL - Parissiene biggrin.gif Ir jie išties labai trumpai laikosi g.gif
Papildyta:
QUOTE(zuvyte26 @ 2010 04 13, 19:00)
Tie kaspinėliai tai ir turi būti tokios kietesnės plastmasės ar pan. Manau, kad originalūs. O dėl kvapo - tai man jis irgi super ilgai nesilaikė. Šiaip čia labai skirtingai, nes kaip ir pats kvapas skirtingai skleidžiasi ant kiekvieno odos - taip ir kvepalai laikosi nevienodai visiems. Yra tokių parfumų, kurie man išvis kaip vandenėlis...pvz. naujieji YSL - Parissiene  biggrin.gif Ir jie išties labai trumpai laikosi  g.gif

Dar norėčiau pridurti, kad kažin ar kas dabar ims iškart padirbinėti naujus kvepalus, kai dar toks buteliukas ypatingas...nors išradingiems tai lengva. Jiems paprasčiau po 100 ml bonkes padirbti. O jūsiškė kokios talpos? Nelabai suprantu iš foto?
Bet jei kvapai identiški - nesinervinkite dėl tų kodų... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zuvyte26 @ 2010 04 13, 20:00)
Tie kaspinėliai tai ir turi būti tokios kietesnės plastmasės ar pan. Manau, kad originalūs. O dėl kvapo - tai man jis irgi super ilgai nesilaikė. Šiaip čia labai skirtingai, nes kaip ir pats kvapas skirtingai skleidžiasi ant kiekvieno odos - taip ir kvepalai laikosi nevienodai visiems. Yra tokių parfumų, kurie man išvis kaip vandenėlis...pvz. naujieji YSL - Parissiene  biggrin.gif Ir jie išties labai trumpai laikosi  g.gif

o kaip kaspineliai ir purkstukas? apsitryne greitai pas jus?skaiciuku gal irgi nebuvo? del pastamses, manau stipriau paspaudus jinai suluztu, tokia netvirta man atrodo g.gif
Atsakyti
QUOTE(nerami @ 2010 04 13, 19:07)
o kaip kaspineliai ir purkstukas? apsitryne greitai pas jus?skaiciuku gal irgi nebuvo? del pastamses, manau stipriau paspaudus jinai suluztu, tokia netvirta man atrodo g.gif

Na taip, plastmasė ne iš tvirtųjų, manau, kad galėtų ir lūžti doh.gif Bet aš juos pardavusi jau. Pabodo man jie. Pirkau juos naujus, tai nebuvo apsitrynę, nesinešiojau aš jų niekur...kaip sakoma - prižiūrėjau biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif O kodukų aš pastebėjau kad vat būtent pas Nina Ricci kartais ir nebūna. Turėjau jos kitų kvepalų rinkinuką - tai kodukas buvo tik ant pakuotės, o ant pačio kvepalų buteliu nebuvo. Tačiau kvepalai buvo 100 proc. originalūs. O dabar tai net nepamenu dėl pastarūjų...ar buvo g.gif
Atsakyti

Aha, lengva pasakyt, nesinervinkit del kodu bigsmile.gif 4u.gif tas psixologinis diskomfortas,kamuojantis klausimas tikrai ar ne, tikrai nera malonus bigsmile.gif
pas mane jie 80 ml ax.gif o dar kai epai prirasyti del ebay'aus prekiu, o ir ta apsilupusi plastamase ax.gif svarbiausia, kad labai greitai ir teigiamai sprendziasi situacija 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nerami: 13 balandžio 2010 - 19:22
QUOTE(nerami @ 2010 04 13, 19:21)
Aha, lengva pasakyt, nesinervinkit del kodu bigsmile.gif  4u.gif tas psixologinis diskomfortas,kamuojantis klausimas tikrai ar ne, tikrai nera malonus bigsmile.gif
pas mane jie 80 ml ax.gif o dar kai epai prirasyti del ebay'aus prekiu, o ir ta apsilupusi plastamase ax.gif  svarbiausia, kad labai greitai ir teigiamai sprendziasi situacija 4u.gif

Maniškiai buvo 50 ml. Na dėl kodų tai jie nėra pats svarbiausias kvepalų originalumo nustatymas bigsmile.gif mirksiukas.gif Svarbu gardžiai kvepia thumbup.gif
Atsakyti