Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai: originalūs ar padirbti - 4

QUOTE(Venice89 @ 2010 06 21, 14:41)
Kadangi neišmanau per daug tokių dalykų, tai prašysiu jūsų pakomentuoti šituos kvepaliukus. Ačiū  ax.gif

O etiketes ner? g.gif ant dugno?
Atsakyti
QUOTE(MilGana @ 2010 06 19, 22:09)
Griztu prie NR. Siandien buvau Kristianoje, ir kaip juodas buteliukas, taip ir rozinis - nepermatomi ir kiek like kvepau nebuvo galima pamatyti. Gal istikruju skiriasi leidimo metai. O kur tavo kvepalai buvo pirkti?

Mano pirkti patikimoj U.K. parduotuvej. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Venice89 @ 2010 06 21, 14:41)
Kadangi neišmanau per daug tokių dalykų, tai prašysiu jūsų pakomentuoti šituos kvepaliukus. Ačiū  ax.gif
user posted image

Tai o kas su jais negerai?
Man kartais atrodo, kad kai nera ka veikti, tai ir kelia nuotraukas su prasymu pakomentuoti. Jei turit kokiu abejoniu, parasykit, kad butent nepatinka. Bet tas prasymas "pakometuokit"...
Komentuoju - matau Kenzo L'eau Par Kenzo kvepalus.
Atsakyti
QUOTE(MilGana @ 2010 06 21, 16:13)
Tai o kas su jais negerai?
Man kartais atrodo, kad kai nera ka veikti, tai ir kelia nuotraukas su prasymu pakomentuoti. Jei turit kokiu abejoniu, parasykit, kad butent nepatinka. Bet tas prasymas "pakometuokit"...
Komentuoju - matau Kenzo L'eau Par Kenzo kvepalus.

drinks_cheers.gif
As ne eksperte, bet normaliai viskas atrodo. Nerandu prie ko prikibt.
Atsakyti
QUOTE(Lion_ess @ 2010 06 20, 14:09)
Aš kaip tik pabaiginėjau savo Escada Ocean Lounge kvepalus ir nusprendžiau nuspirkti naujuosius Marine Groove. Visada prie progos užeidavau į kokią Sarmą pasižiūrėt tu kvepalų, nes labai tas kvapas patinka  biggrin.gif o paskui sugalvojau, kad reiktų pabandyt internetu užsisakyt. Ir kai gavau aš juos, tai kvapas pasirodė įtartinas, bet maniau, kad pati išsigalvoju. Tai specialiai paskui Sarmoj ant vienos rankos jų užsipurškiau, o namuose grįžus ant kitos rankos tų pirktų iš interneto. Ir kvapai skyrėsi. Tos internetinės parduotuvės savininkas man sakė, kad atseit "gali skirtis konsistencija" ir dar priklauso nuo laikymo sąlygų. Bet ar taip jau labai gali kvapai skirtis dėl tos konsistencijos?  g.gif Pasistengsiu vėliau ir nuotrauką įkelt.

Padedu Lion_ess jos kvepalu nuotraukas sukelti:
user posted image
user posted image
user posted image
Gal kas su originaliais palygins...
Atsakyti
QUOTE(rusma @ 2010 06 21, 20:04)
Padedu Lion_ess jos kvepalu nuotraukas sukelti:
Gal kas su originaliais palygins...

Nors pas mane kiekis kitoks, t.y. 50ml., bet mano kvepalų šiaudelis tiesut tiesutėlis, o 100ml. šiek tiek banguotas. 4u.gif Žinoma, vien dėl šiaudelio negalima teigti, ar kvepalai orginalūs, ar ne. Laukiame, kol pasisakys kitos SM mamytės, drinks_cheers.gif
Čia nuotraukos kvepalų (testerių). Kaip maoteme, šiaudelis toks, koks ir pas JUS. cool.gif user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agneseee: 22 birželio 2010 - 09:33
Įkeliu savo originalių Escada - Ocean Lounge - 100 ml testeriuko foto... manau, matysite, jog šiaudelis palyginti pakankamai tiesus.
user posted image

Labai man nesmagu sakyti, Lion_ess, - bet jūsiškiai mano nuomone neoriginalūs 100 proc.

Ir jei tikrai pirkote toje parduotuvėje, apie kurią buvo čia daug diskutuota...užjaučiu jus doh.gif
Kvapas nesutapo su Sarmoje esančiu - viskas - tai jau gali būti pagrindinis įrodymas, jog kvepalai neoriginalūs. Čia šiaudelis tik viena iš dalių - svarbiausia kvapo palyginimas su Sarmos ar Kristianos tuo pačiu kvapu.

