Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai: originalūs ar padirbti - 4

QUOTE(Sophi @ 2010 06 23, 19:13)
Jei ta chebrytė tikrai platina falsifikatus, tai tinka LR baudžiamojo kodekso 240 straipsnis

[color=blue]204 straipsnis. Kitos įmonės prekių ar paslaugų ženklo naudojimas

Vat buten ta ir turejau omenyje, tik su baudziamuoju kodeksu nelabai draugauju tongue.gif drinks_cheers.gif o tai cia siulo klausima pakreipk taip, paklausk anaip. nieko as neklausciau, prekiauja falsifikatais ir psio. Kitas man tik klausimas, cia kur reikia kreiptis, kad ta "geru kvepalu" kioska uzdaryti. Nes visi zinome kuo ten prekiaujama, pasidziaugiame, kad mums nuskilo ir atgavome pinigus ir viskas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2010 06 25, 09:36)
Kitas man tik klausimas, cia kur reikia kreiptis, kad ta "geru kvepalu" kioska uzdaryti.

pirmas žingsnis - turbūt rašyti pareiškimą policijai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2010 06 25, 11:38)
pirmas žingsnis - turbūt rašyti pareiškimą policijai unsure.gif

jo, jei neesi nukentejes, tada net nera ka rasyti, tiesa ? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kristiggg @ 2010 06 25, 01:43)
ar cia originalas???
labai laukiu jusu nuomoniu
user posted image

Tikrai nea schmoll.gif Spyruoklė matosi, nėra užslėpta, šiaudelis koks, skaičiukų išgraviruotų esu praktiškai tikrai, kad nėra unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo as-ne-tavo: 25 birželio 2010 - 11:06
noriu pasiklaust jei nuo buteliuko trinasi raides ar jau galima itart, kad neoriginalus..? konkreciai kalbu apie kvepalus Versace crystal noir.. gal kam teko pirkt is sio puslapio: http://www.kvepalaipigiau.lt/ kokie atsiliepimai? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kristiggg @ 2010 06 25, 02:43)
ar cia originalas???
labai laukiu jusu nuomoniu

na apziurejau savo butelaiti, tai rimtai virsuje kur ta spiroklyte yra pas mane tokia plastmase uzmauta, kad paslepti ja ir siaudelis tiesesnis nei pas jus, tik prie buteliuko dugno siek tiek susilenkia g.gif ir man rodos tarp uzrasu chanel ir chance truputi didesnis tarpas nei turetu buti, bet gal cia tik taip atrodo kaip is nuotraukos ax.gif mano 50ml EDT ir ant nugareles pas mane skaiciukai israizyti 6602 (bet gal pas kiekviena buteliuka jie skirtingi nezinau biggrin.gif ) daugiau skirtumu neradau biggrin.gif del kvepaliuku spalvos nieko negaliu pasakyti, nes vakar pabaigiau juos ispurksti cool.gif gal dar pafotkinkite buteliuka, kas apacioje parasyta g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lakshmi लक् @ 2010 06 25, 12:14)
noriu pasiklaust jei nuo buteliuko trinasi raides ar jau galima itart, kad neoriginalus..? konkreciai kalbu apie kvepalus Versace crystal noir.. gal kam teko pirkt is sio puslapio: http://www.kvepalaipigiau.lt/ kokie atsiliepimai?  4u.gif

Visi požymiai apie Versace Crystal Noir yra pirmajame temos puslapyje. 4u.gif Netingėkite ieškoti temos paieškos langelyje. thumbup.gif drinks_cheers.gif cool.gif Be to, apie internetines kvapalų parduotuves yra diskutuojama šioje temoje „Kvepalų pirkimas internetu, diskutuojam toliau....“. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2010 06 23, 14:36)
Dauguma cia deda itartinus kvepalus, kuo jusiskiai sukele itarima?
Tema tikrai nera tam kad cia kelt KIEKVIENA buteliuka. Siose temose yra nariu, kurios per diena issigyja 3-4 bonkiukus, negi visus aptarinesime?

Man įtarimą sukėlė buteliuko ir kamštelio "nederėjimas". Lygtais kamštukas ne toks skaidrus, todėl ir įmečiau foto. Pati stengiuos nosies nekišti į forumą, jei neturiu, ką pasakyti, tad ir nekeliu nuotraukų be priežasties drinks_cheers.gif Beje, šitie l'eau par kenzo tikrai fuflo, pardavėja pripažino.
Atsakyti
QUOTE(Lakshmi लक् @ 2010 06 25, 12:14)
gal kam teko pirkt is sio puslapio: http://www.kvepalaipigiau.lt/ kokie atsiliepimai?  4u.gif

pirkau - originalumas abejonių nesukėlė smile.gif
Atsakyti
Sveikos, kažkaip susimąsčiau g.gif turbūt mažų talpų nieks nepadirbinėja? Tik 100ml? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Venice89 @ 2010 06 25, 14:35)
Man įtarimą sukėlė buteliuko ir kamštelio "nederėjimas". Lygtais kamštukas ne toks skaidrus, todėl ir įmečiau foto. Pati stengiuos nosies nekišti į forumą, jei neturiu, ką pasakyti, tad ir nekeliu nuotraukų be priežasties drinks_cheers.gif Beje, šitie l'eau par kenzo tikrai fuflo, pardavėja pripažino.

Nuo to ir reikejo pradet..

QUOTE(jurguze @ 2010 06 25, 16:30)
Sveikos, kažkaip susimąsčiau g.gif turbūt mažų talpų nieks nepadirbinėja? Tik 100ml? g.gif

Padirbineja, esu savom akim maciusi padirbta Chanel miniuka ir pardaveja pripazino, kad tai fake rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2010 06 25, 17:13)
Padirbineja, esu savom akim maciusi padirbta Chanel miniuka ir pardaveja pripazino, kad tai fake rolleyes.gif

Man kažkaip labiau tikėtina, kad ne pačius miniukus padirbinėja, o pripila į juos fake kvepalų jau patys padavėjai, ne gamintojai unsure.gif
Atsakyti