Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai: originalūs ar padirbti - 4

QUOTE(Nińa_del_viento @ 2010 04 09, 14:28)

Pas mane plastmasinis tinklelis ant abieju buteliuku. Bet kolkas neapsitrynes niekur.
Atsakyti
QUOTE(Nińa_del_viento @ 2010 04 09, 14:28)
Noriu paklausti del Guerlain AA buteliuku. Ju virsuje esantis tas auksines spalvos tinklelis yra metalinis ar plastikas? Gavau Ylang Vanille, kiek zinau, jie retoki, isleisti 1999 metais. Suprantu, kad gal buteliukas senas, bet ar gali taip buti, kad tas tinklelis vietomis nusibraize (matosi balta plastmase), vietomis ji dengianti medziaga susiraukslejo  g.gif Sakyciau neoriginalus, bet kvapas tai tikrai geras, ir laikosi ilgai...

Ar galetumet apibudinti kvapa, jei tai imanoma? Susidomejau, nes negaliu atsilaikyti visiems ''valgomesiems'' kvapams - sokolado, riesutu, cinamono, vaniles ir pan. Ir, jei ne paslaptis, ar brangiai mokejot?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _mažule_: 09 balandžio 2010 - 16:42
Nelabai brangiai, nes pirkau naudotus, ne visa buteliuka blush2.gif Bet, atrodo, kad kvapas laikysis labai ilgai, nes buvau pasipurskus tik riesa, o kvepejo kelias valandas ir net plaudama rankas nepajegiau to kvapo nuplauti. Nemoku apibudinti kvapu, atpazinti ju, bet tai, ka jauciu labai ryskiai, tai vanile. Apskritai, jie man labai, labai primena Dior ''Miss Dior'', gan sunkus kvapas, jei taip galima pasakyti ax.gif
Atsakyti
Ką manote ar originalūs čia Dior Jadore g.gif ?

Atsakyti
QUOTE(Rasicka* @ 2010 04 09, 23:15)
Ką manote ar originalūs čia Dior Jadore  g.gif ?

Hmm, kokis aprašinėtas, tokio nesu mačius, testeris gal g.gif

Man panašu į originalą, nors šiaudelis ir pasibangavęs, bet dugnas visas dailus, ant purkštuko įspausta CD, ant fuflių nelabai jie varginas tuos inicialus įspaust. Kad dangtelio spalva kiek apsitrynus nieko, nes pati savo akim mačiau originalų originaliausią dar daugiau apsitrynusį

Mano akim originalas blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
as-ne-tavo - ačiū už nuomonę, man tiesą sakant tas kamštis pirmiausiai užkliuvo lotuliukas.gif
bet toks aš ir ekspertas blush2.gif
Gal dar kas pažiūrėsit, norisi daugiau kritiškų žvilgsnių biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rasicka*: 09 balandžio 2010 - 23:01
QUOTE(Rasicka* @ 2010 04 10, 00:01)
as-ne-tavo - ačiū už nuomonę, man tiesą sakant tas kamštis pirmiausiai užkliuvo  lotuliukas.gif 
bet toks aš ir ekspertas  blush2.gif
Gal dar kas pažiūrėsit, norisi daugiau kritiškų žvilgsnių  biggrin.gif

Dėl kamštuko tai galit būti rami, nes kaip minėjau mačiau originalius dar labiau apsitrynusius. Ne visi gi kaip aš buteliukus visus nuvalo kas savaitę hihihi.gif biggrin.gif Tai pateko spirito ir nusitrynė unsure.gif
Atsakyti
4u.gif Visgi susilaikiau ir nepirkau aš jų blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(as-ne-tavo @ 2010 04 09, 23:32)
Hmm, kokis aprašinėtas, tokio nesu mačius, testeris gal  g.gif

...

testerinis turetu buti. esu rankose laikiusi lanvin testeriuka su kvapo aprasymu nugarelej...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo labo: 12 balandžio 2010 - 16:52
Na, kadangi pardavėja visgi nebuvo 100% tikra ar tai originalas, nors sakė mokėjusi kaip už originalius - manęs tai kažkaip neįtikino blush2.gif gal ir originalūs, bet tiesiog nesinori apsigauti ir tiek .. tongue.gif
Atsakyti
Blin, nenoriu paranoike pasirodyti, bet norisi isitikinti
ar tai originalus kvepalai? mane sudvejoti priverte tai, kad jie be skaiciuku ant butelaicio, tik ant dezutes, o ir tie kaspineliai is plastmases, kuri jau apsitrynusi ir detales prie purstuko jau apsitryne blush2.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(nerami @ 2010 04 13, 09:27)
Blin, nenoriu paranoike pasirodyti, bet norisi isitikinti
ar tai originalus kvepalai? mane sudvejoti priverte tai, kad jie be skaiciuku ant butelaicio, tik ant dezutes, o ir tie kaspineliai is plastmases, kuri jau apsitrynusi ir detales prie purstuko jau apsitryne blush2.gif

su macro režimu reik fotkint, dabar nesimato nieko.
o skaičiukų pabandyk paieškoti ne ant dugno, o ant buteliuko šono kur nors išgraviruotų. ant mano vienų turimų nina ricci kvepalų būtent taip ir yra mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katalike: 13 balandžio 2010 - 08:33