Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai: originalūs ar padirbti - 4

ACIU as-ne-tavo uz pagalba aciuks.gif flirt.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramašiška @ 2010 06 14, 18:58)
ACIU as-ne-tavo uz pagalba  aciuks.gif  flirt.gif

Nėra už ką, skanaus kvepėjimo 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, mergytės.
Turiu klausimą-ar šie originalūs ar ne? Niekad tokių neturėjau, tai negaliu palygint kaip atrodo.
http://www.manodrabu...driguez-for-her
Atsakyti
QUOTE(rutule @ 2010 06 15, 10:04)
Sveikos, mergytės.
Turiu klausimą-ar šie originalūs ar ne? Niekad tokių neturėjau, tai negaliu palygint kaip atrodo.

Smarkai abejoju ar apart uzkietejusiu zinovu pas musu LT kas zino apie sios kvepalus. Nera jie paklausoj ant tiek kad butu verta juos padirbineti ir prekiauti ''fufliakais'', nes ir originalu cia niekam neikisi, nes tik Gucciai, Versaciai bei Chanel'iai zinomi kad atsiet ''joaaaa'' ir ''geeeeraaaaas'', o nisos parfiumerijos meistrai pvz. Serge Lutens, Frederic Malle ir Narciso Rodrigues karaliauja toli nuo musu Kristianu ir Sarmu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _mažule_: 15 birželio 2010 - 09:19
QUOTE(_mažule_ @ 2010 06 15, 10:18)
Smarkai abejoju ar apart uzkietejusiu zinovu pas musu LT kas zino apie sios kvepalus. Nera jie paklausoj ant tiek kad butu verta juos padirbineti ir prekiauti ''fufliakais'', nes ir originalu cia niekam neikisi, nes tik Gucciai, Versaciai bei Chanel'iai zinomi kad atsiet ''joaaaa'' ir ''geeeeraaaaas'', o nisos parfiumerijos meistrai pvz. Serge Lutens, Frederic Malle ir Narciso Rodrigues karaliauja toli nuo musu Kristianu ir Sarmu.

Nu gal. Bet, man kažkaip pasirodė, kad Rodrigez'o kvepalai irgi gan populiarūs. Na, ne kaip Chanel'iai, bet vistiek yra nemažai žmonių žinančių jo kvepalus ir kvepiančių jais. Na, laukiu dar nuomonių ax.gif Ačiū, _mažute_ 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rutule: 15 birželio 2010 - 09:25
Narciso Rodriquez parfumerija jau senokai "karaliauja" mūsų Kristianose ir Douglas. Dėl nuotraukos - nuotraukoje NR EDP atrodo teisingai. Jei labiau pasitikite pasakymais - tikra netikra, o ne nuosava nosimi, pirkite ir nesukite galvos.
Atsakyti
QUOTE(Aromamania @ 2010 06 15, 12:08)
Narciso Rodriquez  parfumerija jau senokai "karaliauja" mūsų Kristianose ir Douglas.  Dėl nuotraukos - nuotraukoje NR EDP atrodo teisingai.  Jei  labiau  pasitikite  pasakymais - tikra netikra, o ne nuosava nosimi, pirkite ir nesukite galvos.

Dėkui. Man kažkaip nuojata kužda, kad čia originalas, bet žinot tos nuojautos... lotuliukas.gif Susitariau su pardavėja susitikti ir apžiūrėsiu. Manau, realiai bus aišku kas ir kaip.
Atsakyti
QUOTE(rutule @ 2010 06 15, 12:22)
Dėkui. Man kažkaip nuojata kužda, kad čia originalas, bet žinot tos nuojautos...  lotuliukas.gif  Susitariau su pardavėja susitikti ir apžiūrėsiu. Manau, realiai bus aišku kas ir kaip.

ne tik apžiūrėkite, bet ir pirmiausiai uostykite. Jei nežinote/nepamenate kvapo - pirmiau užsukite į parduotvę (buvo minėtos prekiaujančios).

Atsakyti
QUOTE(Renatina @ 2010 06 15, 13:09)
ne tik apžiūrėkite, bet ir pirmiausiai uostykite. Jei nežinote/nepamenate kvapo - pirmiau užsukite į parduotvę (buvo minėtos prekiaujančios).

Tai žinoma wink.gif Ačiū, Renatina.
Atsakyti
QUOTE(rutule @ 2010 06 15, 10:04)
Sveikos, mergytės.

Bet sorry, as turejau siuos kvepalus ir pamatyti kiek buteliuke like buvo neimanoma, o cia prasom, apvertei bonkute ir matai... dugnas permatomas. Na nezinau, nezinau...
Papildyta:
Na dar syki paziurejau, mano nuomone - fuflo 100%!
Atsakyti
Stai, kaip atrodo originalas:

user posted image

O cia is MD:

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(MilGana @ 2010 06 15, 15:05)
Bet sorry, as turejau siuos kvepalus ir pamatyti kiek buteliuke like buvo neimanoma, o cia prasom, apvertei bonkute ir matai... dugnas permatomas. Na nezinau, nezinau...
Papildyta:
Na dar syki paziurejau, mano nuomone - fuflo 100%!

Hmmm, čia įdomiai tikrai g.gif

Aš šių neturiu, bet turiu NR Essence, tai ten irgi neįmanoma niekaip pamatyti kiek likę kvepaliukų, be to, kiek žinau ir juodajam nieko nesimato, tai manau, kad šio gamintojo visi kvepaliukų buteliukai taip padaryti, kad nepamatysi, kas viduj, todėl didelis įtarimas kyla, kad, deja, bet šie kvepaliukai neoriginalūs unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(MilGana @ 2010 06 15, 15:42)
Stai, kaip atrodo originalas:

user posted image

O cia is MD:

user posted image

Skirias kaip diena nuo nakties.
Atsakyti