QUOTE(Nainai @ 2010 04 07, 18:43)
Na dailūs butelaičiai, mano akiai originalūs pas jus abu kvepaliukai
Nežinau ar man vaidenasi, ar ant Mademoiselle vistik įžiūriu skaičiukus, kažkas 703.. ar kažkaip panašiai, na, bet gali būt, kad man tik taip rodosi
Skaičiukai būna išgraviruoti buteliuko nugarinėj pusėj, prie dugno netoli, neryškūs, pažiūrėkit, gal rasit
Papildyta:
QUOTE(labo @ 2010 04 07, 19:10)
is fragranceshop.com
![g.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/g.gif)
nu niekad nesu nusvilusi... buvo toks susirasinejimas su viena nare, kai pardavinejau kvepalus - per klaida ne ta kvapa uzsisakiau (susimaisiau pavadinimuose). kai gavau pamasciau, kad suvartosiu. keliskart pasipurskaliojau anr rankos, bet nesuejo. nu, buna kai nelimpa. sumasciau parduoti. tam atvejui dezute turejau, nes daznai man turimi atsibosta ir as juos parduodu, o sau naujus parsisiunciu. kai, narei paklausus, atrasiau, kad nezinau kiek laiko, o papurskus ant rankos islaike kelias valandas (su vaikais kasdien budama rankas mazgoju, tai ir nezinau realiai kiek laiko) gavau jos abejone, kad gal neoriginalus. pasirodo viskas ok, laiko jie gerai, kvepalus nusipirko. va tada, kai parase, kad gal neoriginalus ir pradejau as sita tema studijuot. ir apie kodukus suzinojau - pradejau tikrint. bet dabar ant saviskiu gautu ant dezutes nera
![unsure.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/unsure.gif)
buvo graziai uzcelofanuoti, viskas ciki - kaip ir turi buti. ir kvapui priekaistu neturiu. gal nelaikyt paprasciausiai tos dezes ir nesukt sau galvos
Pati asmeniškai dar nesu pirkusi iš šios parduotuvės, bet atsiliepimai geri apie ją, tai manau originalius kvepaliukus gaunat
Laikyti gali trumpai ir originalūs, tiesiog jei kvepalų tokia formulė, kad jie nelaiko, nieko nepadarysi ir nieko tai su neoriginalumu bendro neturi, o dar ir su kiekvieno odos chemija skirtingai sudirba, tai vienam laiko, kitam visai ne. Pvz. pati turiu YSL Parissiene, niu tai tikrai trumpai telaiko kvapą, bent ant mano odos
Neįsivaizduoju kodėl kodukų nėra, gal tiesiog nerandate? Arba gal ant kaikurių kvepalų jų nebūna