Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai: originalūs ar padirbti - 4

yap, ir man buvo.
o likučius iškrapšyti kartais pavyksta tiesiog vartant butelaitį ir taikant likusį lašą įgrūsti į purkštuko vamzdelį.

subtema: "Kvepalai: idealūs ar neidealūs" g.gif

Atsakyti
QUOTE(Renatina @ 2010 06 08, 14:04)
yap, ir man buvo.
o likučius iškrapšyti kartais pavyksta tiesiog vartant butelaitį ir taikant likusį lašą įgrūsti į purkštuko vamzdelį.
subtema: "Kvepalai: idealūs ar neidealūs" g.gif

Aciu merginos uz patarimus 4u.gif
Vartant nebega nei lasas, teks su replem lupti purstuka ir persipilti i atomaizeri drinks_cheers.gif
Atsakyti
kazin su replem raunant nenutruks galva g.gif as tai i namo kampa nudauziau, uzkisau ranka uz kampo kad i akis stiklu neprilektu ir trinktelejau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(GITALE @ 2010 06 08, 17:41)
as tai i namo kampa nudauziau, uzkisau ranka uz kampo kad i akis stiklu neprilektu ir trinktelejau blush2.gif

vaizdelis vertas milijono turėjo būt lotuliukas.gif

Aišku, gali vien tik replikių neužtekt - reikia kūrybiškai žiūrėt į operaciją, įvertint padėtį ir pasirinkti tinkamus įrankius. Bet daužyt tikrai gal nereikia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Smauglius @ 2010 06 08, 20:03)
vaizdelis vertas milijono turėjo būt  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif

O jei namas dar daugiabutis, išvis neįkainojamas turėjo būt vaizdelis thumbup.gif
Atsakyti
daugiabutis, taikiau kai nieks nemate... tingejau zaist su replem o kvepalu butent tu labai ekstra reikejo tada... ko tik nepadarai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(GITALE @ 2010 06 08, 18:41)
as tai i namo kampa nudauziau, uzkisau ranka uz kampo kad i akis stiklu neprilektu ir trinktelejau blush2.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif tikrai prajuokinot .. na, bet kartais ko gero tikslas pateisina visas priemones laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rasicka*: 08 birželio 2010 - 19:55
QUOTE(GITALE @ 2010 06 08, 20:36)
daugiabutis, taikiau kai nieks nemate... tingejau zaist su replem o kvepalu butent tu  labai ekstra reikejo tada... ko tik nepadarai doh.gif

thumbup.gif

Aš bijočiau daužyt, kad nesipjaustyčiau rankų, taip pat gaila buteliuko bei kvepaliukų, kurie, nepavykus nudaužimui galėtų išsipilti doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(as-ne-tavo @ 2010 06 08, 22:03)
thumbup.gif 

Aš bijočiau daužyt, kad nesipjaustyčiau rankų, taip pat gaila buteliuko bei kvepaliukų, kurie, nepavykus nudaužimui galėtų išsipilti doh.gif  biggrin.gif

Ir as apie tai pagalvojau, kas butu, jeigu skiltu visas buteliukas g.gif
Atsakyti
QUOTE(WWWitch @ 2010 06 08, 23:58)
Ir as apie tai pagalvojau, kas butu, jeigu skiltu visas buteliukas  g.gif

nelabai jau visas gali duzt ,ten buvo MOSCHINO mėlyni tai su pirstine buvau, akis uzmerkiau ir stengiaus tik virsu nukapot, taip ir pavyko , ir stiklas toks apystoris o kadangi kvepalu kokiu 10-15 ml liko buteliukas gan aukstas tai niekas ir neissiliejo, matai tada nieko nesugalvojau ant greicio teko rizikuot blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(GITALE @ 2010 06 09, 13:03)
nelabai jau visas gali duzt  ,ten buvo MOSCHINO mėlyni tai su pirstine buvau, akis uzmerkiau ir stengiaus tik virsu nukapot, taip ir pavyko , ir stiklas toks apystoris o kadangi kvepalu kokiu 10-15 ml liko  buteliukas gan aukstas tai niekas ir neissiliejo, matai tada nieko nesugalvojau ant greicio teko rizikuot blush2.gif

Na aš kai su yno atidarytuvu darbavaus, tai labai viskas greitai pavyko ir labai saugiai biggrin.gif
Atsakyti
Kaip del to zalio DKNY Be delicious? 4u.gif gal kas minciu turit- originalas ar ne?
Atsakyti