Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai: originalūs ar padirbti - 4

QUOTE(salutvera @ 2010 06 22, 14:11)
Gal kažkada ir buvo toks klausimas, bet vistiek paklausiu. Ar ant buteliuko dugno esančiame lipduke kvepalų kodukas turi būti atspausdintas juodomis raidėmis, ar įspaustas net nežinau kaip pasakyti į tą lipduką tokiais bespalviais skaičiais ir raidėmis?

Dėkuj vienai mamytei kuri parašė dėl kvepalų.
Tai va esmė tame kad turiu dvejus vienodus kvepalus, vienus 100proc. originalius, o dėl kitų dabar ir aiškinuosi. Ant mano originaliųjų kodas yra atspausdintas juodomis raidėmis, o ant tų dėl kurių abejoju įspaustas kodas. Bet galbūt tai gali skirtis todėl kad pagaminimo šalys skiriasi? g.gif
Beje, dar vienas mano toks pastebėjimas, kad originalių kvepalų buteliukas dar neatkimštas kvepia, o to kito buteliuko jokio kvapo, kol nepapurškiu.
Atsakyti
QUOTE(Lion_ess @ 2010 06 22, 14:11)
Zuvyte26, rašiau aš jiems, kad abejoju, ar jie originalius kvepalus pardavinėja, tai va ką atrašė:

Sveiki,

Žinote, mes tiek įdėjome į įvaizdžio ir kvepalų gavimą ir pateikimą, todėl aš drįsčiau abejoti Jūsų pojūčių tikrumu...Gal Sarma jau pradėjo prekiauti falsifikatais...? Ar Jūs garantuojate visų pardavėjų lojalumu firmai...? O gal Jūsų nusiteikimo psichologija teikia Jūsų pojūčiams neigiamą įtaką...?
Mūsų kvepalai atitinka mūsų kainą, mes nevagiame iš Sarmos ar Christianos, o vežame iš europos gamintojų, jeigu jie tokius gamina - tai tokie ir turi būti...parduotuvė atlieka savo pirmapradę funkciją kvepalai-pigu...
Koncentracija kvepalų gali skirtis %, todėl ir kvapo laikymo technologija turi būti skirtinga...

Pagarbiai,
Alvidas
Kai parašiau dar vieną laišką, ir pakartojau, kad noriu pinigus atgaut, tai taip ir nutilo  g.gif

Afigenas atsakymas doh.gif
O gal i teisma imanoma paduoti?
Atsakyti
QUOTE(salutvera @ 2010 06 22, 14:46)
Beje, dar vienas mano toks pastebėjimas, kad originalių kvepalų buteliukas dar neatkimštas kvepia, o to kito buteliuko jokio kvapo, kol nepapurškiu.

Tai čia joks pastebėjimas orginalių naudai. Nes nė karto nepurkštas, naujas buteliukas ir neturi kvepėti. Ir pirmas papurškimas turi būt toks truputį „sunkesnis“. Tai neapsprendžia kvepalų originalumo ar ne, tik parodo buteliuko naujumą.

QUOTE(WWWitch @ 2010 06 22, 14:50)
Afigenas atsakymas  doh.gif
O gal i teisma imanoma paduoti?

Oi, kitoj temoj daug jų atsakymų į laiškus pacituota. lotuliukas.gif Net aš gundausi jiems parašyt, šiaip, smagumo dėlei. bigsmile.gif
O į teismą už ką?
Niekur nė nepaminėta, kad kvepalai originalūs, nėr šito žodžio.
Galima poną AlvIdą pagąsdint, parašius, kad kvepalai bus nuvežti į kokią laboratoriją ištyrimui ar pan, bet ar tai ką duos, nežinau.....

Galima pabandyt pakiaulint tai pardei, periodiškai palikinėjant atsiliepimus prie kvepalų, kad tai neoriginalai, jei galima tokia funkcija, kaip komentarai prie prekių.....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Heilė: 22 birželio 2010 - 15:22
Na jie savo tinklalapyje rašo taip:

Kvepalų originalumas
Kvepalai tokie patys kaip ir visose parfum parduotuvėse.

Jeigu jie tokie, kaip ir parduotuvėse, vadinasi turi vienodai kvepėti, bet, deja, taip nėra. Dabar kaip tik bandau per visokias vartotojų teisių organizacijas išsiaiškinti, ką būtų galima padaryti šiuo atveju. Žiūrėsiu, ką pasiūlys. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Lion_ess @ 2010 06 22, 17:46)

Kvepalų originalumas

Jeigu jie tokie, kaip ir parduotuvėse, vadinasi turi vienodai kvepėti, bet, deja, taip nėra. Dabar kaip tik bandau per visokias vartotojų teisių organizacijas išsiaiškinti, ką būtų galima padaryti šiuo atveju. Žiūrėsiu, ką pasiūlys.  unsure.gif

o neturetu jiems buti kazkas panasaus taikoma kaip ir cia kad rasoma? g.gif
http://www.cust.lt/l...?articleID=6999
Atsakyti
QUOTE(Lion_ess @ 2010 06 22, 15:46)

Kvepalų originalumas

Na, tarkim, jie turi omeny parfumparduotuves Turkijoje, Kinijoje ar tokias pat internetines - vėlgi neprikibsi. Nebent tikrai, kaip Cobre nuorodoj - dėl prekių ženklo padirbinėjimo.

