Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai: originalūs ar padirbti - 4

QUOTE(Jolkuce @ 2010 06 19, 17:05)
tai va, ka butu pavadinimas ant testerio- pasakyciau, o buteliukas kaip Just Pink, Just cavali tokio tipo kvadratinis  biggrin.gif Zodziu ar nebus cia tik pink, o as busiu sumaisius kvapus su HER nu zodziu teks ait ryt i Sarma  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  i pasiuostyt lotuliukas.gif

Aha, manau geriausiai bus pratestuot biggrin.gif Bet įdomiai tikrai, kad nėr užrašo ant buteliuko g.gif Bet, kad išgraviruota, jog testeris, tai nemanau, kad padielkė rolleyes.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(as-ne-tavo @ 2010 06 19, 17:12)
Aha, manau geriausiai bus pratestuot  biggrin.gif  Bet įdomiai tikrai, kad nėr užrašo ant buteliuko  g.gif  Bet, kad išgraviruota, jog testeris, tai nemanau, kad padielkė  rolleyes.gif  4u.gif

tai va cia ir susuko man prota..kad ner pavadinimo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Incredible Me @ 2010 06 16, 19:57)
Na stai ateinu su savaisiais,

Griztu prie NR. Siandien buvau Kristianoje, ir kaip juodas buteliukas, taip ir rozinis - nepermatomi ir kiek like kvepau nebuvo galima pamatyti. Gal istikruju skiriasi leidimo metai. O kur tavo kvepalai buvo pirkti?

QUOTE(as-ne-tavo @ 2010 06 19, 16:24)
Kiek suprantu, tie žodžiai išgraviruoti. Tokiu atveju, bent jau man nekiltų klausimų dėl originalumo. Lipduką su užrašu Tester dar galima užklijuot, bet išgraviruot nemanau, kad kas imtųsi biggrin.gif  4u.gif

Oj, nesakyk, nesakyk. Stai, gavau i el.pasta nuotrauka Chanel kvepalu, ten uzrasas isgraviruotas, bet kvepalai FAKE

user posted image

O stai originaliu dugnas:

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MilGana: 19 birželio 2010 - 22:10
QUOTE(MilGana @ 2010 06 19, 23:09)
Oj, nesakyk, nesakyk. Stai, gavau i el.pasta nuotrauka Chanel kvepalu, ten uzrasas isgraviruotas, bet kvepalai FAKE

user posted image

O stai originaliu dugnas:

user posted image

Aš ne apie dugną kalbėjau, o apie, tai, kad TESTER NOT FOR SALE žodžiai nemanau, kad būtų ant fuflio išgraviruoti stikle 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos!

Neseniai nusipirkau kvepalus iš vienos internetinės
parduotuvės. Įpakavimas pasirodė lyg ir normalus, bet
kai papurškiau kvepalus, kilo įtarimas, kad kažkas ne taip.
Specialiai nuėjau į kelias Sarmas, Kosmadą ir įsitikinau, kad
tikrai mano gauti kvepalai skiriasi nuo tų minėtose parduotuvėse.
Kaip jūs manote, ar taip gali būti, kad dežutė ir pats kvepalų
buteliukas būtų originalūs, o kvepalai ne?
Atsakyti
QUOTE(Lion_ess @ 2010 06 20, 01:16)
Sveikos, merginos!

Neseniai nusipirkau kvepalus iš vienos internetinės
parduotuvės. Įpakavimas pasirodė lyg ir normalus, bet
kai papurškiau kvepalus, kilo įtarimas, kad kažkas ne taip.
Specialiai nuėjau į kelias Sarmas, Kosmadą ir įsitikinau, kad
tikrai mano gauti kvepalai skiriasi nuo tų minėtose parduotuvėse.
Kaip jūs manote, ar taip gali būti, kad dežutė ir pats kvepalų
buteliukas būtų originalūs, o kvepalai ne?

dėkit nuotraukas, gal kam pasirodys, kad tik atrodo, kad originalus įpakavimas.
Tikrai tą patį testavot edt/edp atžvilgiu ir ne koks nors limituotas leidimas?
O kas būtent sukėlė įtarimą, kad kažkas "ne taip" su kvapu, kad prireikė lyginti su parduotuvėje parduodamais?
Kita versija man šovusi į galvą - gal netinkamai laikyti ir sugedę... Buvau nusipirkusi miniatiūrą vienų kvepalų (jos gi nepadirbinėjamos, bent taip sakoma), nežinojau kvapo - pagalvojau, kas per šlykštynė ir nurašiau juos į "ne mano kvapas". Paskui po metų pasitaikė pratestuoti iš buteliuko tokius pačius - visai kitas reikalas... Tai pasidariau sau išvadą, kad parūgus ta miniatiūra buvo sad.gif.
Atsakyti
Aš kaip tik pabaiginėjau savo Escada Ocean Lounge kvepalus ir nusprendžiau nuspirkti naujuosius Marine Groove. Visada prie progos užeidavau į kokią Sarmą pasižiūrėt tu kvepalų, nes labai tas kvapas patinka biggrin.gif o paskui sugalvojau, kad reiktų pabandyt internetu užsisakyt. Ir kai gavau aš juos, tai kvapas pasirodė įtartinas, bet maniau, kad pati išsigalvoju. Tai specialiai paskui Sarmoj ant vienos rankos jų užsipurškiau, o namuose grįžus ant kitos rankos tų pirktų iš interneto. Ir kvapai skyrėsi. Tos internetinės parduotuvės savininkas man sakė, kad atseit "gali skirtis konsistencija" ir dar priklauso nuo laikymo sąlygų. Bet ar taip jau labai gali kvapai skirtis dėl tos konsistencijos? g.gif Pasistengsiu vėliau ir nuotrauką įkelt.
Atsakyti
Kartais ne is kvepalai-pigu.lt pirkote?
Atsakyti
Tikrai taip! Kaip Jums taip pavyko atspėti? smile.gif
Atsakyti
Pasiskaitykit cia, deja, tikriausiai kvepalai neoriginalus, manau ta parduotuve reiktu skusti, nes manau, tai nelegalu g.gif
Atsakyti
Na va, tai matyt, kad man tikrai nesivaidena biggrin.gif kadangi anksčiau neteko pirkt internetu, tai ir tapau jų auka doh.gif bet pritariu menininkei, tikrai reikia kažką daryti, taip negalima g.gif
Atsakyti
Kadangi neišmanau per daug tokių dalykų, tai prašysiu jūsų pakomentuoti šituos kvepaliukus. Ačiū ax.gif
user posted image
Atsakyti