Jūs pabandykite jiems parašyti, jog jie jums pardavė nekokybišką (neoriginalą) prekę - ką atrašys įdomu. Ir tegul neburia apie laikymo sąlygas bei konsistencijas. Pasakykite, kad norite grąžinti nekokybišką prekę bei atgauti sumokėtus pinigus.
Oi man jau įdomu darosi, kaip jie reaguos bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuvyte26: 22 birželio 2010 - 10:33
Nesuprantu kodel taip skiriasi sis miniukas nuo iprastu:
user posted image
user posted image
Miniuko melynos raides, o iprastiniu baltos melynam fone. Any idea kodel tokie skirtumai? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2010 06 22, 12:21)
Nesuprantu kodel taip skiriasi sis miniukas nuo iprastu:
user posted image
user posted image
Miniuko melynos raides, o iprastiniu baltos melynam fone. Any idea kodel tokie skirtumai? unsure.gif

Galbūt tai kito leidimo miniukas. Kaip žinome, kasmet keičiasi ir pakuotės, ir buteliukai ir t.t. Galbūt tai kito leidimo kvepalai. Štai ką aš radau: user posted image Toks, koks ir pirmojoje nuotraukoje. Be to, ši miniatiūrų parduotuvė http://www.parfumflacons.com/ yra patikima, nors miniukų kainos didelės, bet jei ieškote retų kvepalų, nebegaminamų, tai puiki galimybė įsigyti.
Papildyta:
Pavyzdys Trouble by Boucheron pirmojo leidimo kvepalų buteliukas – user posted image ir šiuo metu rinkoje yra šis – user posted image Ankstesniuose forumuose rašė, kad šis gyvatės simbolis buvo pakeistas dėl etninių „sumetimų“, dėl religijos. 4u.gif
Atsakyti
Gal kažkada ir buvo toks klausimas, bet vistiek paklausiu. Ar ant buteliuko dugno esančiame lipduke kvepalų kodukas turi būti atspausdintas juodomis raidėmis, ar įspaustas net nežinau kaip pasakyti į tą lipduką tokiais bespalviais skaičiais ir raidėmis?
Atsakyti
QUOTE(zuvyte26 @ 2010 06 22, 11:26)
Įkeliu savo originalių Escada - Ocean Lounge -  100 ml testeriuko foto... manau, matysite, jog šiaudelis palyginti pakankamai tiesus.
user posted image

Labai man nesmagu sakyti, Lion_ess, - bet jūsiškiai mano nuomone neoriginalūs 100 proc.

Ir jei tikrai pirkote toje parduotuvėje, apie kurią buvo čia daug diskutuota...užjaučiu jus  doh.gif
Kvapas nesutapo su Sarmoje esančiu - viskas - tai jau gali būti pagrindinis įrodymas, jog kvepalai neoriginalūs. Čia šiaudelis tik viena iš dalių - svarbiausia kvapo palyginimas su Sarmos ar Kristianos tuo pačiu kvapu.

Jūs pabandykite jiems parašyti, jog jie jums pardavė nekokybišką (neoriginalą) prekę - ką atrašys įdomu. Ir tegul neburia apie laikymo sąlygas bei konsistencijas. Pasakykite, kad norite grąžinti nekokybišką prekę bei atgauti sumokėtus pinigus.
Oi man jau įdomu darosi, kaip jie reaguos bigsmile.gif

Zuvyte26, rašiau aš jiems, kad abejoju, ar jie originalius kvepalus pardavinėja, tai va ką atrašė:

Sveiki,

Žinote, mes tiek įdėjome į įvaizdžio ir kvepalų gavimą ir pateikimą, todėl aš drįsčiau abejoti Jūsų pojūčių tikrumu...Gal Sarma jau pradėjo prekiauti falsifikatais...? Ar Jūs garantuojate visų pardavėjų lojalumu firmai...? O gal Jūsų nusiteikimo psichologija teikia Jūsų pojūčiams neigiamą įtaką...?
Mūsų kvepalai atitinka mūsų kainą, mes nevagiame iš Sarmos ar Christianos, o vežame iš europos gamintojų, jeigu jie tokius gamina - tai tokie ir turi būti...parduotuvė atlieka savo pirmapradę funkciją kvepalai-pigu...
Koncentracija kvepalų gali skirtis %, todėl ir kvapo laikymo technologija turi būti skirtinga...

Pagarbiai,
Alvidas

Kai parašiau dar vieną laišką, ir pakartojau, kad noriu pinigus atgaut, tai taip ir nutilo g.gif
Atsakyti
QUOTE(salutvera @ 2010 06 22, 14:11)
Gal kažkada ir buvo toks klausimas, bet vistiek paklausiu. Ar ant buteliuko dugno esančiame lipduke kvepalų kodukas turi būti atspausdintas juodomis raidėmis, ar įspaustas net nežinau kaip pasakyti į tą lipduką tokiais bespalviais skaičiais ir raidėmis?

Kiekvienas gamintojas žymi savaip, nėra vienos bendros sistemos visiems kvepalams rolleyes.gif
Atsakyti