O gal jiems parašyk iš kito mailo ir aiškia paklausk, ar kvepalai originalūs? Būtent šituo žodžiu. Jei parašys vėl kokį išvedžiojimą, spausk, reikalaudama tik šito žodžio patvirtinimo ar paneigimo. Tada gal bent kažkuo galima būtų remtis.... g.gif
Jie rašo, kad kvepalus veža iš Europos gamintojų, bet kokie tie gamintojai, - kroatų pogrindinės dirbtuvėlės - tai irgi Europoje. smile.gif Galima užklausti, ar gamintojai tikrai Chanel, Dioras
Atsakyti
QUOTE(Heilė @ 2010 06 22, 19:00)
Na, tarkim, jie turi omeny parfumparduotuves Turkijoje, Kinijoje ar tokias pat internetines - vėlgi neprikibsi. Nebent tikrai, kaip Cobre  nuorodoj - dėl prekių ženklo padirbinėjimo.

O gal jiems parašyk iš kito mailo ir aiškia paklausk, ar kvepalai originalūs? Būtent šituo žodžiu. Jei parašys vėl kokį išvedžiojimą, spausk, reikalaudama tik šito žodžio patvirtinimo ar paneigimo. Tada gal bent kažkuo galima būtų remtis.... g.gif
Jie rašo, kad kvepalus veža iš Europos gamintojų, bet kokie tie gamintojai, - kroatų pogrindinės dirbtuvėlės - tai irgi Europoje. smile.gif Galima užklausti, ar gamintojai tikrai Chanel, Dioras

man atrodo svarbiausia ar prekinis zenklas tikras, ar padirbtas. ir viskas.
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2010 06 22, 17:04)
man atrodo svarbiausia ar prekinis zenklas tikras, ar padirbtas. ir viskas.

O šitai kas nustatys?
Be to gali būt labai meistriškai padirbtas....
Atsakyti
QUOTE(Heilė @ 2010 06 22, 18:00)
O gal jiems parašyk iš kito mailo ir aiškia paklausk, ar kvepalai originalūs?

aš tai, kaip sakiau, skambinčiau tuo telefonu ir spausčiau prie sienos. nes iš SM rašytų pavyzdžių, kaip jie atrašinėja į laiškus, tai... matosi, kad beleberdas tik ir temoka atrašinėt doh.gif bereikalingas pirštų varginimas jiems rašyti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monmorensi: 22 birželio 2010 - 18:14
Negi tokiais veikėjais kur visą krautuvę padirbinių turi nesidomi jokios valdiškos kontoros jas painformavus, kaip pvz: http://www.vnmpi.lt/
http://www.vvspt.lt/...tikos-gaminius/
http://www.vartotojoteises.lt/
Pasidomėtų kokybe, gaminio saugumu, dokumentais, etiketėm ar dar kuo (prekės ženklu tai manau vargiai...)
Atsakyti
Na va, merginos,

noriu pasakyti, kad pavyko man viską gražiai su juo susitarti ir atgauti
pinigus thumbup.gif Kreipiausi į valstybinę vartotojų teisių tarnybą ir ten man
viską labai gerai paaiškino. Yra toks dalykas kaip Civilinio kodekso 6.367 straipsnis
(Pirkėjo teisė atsisakyti pirkimo–pardavimo sutarties, sudarytos naudojant ryšio priemones)
5. Daiktų pirkimo–pardavimo atveju pirkėjas gali pasinaudoti teise nutraukti sutartį, jeigu daiktas nebuvo sugadintas ar jo išvaizda iš esmės nepasikeitė. Daikto ar jo pakuotės išvaizdos pakeitimai, kurie buvo būtini norint apžiūrėti gautą daiktą, negali būti vertinami kaip esminiai daikto išvaizdos pakeitimai. Kai kyla ginčas dėl daikto išvaizdos, gali būti skiriama ekspertizė. Jos išlaidas apmoka kaltoji šalis.

Gal kam ateityje pravers smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lion_ess @ 2010 06 23, 14:26)
Na va, merginos,

noriu pasakyti, kad pavyko man viską gražiai su juo susitarti ir atgauti
pinigus  thumbup.gif  Kreipiausi į valstybinę vartotojų teisių tarnybą ir ten man
viską labai gerai paaiškino. Yra toks dalykas kaip Civilinio kodekso 6.367 straipsnis
(Pirkėjo teisė atsisakyti pirkimo–pardavimo sutarties, sudarytos naudojant ryšio priemones)
5. Daiktų pirkimo–pardavimo atveju pirkėjas gali pasinaudoti teise nutraukti sutartį, jeigu daiktas nebuvo sugadintas ar jo išvaizda iš esmės nepasikeitė. Daikto ar jo pakuotės išvaizdos pakeitimai, kurie buvo būtini norint apžiūrėti gautą daiktą, negali būti vertinami kaip esminiai daikto išvaizdos pakeitimai. Kai kyla ginčas dėl daikto išvaizdos, gali būti skiriama ekspertizė. Jos išlaidas apmoka kaltoji šalis.

Gal kam ateityje pravers  smile.gif

o tai jei atidarai pakuote, dar pasikvepini tai irgi gali grazint? cia neieina i termina sugadintas ,pakeista isvaizda?
Atsakyti