Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai: originalūs ar padirbti - 4

QUOTE(Nainai @ 2010 04 07, 20:31)
Och tu ragana gauruota  doh.gif (čia aš taip keikiuos) nu radau, tuos skaičiukus, bet jau taip vos vos įžiūrimi, kai paaiškinot kur žiūrėti doh.gif Bet ant chanel 5 dėžutės jų nėra. Ačiū jums  4u.gif

Nėr už ką 4u.gif

Ragana ragana aš biškelį biggrin.gif

Tai vistik man nepasivaideno, kad yr tie skaičiukai ant Mademoiselle`s, įdomu ar bent vienas skaičius atitiko iš tų, kuriuos parašiau biggrin.gif

Aga, jie tokie miniatiūriniai, reik labai atidžiai apžiūrėt, kad pamatyt, atsimenu aš irgi kažkokius ant greičio pažiūrėjau, galvoju, viskas, fuflo, nėr skaičukų, bet akai atidžiai pažiūrėjau vistik radau thumbup.gif

Bet keista, kad ant No5 nėr skaičiukų g.gif unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo as-ne-tavo: 07 balandžio 2010 - 19:45
QUOTE(as-ne-tavo @ 2010 04 07, 20:44)
Nėr už ką  4u.gif

Ragana ragana aš biškelį  biggrin.gif

Tai vistik man nepasivaideno, kad yr tie skaičiukai ant Mademoiselle`s, įdomu ar bent vienas skaičius atitiko iš tų, kuriuos parašiau  biggrin.gif

Aga, jie tokie miniatiūriniai, reik labai atidžiai apžiūrėt, kad pamatyt, atsimenu aš irgi kažkokius ant greičio pažiūrėjau, galvoju, viskas, fuflo, nėr skaičukų, bet akai atidžiai pažiūrėjau vistik radau  thumbup.gif

Bet keista, kad ant No5 nėr skaičiukų  g.gif  unsure.gif

Ant buteliuko radau, ant dėžutės nėra. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Nainai @ 2010 04 07, 20:49)
Ant buteliuko radau, ant dėžutės nėra.  rolleyes.gif

lotuliukas.gif drauge mano...
Atsakyti
QUOTE(labo @ 2010 04 07, 22:56)
lotuliukas.gif drauge mano...

Stebuklai gryniausi, matyt originalius kvepalus i fuflo dėželes sukrovė lotuliukas.gif

O jei rimčiau, tai turbūt kai kurie gamintojai nespaudžia tų skaičiukų ant dėžučių, bet, kad ant Chanel nėra skaičiukų, čia jau keista g.gif
Atsakyti
Tikrai nėra ant dėžutės.
Atsakyti
QUOTE(as-ne-tavo @ 2010 04 07, 19:55)
Laikyti gali trumpai ir originalūs, tiesiog jei kvepalų tokia formulė, kad jie nelaiko, nieko nepadarysi ir nieko tai su neoriginalumu bendro neturi,

drinks_cheers.gif Ne i tema, bet turejau Rochas Alchimie, tai uz valandos ju neuzuozdavau, nors kitoms laikosi visa diena. ax.gif

QUOTE(as-ne-tavo @ 2010 04 07, 19:55)
Nežinau ar man vaidenasi, ar ant Mademoiselle vistik įžiūriu skaičiukus, kažkas 703..

Visvien nematau tu koduku lens.gif
Atsakyti
QUOTE(MilGana @ 2010 04 08, 12:06)
drinks_cheers.gif  Ne i tema, bet turejau Rochas Alchimie, tai uz valandos ju neuzuozdavau, nors kitoms laikosi visa diena.  ax.gif
Visvien nematau tu koduku  lens.gif

Neįmanoma nufotografuoti, juos vos įžiūrėti galima ax.gif Kai supratau kur žiūrėti, tai tada pamačiau.
Atsakyti
Sveikos,gal ir be reikalo,bet iškilo toks klausimas: šiandieną iš www.fragranceshop.com pagaliau parkeliavo ilgai lauktieji Kenzo "Amour" 50ml buteliukas. Ištraukus tikėjaus pamatyt baltą buteliuką, kaip ir priklauso pagal viską, bet jis yra violetinis,o violetiniai būna 30ml g.gif Gal kas gali pasakyt kodėl taip yra g.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TipuTapu: 08 balandžio 2010 - 19:06
QUOTE(TipuTapu @ 2010 04 08, 20:04)
Sveikos,gal ir be reikalo,bet iškilo toks klausimas: šiandieną iš www.fragranceshop.com pagaliau parkeliavo ilgai lauktieji Kenzo "Amour" 50ml buteliukas. Ištraukus tikėjaus pamatyt baltą buteliuką, kaip ir priklauso pagal viską, bet jis yra violetinis,o violetiniai būna 30ml  g.gif Gal kas gali pasakyt kodėl taip yra  g.gif

user posted image

Aš esu turėjus violetinį mirksiukas.gif
Atsakyti
Kai pakavo užsakymą, netyčia susimaišę arba tyčia įdėjo ne tokio tūrio buteliuką.
Atsakyti
QUOTE(Kalpana @ 2010 04 08, 23:27)
Kai pakavo užsakymą, netyčia susimaišę arba tyčia įdėjo ne tokio tūrio buteliuką.

Tai su turiu tai viskas gerai. Matyt jau toks leidimas...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TipuTapu: 09 balandžio 2010 - 08:02
Noriu paklausti del Guerlain AA buteliuku. Ju virsuje esantis tas auksines spalvos tinklelis yra metalinis ar plastikas? Gavau Ylang Vanille, kiek zinau, jie retoki, isleisti 1999 metais. Suprantu, kad gal buteliukas senas, bet ar gali taip buti, kad tas tinklelis vietomis nusibraize (matosi balta plastmase), vietomis ji dengianti medziaga susiraukslejo g.gif Sakyciau neoriginalus, bet kvapas tai tikrai geras, ir laikosi ilgai...
Atsakyti