Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai: originalūs ar padirbti - 4

Dėkui už pagalbą ir patarimus notworthy.gif lekiu ryt y parduotuvę ir tikrinsiu kvapa ir buteliuką ax.gif
Atsakyti

Dėl šiaudelių:
nuėjau specialiai ir peržiūrėjau savo originalių kvepalų 5 buteliukus, kurie visi pirkti tik parfumerijos parduotuvėse.
Išvada ateičiai: 2 į dešinę, 2 į kairę, 1 tiesiai.

rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(fantasyja @ 2010 06 13, 19:14)
Laba diena,
gal galetumete pakomentuoti ar is situ nuotrauku galima atpazinti ar originalus kvepaliukai?  ax.gif
labai aciu

Labai visoms dekoju hi.gif
Atsakyti
[quote=n.gaga,2010 06 11, 21:42]
Mergaites padekit nuspresti, ar tai originalus? Vyrisku chaneliu niekad neturejus, tad sunku nuspresti. g.gif
Kai kurios nelabai aiskios nuotraukos, gal nesupyks mamyte, noriu nupirkti vyrui originalius kvepalus.Gal kas turi tokiuos ir gali palyginti.
Is anksto aciu. 4u.gif 4u.gif

user posted image
O man labiausiai krenta o akis tai,kad uzrasas Eau de toilette nuotraukoje atrodo uzrasytas ant dugno tuo tarpu cia matosi kad jis virs dugno
user posted image
Atsakyti
QUOTE(GITALE @ 2010 06 13, 18:23)
kaip nebuvo, stai...
MilGana  2010 03 31, 14:54 Paskelbta: #5 

dar nezinau ar tai svardu, bet siaudelis originaliu yra pasisukes i desine, o neoriginaliu - i kaire ir neoriginaliu siaudelis yra vos vos storesnis. Dar jeigu ziuriu siaudeli nuo kamstuko i apacia, siaudelio pradzia neoriginaliu yra daug ilgesne negu originaliu:

na cia paemiau tik citata kur aprasinejo vescace kvepalus

Merginos, bukit geros, jeigu jau cituojate kieno zinute, tai cituokite viska nuo a iki z... Arba nuoroda ikelkit, nes ten aiskiai parasyta, apie kokius kvepalus eina kalba. A to taip iseina, kad kvepalu siaudelio nukreipimas - tai originalumo rodiklis. Viena parase istrauka, kita toj pat konstatuoja, kiek ir i kokia puse pasuktos siaudeles. Nedarykit turgaus.
Atsakyti
QUOTE(n.gaga @ 2010 06 11, 22:42)
Mergaites padekit nuspresti, ar tai originalus? Vyrisku chaneliu niekad neturejus, tad sunku nuspresti. g.gif
Kai kurios nelabai aiskios nuotraukos, gal nesupyks mamyte, noriu nupirkti vyrui originalius kvepalus.Gal kas turi tokiuos ir gali palyginti.

Aciu visoms, kas nepatingejo pakomentuoti aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(n.gaga @ 2010 06 14, 14:48)
Aciu visoms, kas nepatingejo pakomentuoti aciuks.gif

Ir kaip, originalūs kvepaliukai buvo? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(as-ne-tavo @ 2010 06 14, 16:20)
Ir kaip, originalūs kvepaliukai buvo?  4u.gif

Tai kad pati suabejojau ir nepirkau biggrin.gif Ir man kilo itarimu, kad jie neoriginalus. doh.gif
Atsakyti
?????????????Ir man reikia patarimo ar originalus kvepalai....
user posted image
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ramašiška @ 2010 06 14, 18:46)
?????????????Ir man reikia patarimo ar originalus kvepalai....
user posted image

Čia kaip suprantu miniukas ir mano akimis tikrai originalus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo as-ne-tavo: 14 birželio 2010 - 17:49
user posted image

Aciu is anksto!! bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(as-ne-tavo @ 2010 06 14, 18:48)
Čia kaip suprantu miniukas ir mano akimis tikrai originalus  4u.gif

cia 2o ml. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramašiška @ 2010 06 14, 18:51)
user posted image
Aciu is anksto!! bigsmile.gif
Papildyta:

cia 2o ml. g.gif

Dailus kaip saldainis, nekiltų man net dvejonių dėl originalumo, plius miniukai kiek žinau nepadirbinėjami, nebent pripilta į vidų kažko ne to, bet to per atstumą jau nieks nenustatys biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti