Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai: originalūs ar padirbti - 4

o sakykit kaip su burbuliukais kvepalus supurčius... skaitynėjausi apie tai bet taip ir nesupratau ar turi jie būt originaliuose ar ne... doh.gif pas mane papurčius burbuliuku yra.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(muara @ 2010 06 13, 19:03)
o sakykit kaip su burbuliukais kvepalus supurčius...

Pabandykite suplakti kitus savo originalius kvepalus - manau, tų burbuliukų irgi bus.
Galima klausti ir rodyti čia savo abejotinus kvepalus ir merginos iš nuotraukos subjektyviai nuspręs, originalūs joms kvepalai atrodo ar ne. Bet galima iš pradžių paskaitinėti kokiame osmoz.com apie buteliuko dizainą, stiklą, tūrį ypač(nes ne visų kvepalų didžiausias tūris būtinai yra 100ml) ir pan. Imti tą buteliuką ir neštis į parfparduotuvę ir palyginti pirmiausiai kvapą, po to buteliuką.

Man jūsų istorijoje įtartiniausiai atrodo pardavėjo nenoras bendrauti, dėl ko aš pasitikrinčiau ir kvepalų originalumą rolleyes.gif

O pas ką pirkote?
Atsakyti
Reikia tik zemai lenkti galva toms mergaitems, kurios geranoriskai padeda
notworthy.gif . Juk ne visos tiek atsikale, kad skirtu orginala nuo padielkos. Tikrai,tai labai reali pagalba, kad pinigeliai nebutu isleisti ne tai prekei kurios tikisi. Aciu toms kurios neuzsimerkia ir reaguoja hi.gif
Atsakyti
Laba diena,
gal galetumete pakomentuoti ar is situ nuotrauku galima atpazinti ar originalus kvepaliukai? ax.gif
user posted image

user posted image

labai aciu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fantasyja: 13 birželio 2010 - 18:15
QUOTE(fantasyja @ 2010 06 13, 19:14)

O kas jums neįtinka? Buteliukas atrodo kaip iš fragranticos paveiksliuko.
Atsakyti
Laba diena,
gal galetumete pakomentuoti ar is situ nuotrauku galima atpazinti ar originalus kvepaliukai?  ax.gif
user posted image

user posted image

labai aciu

TIKRAI TIKRAI ORGINALŪS. Be to, už kvepalų yra testerio pakuotė, kuri visada yra kartotinė, balta (būna ir kitų spalvų), skriasi nuo kvepalų pakuotės. smile.gif biggrin.gif 4u.gif Iš tiesų, manau, kad neverta pergyventi. drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agneseee: 13 birželio 2010 - 18:45
QUOTE(FREDUCI @ 2010 06 13, 19:10)
Pabandykite suplakti kitus savo originalius kvepalus - manau, tų burbuliukų irgi bus.
Galima klausti ir rodyti čia savo abejotinus kvepalus ir merginos iš nuotraukos subjektyviai nuspręs, originalūs joms kvepalai atrodo ar ne. Bet galima iš pradžių paskaitinėti kokiame osmoz.com apie buteliuko dizainą, stiklą, tūrį ypač(nes ne visų kvepalų didžiausias tūris būtinai yra 100ml) ir pan. Imti tą buteliuką ir neštis į parfparduotuvę ir palyginti pirmiausiai kvapą, po to buteliuką.

Man jūsų istorijoje įtartiniausiai atrodo pardavėjo nenoras bendrauti, dėl ko aš pasitikrinčiau ir kvepalų originalumą rolleyes.gif

O pas ką pirkote?

aš nuotraukas jau įkėliau nina ricci:) na aš dėl pardavėjo ir suabejojau jų originalumu, nes per tris savaites tikrai įmanoma būtu atkeisti kvepalus, deja jau pavargau kovoti... verysad.gif net naktį bandžiau skambinti tikėdamasi kad tikrai jau atsilieps deja esu ignoruojama, skelbima sugeba atsinaujinti o į mano e-mail neatrašo. Sakiausi per vaikinuką internetu, žinau naivus elgesys buvo... Na jau pradėjau guostis ir nukrypau nuo temos blush2.gif
ką manot pagal foto? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(muara @ 2010 06 13, 19:59)
ką manot pagal foto?  4u.gif

Manyti aš galiu ką tik noriu. Pati šių kvepalų neturiu, bet kai sakote, kad storas dugnas, tai jis toks ir turi būti turbūt.
user posted image

O kiekis - 80ml? Nes Ricci Ricci yra 30,50 ir 80 ml buteliukuose.
Tai gal jie geri. Rimtai - pasitikrinkite parduotuvėje rolleyes.gif
Atsakyti
Laba diena,
gal galetumete pakomentuoti ar is situ nuotrauku galima atpazinti ar originalus kvepaliukai?  ax.gif
labai aciu

Idealus tiesiog buteliukas, prisidedu prie kitų merginų komentarų, kad TIKRAI originalūs 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(muara @ 2010 06 13, 19:59)
ką manot pagal foto?  4u.gif

Nueikite į parduotuvę ir pasitikrinkite kvapą. Mano turimų neorginalių buteliukas daug abejonių nekėlė, bet kvapas net nepanašus buvo į orginalo. 4u.gif
Atsakyti
O kiekis - 80ml? Nes Ricci Ricci yra 30,50 ir 80 ml buteliukuose.
Tai gal jie geri. Rimtai - pasitikrinkite parduotuvėje rolleyes.gif
[/quote]

Taip 80ml, reiks ryt eiti apsičiupinėti parduotuvėj buteliuką thumbup.gif nes tik šiandien juos išpakavau kai jau praradau viltį kad man juos pakeis, kvapas laikosi jau apie 4h, silpnas bet dar jaučiasi, kaži ar padieklos tiek išsilaikytu?
Atsakyti
Parduotuvėje ant vieno riešo užsipurkškite, ant kito riešo - savus ir žiūrėkite, ar vienodai kvapas kinta, laikosi ir pan. Kaip šioje temoje nuolat kartojama - kvapas yra pagrindinis originalumo/neoriginalumo rodiklis.
Palyginkite buteliukus, užrašus ant buteliuko, lipdukų ir pan. Paprašykite konsultantės pagalbos, kad drąsiau apžiūrinėti būtų.

Kvapo laikymas irgi individualus reikalas. Yra buvę originalių kvepalų, kurių nelaikymas mane labai erzino. Pvz. Maxmara. Bet gal ant kitos moters odos jie laikosi puikiai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FREDUCI: 13 birželio 2010 - 19:28