QUOTE(FREDUCI @ 2010 06 13, 19:10)
Pabandykite
suplakti kitus savo originalius kvepalus - manau, tų burbuliukų irgi bus.
Galima klausti ir rodyti čia savo abejotinus kvepalus ir merginos iš nuotraukos subjektyviai nuspręs, originalūs joms kvepalai atrodo ar ne. Bet galima iš pradžių paskaitinėti kokiame osmoz.com apie buteliuko dizainą, stiklą, tūrį ypač(nes ne visų kvepalų didžiausias tūris būtinai yra 100ml) ir pan. Imti tą buteliuką ir neštis į parfparduotuvę ir palyginti pirmiausiai kvapą, po to buteliuką.
Man jūsų istorijoje įtartiniausiai atrodo pardavėjo nenoras bendrauti, dėl ko aš pasitikrinčiau ir kvepalų originalumą
O pas ką pirkote?
aš nuotraukas jau įkėliau nina ricci:) na aš dėl pardavėjo ir suabejojau jų originalumu, nes per tris savaites tikrai įmanoma būtu atkeisti kvepalus, deja jau pavargau kovoti...
![verysad.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/verysad.gif)
net naktį bandžiau skambinti tikėdamasi kad tikrai jau atsilieps deja esu ignoruojama, skelbima sugeba atsinaujinti o į mano e-mail neatrašo. Sakiausi per vaikinuką internetu, žinau naivus elgesys buvo... Na jau pradėjau guostis ir nukrypau nuo temos
ką manot pagal foto?