Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai: originalūs ar padirbti - 4

Mergaites sakykit ar gali jau buti padirbti DOLCE&GABANA NR3.L'IMPERATRICE? blush2.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(DAMIANI @ 2010 06 04, 19:18)
Mergaites sakykit ar gali jau buti padirbti DOLCE&GABANA NR3.L'IMPERATRICE? blush2.gif  g.gif

Man kažkodėl atrodo, kad ne, nes sąlyginai nauji kvepaliukai, kaži ar jau spėjo fufliauninkai jų prigamint, plius jie nėra tokie populiarūs ir brangūs kaip Chanel, Versace ir kt. populiarūs, nors gali būt, kad ir klystu.Įįdealiausia būtų, jei įkeltumėt čia foto įtarimą keliančių kvepaliukų smile.gif
Atsakyti
Na ikelsiu,manau nesupyks pardaveja,nes tokie laikai,ypac kai prisiskaitai visokiu nesamoniu,kiek dabar nesaziningumo visur.. unsure.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti

Ant mano tikrai originaliu ant dugno kitoks lipdukas, raides ne baltos spalvos, o sidabrines 4u.gif
O gal nuotraukoje ta sidabrine spalva taip atrodo? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo WWWitch: 04 birželio 2010 - 19:58
QUOTE(DAMIANI @ 2010 06 04, 20:27)
Na ikelsiu,manau nesupyks pardaveja,nes tokie laikai,ypac kai prisiskaitai visokiu nesamoniu,kiek dabar nesaziningumo visur.. unsure.gif

Mano akiai tai originalūs tie kvepaliukai, buteliukas dailus ir dugnas ne kreivas šleivas. Tas metaliukas juodas labai dailiai aplenktas apie kakliuka, fufliam buna grubiai užlankstytas, o ir metalas atrodo kokybiškas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(WWWitch @ 2010 06 04, 21:56)
Ant mano tikrai originaliu ant dugno kitoks lipdukas, raides ne baltos spalvos, o sidabrines  4u.gif
O gal nuotraukoje ta sidabrine spalva taip atrodo?  g.gif

Bet kodel tada lipdukai skiriasi,jusu is uk ar usa?gal tai turi skirtuma?Nors sie sake is Sarmos..
Atsakyti
Man atrodo, nuotraukoje ir yra sidabrines raides.
Atsakyti
QUOTE(as-ne-tavo @ 2010 06 04, 20:31)
Mano akiai tai originalūs tie kvepaliukai, buteliukas dailus ir dugnas ne kreivas šleivas. Tas metaliukas juodas labai dailiai aplenktas apie kakliuka, fufliam buna grubiai užlankstytas, o ir metalas atrodo kokybiškas  rolleyes.gif

Pagal mane tai irgi atrodo originalus kvepalai drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(DAMIANI @ 2010 06 04, 20:27)

Man irgi atrodo originalus + tiek nunaudota, tai normalu, kad kvapas atsibodo. Nes padielkes isvis neteko sutikt siu kvepalu, o jei jau ir yra, tai vistiek butu veliau gaminta, nenunaudota ar mazai nunaudota.

Pas mus namuose 6 L'amoureux' tik yra, bet viskas ant lipduko kaip ir pas jus, isskyrus kodukus skirtingus (kas aisku normalu) ir tas galiojimo zenkliukas yra prie 'oz' parasytas, po to kur sekancios dvi eilutes, tai ju gale per abieju dydi 'USA' parasyta apskritime ir nera degumo zenkliuko (vietoj to paskutinej eilutej parasyta 'flamable'). Pirkti Sephora JAV.
Atsakyti
Aciu labai mergaites,galima ramia duse pirkti,beje nieksnenorite ju parduoti,nes tik viena ir turiu pasiulyma..i az jeigu kas labai lauksiu..
Atsakyti
Neseniai pirkau naudota DKNY zalia obuoliuka Be Delicious 4u.gif tik dabar radau sia tema.... gal pasakysit, ar originala nusipirkau... 4u.gif bet ziuriu, kad dugne yra tik lipdukas. Ar butinai turi but isgraviruota kazkas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ugnele @ 2010 06 05, 21:14)
Neseniai pirkau naudota DKNY zalia obuoliuka Be Delicious  4u.gif  tik dabar radau sia tema.... gal pasakysit, ar originala nusipirkau...  4u.gif  bet ziuriu, kad dugne yra tik lipdukas. Ar butinai turi but isgraviruota kazkas  blush2.gif

Įkelkit foto, bandysim visos bendrom jėgom padėti išsiaiškinti 4u.gif
Atsakyti