Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai: originalūs ar padirbti - 4

QUOTE(smarki @ 2010 04 02, 12:53)
iš Chanel serijos: vakar išsidūriau, turguje nusipirkau chanel coco madmuesel (žinau pati kalta ir t.t.), šiandien gavau originalus. be to turiu allure. sulyginau ir dabar aišku - visų chanel ant dėžutės dugno yra įspausti peršviečiami skaičiai, tie skaičiai turi būti įspausti ir ant buteliuko nugarėlės (ne apačios). ant mano turginio "originalo" skaičiukai ant dėžutės yra, o ant buteliuko ne. kvapas irgi nėr ką lyginti. nu nieko, už 100 Lt purkšiuos lyg valiai:))

Hm, mano kvepalai pirkti supermamų išparduotuvėje, iš pastoviai ten prekiaujančios mamos, tvirtinančios jog kvepalai orginalūs, tačiau ant buteliuko nugarėlės nėra įspaustų skaičių. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nainai @ 2010 04 07, 11:18)
Hm, mano kvepalai pirkti supermamų išparduotuvėje, iš pastoviai ten prekiaujančios mamos, tvirtinančios jog kvepalai orginalūs, tačiau ant buteliuko nugarėlės nėra įspaustų skaičių.  g.gif

Aš be skaičiukų mačiusi tik splah variantą, o visi kiti būna su skaičiukais g.gif Geriausia būtų, kad įmetumėt šičia savo butelaičio foto 4u.gif
Atsakyti
Pabandysiu vakare gerai apžiūrėti ir nufotografuoti.
Atsakyti
QUOTE(Nainai @ 2010 04 07, 11:28)
Pabandysiu vakare gerai apžiūrėti ir nufotografuoti.

Lauksim ir pareikšim savo nuomones 4u.gif
Atsakyti
kvepalai is JAV. jau kelis metus uzsakau. kvapas be priekaistu. numeris isgraviruotas tik ant butelio. ant dezutes nera. kaip paaiskint pirkejai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(labo @ 2010 04 07, 14:56)
kvepalai is JAV. jau kelis metus uzsakau. kvapas be priekaistu. numeris isgraviruotas tik ant butelio. ant dezutes nera. kaip paaiskint pirkejai?  g.gif

Hmmm, kaip idomiai, kad ant butelio išgraviruota, o ant dėžutės ne g.gif O būtent kokio brando kvepalams čia taip? Iš kokios parduotuvės užsakot? Gal kartais ten ne originaliais prekiaujama unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Nainai @ 2010 04 07, 11:18)
Hm, mano kvepalai pirkti supermamų išparduotuvėje, iš pastoviai ten prekiaujančios mamos, tvirtinančios jog kvepalai orginalūs, tačiau ant buteliuko nugarėlės nėra įspaustų skaičių.  g.gif

Patikrinau, tikrai ant buteliuko nugarėlės skaičiukų nėra, turiu du Chanel iš supermamų išparduotuvės pirktus ir nei ant vieno nėra, nors šios mamos iki dabar prekiauja. Kurioje vietoja ant nugarelės tie skaičiukai?
Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Papildyta:
Prašau, jūsų teismui.
Papildyta:
Ant Coco dėžutės dugno įspausti skaičiukai, ant Chanel 5 nėra. Buteliukų dugnus ir nugarėles matote.
Atsakyti
QUOTE(as-ne-tavo @ 2010 04 07, 15:57)
Hmmm, kaip idomiai, kad ant butelio išgraviruota, o ant dėžutės ne  g.gif  O būtent kokio brando kvepalams čia taip? Iš kokios parduotuvės užsakot? Gal kartais ten ne originaliais prekiaujama  unsure.gif

is fragranceshop.com g.gif nu niekad nesu nusvilusi... buvo toks susirasinejimas su viena nare, kai pardavinejau kvepalus - per klaida ne ta kvapa uzsisakiau (susimaisiau pavadinimuose). kai gavau pamasciau, kad suvartosiu. keliskart pasipurskaliojau anr rankos, bet nesuejo. nu, buna kai nelimpa. sumasciau parduoti. tam atvejui dezute turejau, nes daznai man turimi atsibosta ir as juos parduodu, o sau naujus parsisiunciu. kai, narei paklausus, atrasiau, kad nezinau kiek laiko, o papurskus ant rankos islaike kelias valandas (su vaikais kasdien budama rankas mazgoju, tai ir nezinau realiai kiek laiko) gavau jos abejone, kad gal neoriginalus. pasirodo viskas ok, laiko jie gerai, kvepalus nusipirko. va tada, kai parase, kad gal neoriginalus ir pradejau as sita tema studijuot. ir apie kodukus suzinojau - pradejau tikrint. bet dabar ant saviskiu gautu ant dezutes nera unsure.gif buvo graziai uzcelofanuoti, viskas ciki - kaip ir turi buti. ir kvapui priekaistu neturiu. gal nelaikyt paprasciausiai tos dezes ir nesukt sau galvos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nainai @ 2010 04 07, 18:43)

Na dailūs butelaičiai, mano akiai originalūs pas jus abu kvepaliukai rolleyes.gif

Nežinau ar man vaidenasi, ar ant Mademoiselle vistik įžiūriu skaičiukus, kažkas 703.. ar kažkaip panašiai, na, bet gali būt, kad man tik taip rodosi lotuliukas.gif

