Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai: originalūs ar padirbti - 4

QUOTE(Menininkė @ 2010 06 05, 00:08)
Man atrodo, nuotraukoje ir yra sidabrines raides.

Jeigu sidabrines, tai pas mane toks pat lipdukas, ir kvepalai viens prie vieno atitinka su mano smile.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image

ir escada ocean lounge... kazkaip arba nejauciu, arba labai trumpai kvapas laikos..yra tik lipdukas apacioj, pirktas kaip testeris (prie dangtelio raso Escada Tester, Escada Demonstration
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ugnele @ 2010 06 06, 14:34)
ir escada ocean lounge... kazkaip arba nejauciu, arba labai trumpai kvapas laikos..yra tik lipdukas apacioj, pirktas kaip testeris (prie dangtelio raso Escada Tester, Escada Demonstration

Ne viena salduka Escada esu turejus (ne butent siuos, bet labai daug skirtingu), tai man visi laike trumpai, netgi labai trumpai (pasipurskiu ir po kokio maximum pusvalandzio jau nebejauciu).
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2010 06 07, 03:18)
Ne viena salduka Escada esu turejus (ne butent siuos, bet labai daug skirtingu), tai man visi laike trumpai, netgi labai trumpai (pasipurskiu ir po kokio maximum pusvalandzio jau nebejauciu).

drinks_cheers.gif Pritariu, ir visai nenuostabu, juk tai vasariniai kvapai...EDT....man dar palyginus ilgokai laikydavosi, bet tos, kurios tikisi, kad ryte pasipurkšiu EDT ir vakare dar kvepėsiu...reikia nuvilti. Yra išimtys - kad EDT laikosi taip pat gerai kaip EDP...teko susidurti biggrin.gif Bet Escada kaip ir man pvz. Moschino gaivesni ir vasariški kvapai - labai lengvi...todėl tenka dažniau pasipurkšti bigsmile.gif
Ir dar nepamirškime paminėti to fakto - kad ant kiekvienos odos tas pats kvapas gali laikytis labai skirtingai... mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuvyte26: 07 birželio 2010 - 08:59
Merginos, ar originalūs čia kvepaliukai? Man viskas kaip ir gerai atrodo su jais, tik stiklas toks išsibangavęs paties buteliuko, bet gal jie nėra taip idealiai dailiai padaryti, kažkas mačiau anksčiau pardavinėjo irgi panašiai atrodantį ir su dugnu ne super lygiu, ir ligtai originalas ten buvo g.gif rolleyes.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
siaubas panos, tikrai atrodo užsiciklinote visur matyti, nujausti ir etc. ne originalus, vienu metu ir man žaibas gal trenkęs buvo.. bet ramiakas.

E.lauder nėra tas targetas kurį štampuoja,normalūs kvepalai, kaip pačios rašot šiaudelis ne į armonikėlę susisukęs ir t.t. jei gautumėte blogus juk visada galima prieš perkant susitarti - jei negeri, grąžinsit ir tiek.
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2010 06 07, 19:29)
siaubas panos,  tikrai atrodo  užsiciklinote visur matyti, nujausti ir etc.  ne originalus, vienu metu ir man  žaibas gal trenkęs buvo.. bet ramiakas.

E.lauder  nėra  tas targetas  kurį štampuoja,normalūs  kvepalai, kaip pačios rašot šiaudelis  ne į armonikėlę susisukęs ir t.t.  jei  gautumėte  blogus  juk visada galima prieš perkant  susitarti - jei  negeri, grąžinsit ir tiek.

Na iš tikrųjų, gal ir yra kilusi pastaruoju metu šiokia tokia paranoja dėl padielkių, bet, kad pati situacija, t.y. jų masinis paplitimas diktuoja žmonių baimes įsigyti fuflį ir vos ne kiekvienus kvepaliukus laikyti kaip potencialią padielkę. blush2.gif biggrin.gif

Ačiū už komentarą dėl EL, man ir pačiai jis normalus atrodo, bet pasitikslinti nemanau, kad blogai rolleyes.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif Turiu tokia problemele - likuti kvepalu pirkau SM isparduotuvej, pardaveja garantavo, kad originalus. Siaip kvapas laikesi tikrai labai gerai ir is kvapo tikrai manau, kad originalus...bet, man itarima sukele, kad kvepalu srove labai didele ir purskia i viena vieta. Reikia ranka is labai toli atitraukti, kad purstu placiau ir ne taip slapiai.
Dabar kita problema - buteliuke liko geri 5 ml ir nebeina ju ispurskti blink.gif ...o taip gaila mesti, kai matau tuos likusius lasus...

Kvepalai Cristobal "balenciaga".
Ar pagal tuos pazymius, gali buti kvepalai neoriginalus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristepala @ 2010 06 08, 10:56)
Sveikutes  4u.gif  Turiu tokia problemele - likuti kvepalu pirkau SM isparduotuvej, pardaveja garantavo, kad originalus. Siaip kvapas laikesi tikrai labai gerai ir is kvapo tikrai manau, kad originalus...bet, man itarima sukele, kad kvepalu srove labai didele ir purskia i viena vieta. Reikia ranka is labai toli atitraukti, kad purstu placiau ir ne taip slapiai.
Dabar kita problema - buteliuke liko geri 5 ml ir nebeina ju ispurskti  blink.gif ...o taip gaila mesti, kai matau tuos likusius lasus...

Kvepalai Cristobal "balenciaga".
Ar pagal tuos pazymius, gali buti kvepalai neoriginalus  g.gif

Pagal tuos požymius gali būti purkštuko gamyklinis brokas.
Jau kažkada rašiau, kad man panaši problema buvo su D&G Light Blue - dėl nesandaraus purkštuko pilnos rieškučios kvepalų būdavo purškiantis.
Jei kvapas yra normalus, manau nėr čia jokio detektyvo.
Atsakyti
QUOTE(Smauglius @ 2010 06 08, 12:20)
Pagal tuos požymius gali būti purkštuko gamyklinis brokas.
Jau kažkada rašiau, kad man panaši problema buvo su D&G Light Blue - dėl nesandaraus purkštuko pilnos rieškučios kvepalų būdavo purškiantis.
Jei kvapas yra normalus, manau nėr čia jokio detektyvo.

pritariu, karta krito mano Escados Sentiment, na ka, dabar purskiuosi "slapiai" lotuliukas.gif Zodziu, purkstuko problema.
Atsakyti
QUOTE(Voxi @ 2010 06 08, 13:35)
pritariu, karta krito mano Escados Sentiment,  na ka, dabar purskiuosi "slapiai"  lotuliukas.gif Zodziu, purkstuko problema.

O kaip tuos paskutinius lasus iskraptsyti blush2.gif
Atsakyti

Su replėm nulupk purkštuką ir persipilk kvepalus į atomaizerį
Atsakyti