Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai: originalūs ar padirbti - 4

QUOTE(pelytea. @ 2010 06 13, 17:00)
mergyt, nereik pirkt ten kur neaisku, o SM manau dauguma pardawineja orginalius, ir beabejo galima pasiklaust cia, bet kad dabar paplito manija pirkt skelbiu.lt, mano drabuziai.lt ir t.t., o po to isterikuoja fake, ne fake biggrin.gif tikrai is temos padarytas turgus, ko seniau nebuwo schmoll.gif

Ten net ne aš dėl tų kvepaliukų klausiau, bet ne esmė tongue.gif biggrin.gif

SM dauguma, taip, originalius, bet ne visos, deja pasitaiko neretai ir čia padielkių. O perka iš MD ir iš kitur, todėl, kad tie litai, kurie susitaupo perkant pigiau, lieka kitam naujam pirkiniui rolleyes.gif

Na niekaip man turbūt niekas neįkals į galvą, kad blogai klausti dėl kvepaliukų originalumo, o paskui žiūrėk ir atomike būsi benuspirkęs padielkę, nes niekas nedės fotkių, galvos, kad turi originalius, nors bus ir visai netaip doh.gif
Atsakyti
QUOTE(as-ne-tavo @ 2010 06 13, 14:36)
Ten net ne aš dėl tų kvepaliukų klausiau, bet ne esmė  tongue.gif biggrin.gif

SM dauguma, taip, originalius, bet ne visos, deja pasitaiko neretai ir čia padielkių. O perka iš MD ir iš kitur, todėl, kad tie litai, kurie susitaupo perkant pigiau, lieka kitam naujam pirkiniui  rolleyes.gif

Na niekaip man turbūt niekas neįkals į galvą, kad blogai klausti dėl kvepaliukų originalumo, o paskui žiūrėk ir atomike būsi benuspirkęs padielkę, nes niekas nedės fotkių, galvos, kad turi originalius, nors bus ir visai netaip  doh.gif

as ne apie tawo posta kalbu, ir aplamai jau per daug swaigsti sioj temoj "siaudelaii,stikliukas", atsibusk truputi, ar nelaikas i miska grybu rinkt biggrin.gif
Atsakyti
Ar man vienai atrodo kad merguzele pati su savim kalbosi? user posted image
Ir ar nevertetu pasiklausyti pacios saves ir paciai padaryti ta, kas patarinejama kitiems? user posted image
Man muaros kvepaliukai atrodo tikri user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _mažule_: 13 birželio 2010 - 17:03
QUOTE(pelytea. @ 2010 06 13, 17:55)
as ne apie tawo posta kalbu, ir aplamai jau per daug swaigsti sioj temoj "siaudelaii,stikliukas", atsibusk truputi, ar nelaikas i miska grybu rinkt biggrin.gif

Deja, 95% svaigimų pasiteisino, tai ko gero svaigsiu ir toliau tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(as-ne-tavo @ 2010 06 13, 15:04)
Deja, 95% svaigimų pasiteisino, tai ko gero svaigsiu ir toliau  tongue.gif

tai gero sawaigimo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pelytea. @ 2010 06 13, 18:06)
tai gero sawaigimo 4u.gif

Ačiū aciuks.gif 4u.gif
Atsakyti
ot blyn mane tie siaudeliai nervuoja.. viska sprendzia is siaudelio.. jei i kaire nusvires tai fake jei i desne tai originalas.. kazkurioj temoj buvo skelbta vienos sm , tik neparase jei tiesiai kas tada... galiu idet nuotrauka dg' the one" kur toks fuflis o siaudelis i desine pasvires

o rici turiu net dviejus tokius , taip kodukas po kaspineliu randas ir kvapas gan ilgsai laikos...
Atsakyti
QUOTE(as-ne-tavo @ 2010 06 13, 15:09)
Ačiū  aciuks.gif  4u.gif

ner uz ka irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(GITALE @ 2010 06 13, 18:10)
ot blyn mane tie siaudeliai nervuoja.. viska sprendzia is siaudelio.. jei i kaire nusvires tai fake jei i desne tai originalas.. kazkurioj temoj buvo skelbta vienos sm , tik neparase jei tiesiai kas tada... galiu idet nuotrauka dg' the one" kur toks fuflis o siaudelis i desine pasvires

o rici turiu net dviejus tokius , taip kodukas po kaspineliu randas ir kvapas gan ilgsai laikos...

Neatsimenu nė vieno tokio komentaro, kad būtinai į dešinę ar į kairę šiaudelis turi būti pasviręs, kad kvepalai būtų originalūs hihihi.gif
Atsakyti
hmmm..tai sakot pas mane ne fuflo... na tikiuosi nes nesinori kitų apgaudinėt... schmoll.gif
Atsakyti
kaip nebuvo, stai...

MilGana 2010 03 31, 14:54 Paskelbta: #5

dar nezinau ar tai svardu, bet siaudelis originaliu yra pasisukes i desine, o neoriginaliu - i kaire ir neoriginaliu siaudelis yra vos vos storesnis. Dar jeigu ziuriu siaudeli nuo kamstuko i apacia, siaudelio pradzia neoriginaliu yra daug ilgesne negu originaliu:

na cia paemiau tik citata kur aprasinejo vescace kvepalus
Atsakyti
QUOTE(GITALE @ 2010 06 13, 18:23)
kaip nebuvo, stai...
MilGana  2010 03 31, 14:54 Paskelbta: #5 

dar nezinau ar tai svardu, bet siaudelis originaliu yra pasisukes i desine, o neoriginaliu - i kaire ir neoriginaliu siaudelis yra vos vos storesnis. Dar jeigu ziuriu siaudeli nuo kamstuko i apacia, siaudelio pradzia neoriginaliu yra daug ilgesne negu originaliu:

na cia paemiau tik citata kur aprasinejo vescace kvepalus

Sorry, nepastebėjau. Tai gal kažkokiems kvepalams ir svarbu kurioj pusėj tas šiaudelis, aš to nežinau, bet kaži g.gif

O šiaip, kad nebūtų čia tų erzelynių dėl šiaudelių pasvirimo kampo ir kurioj jie pusėj, reikia pirkt splash kvepalus ir no problem thumbup.gif

Bet vėlgi, tuomet kils naujų problemų, pvz. ar nėr ten antifrizo pripilta, na, bet per atstumą nepauostysim ir nebenervinsim kitų narių su savo komentarais apie kvepaliukų originalumą/neoriginalumą biggrin.gif
Atsakyti