Skaičiukai būna išgraviruoti buteliuko nugarinėj pusėj, prie dugno netoli, neryškūs, pažiūrėkit, gal rasit 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(labo @ 2010 04 07, 19:10)
is fragranceshop.com  g.gif nu niekad nesu nusvilusi... buvo toks susirasinejimas su viena nare, kai pardavinejau kvepalus - per klaida ne ta kvapa uzsisakiau (susimaisiau pavadinimuose). kai gavau pamasciau, kad suvartosiu. keliskart pasipurskaliojau anr rankos, bet nesuejo. nu, buna kai nelimpa. sumasciau parduoti. tam atvejui dezute turejau, nes daznai man turimi atsibosta ir as juos parduodu, o sau naujus parsisiunciu. kai, narei paklausus, atrasiau, kad nezinau kiek laiko, o papurskus ant rankos islaike kelias valandas (su vaikais kasdien budama rankas mazgoju, tai ir nezinau realiai kiek laiko) gavau jos abejone, kad gal neoriginalus. pasirodo viskas ok, laiko jie gerai, kvepalus nusipirko. va tada, kai parase, kad gal neoriginalus ir pradejau as sita tema studijuot. ir apie kodukus suzinojau - pradejau tikrint. bet dabar ant saviskiu gautu ant dezutes nera  unsure.gif buvo graziai uzcelofanuoti, viskas ciki - kaip ir turi buti. ir kvapui priekaistu neturiu. gal nelaikyt paprasciausiai tos dezes ir nesukt sau galvos  biggrin.gif

Pati asmeniškai dar nesu pirkusi iš šios parduotuvės, bet atsiliepimai geri apie ją, tai manau originalius kvepaliukus gaunat rolleyes.gif

Laikyti gali trumpai ir originalūs, tiesiog jei kvepalų tokia formulė, kad jie nelaiko, nieko nepadarysi ir nieko tai su neoriginalumu bendro neturi, o dar ir su kiekvieno odos chemija skirtingai sudirba, tai vienam laiko, kitam visai ne. Pvz. pati turiu YSL Parissiene, niu tai tikrai trumpai telaiko kvapą, bent ant mano odos doh.gif

Neįsivaizduoju kodėl kodukų nėra, gal tiesiog nerandate? Arba gal ant kaikurių kvepalų jų nebūna g.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo as-ne-tavo: 07 balandžio 2010 - 18:48
QUOTE(labo @ 2010 04 07, 18:10)
is fragranceshop.com  g.gif nu niekad nesu nusvilusi... buvo toks susirasinejimas su viena nare, kai pardavinejau kvepalus - per klaida ne ta kvapa uzsisakiau (susimaisiau pavadinimuose). kai gavau pamasciau, kad suvartosiu. keliskart pasipurskaliojau anr rankos, bet nesuejo. nu, buna kai nelimpa. sumasciau parduoti. tam atvejui dezute turejau, nes daznai man turimi atsibosta ir as juos parduodu, o sau naujus parsisiunciu. kai, narei paklausus, atrasiau, kad nezinau kiek laiko, o papurskus ant rankos islaike kelias valandas (su vaikais kasdien budama rankas mazgoju, tai ir nezinau realiai kiek laiko) gavau jos abejone, kad gal neoriginalus. pasirodo viskas ok, laiko jie gerai, kvepalus nusipirko. va tada, kai parase, kad gal neoriginalus ir pradejau as sita tema studijuot. ir apie kodukus suzinojau - pradejau tikrint. bet dabar ant saviskiu gautu ant dezutes nera  unsure.gif buvo graziai uzcelofanuoti, viskas ciki - kaip ir turi buti. ir kvapui priekaistu neturiu. gal nelaikyt paprasciausiai tos dezes ir nesukt sau galvos  biggrin.gif

Aš dar dėl kodukų ant dėžutės pridursiu. Aš taip pat perku iš patikimų tiekėjų. Nebuvo tekę susidurti su fake. Ir galiu pasakyti, kad buvo atvejų, kai ant buteliuko kodukas yra, o ant dėžutės ne. Kiek pamenu Nino Cerruti - Image buvo tokie. Na o šiaip tai kodai visada būdavo ir ant dėžutės ir ant kvepalų. Vat įdomu ir man gal kai kurie gamintojai jų niekada ant dėžutės nededa g.gif
Šiaip teko man susidurti ir su dekoduotais kvepalais, kai kvepalai gaunami iš JAV į Europą..gerai taip ir nesupratau to paaiškinimo - berods Europoje JAV kodai netinka ar pan. , bet pas didmenininkus taip būna, kad tiesiog kodą išima - tokie kvepalai būna originalūs ir daug pigesni. Daug tokių esu turėjusi thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Manau ne visada kodas ant buteliuko ar dėžutės lemia kvepalų originalumą.
Beje man irgi YSL - Parissiene visai nelaiko kvapas doh.gif
Atsakyti
[quote=as-ne-tavo,2010 04 07, 19:55]
Na dailūs butelaičiai, mano akiai originalūs pas jus abu kvepaliukai rolleyes.gif

Nežinau ar man vaidenasi, ar ant Mademoiselle vistik įžiūriu skaičiukus, kažkas 703.. ar kažkaip panašiai, na, bet gali būt, kad man tik taip rodosi lotuliukas.gif
Och tu ragana gauruota doh.gif (čia aš taip keikiuos) nu radau, tuos skaičiukus, bet jau taip vos vos įžiūrimi, kai paaiškinot kur žiūrėti doh.gif Bet ant chanel 5 dėžutės jų nėra. Ačiū jums 4u.gif
Atsakyti