Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai: originalūs ar padirbti - 4

QUOTE(as-ne-tavo @ 2010 05 28, 00:06)
  O kad nerimauja labai suprantama, juk nei viena nenorim apsigauti  4u.gif

drinks_cheers.gif ir as ta pati sakau,juk nenorim nei viena nusimirkti fake doh.gif del to ir nerimauju.taip skaiciukai tikrai yra :mirksiukas:ir as cia tikrai neuzsiimineju kokiais nesamoningais dalykais,paprasciausiai norejau nusipirkti kvepaliukus,kas seka kvepalu isparduotuve zino,kad jau kelintoje temoje ieskau situ wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausrikeb: 28 gegužės 2010 - 07:49
O kaip sitie? unsure.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(kaina @ 2010 05 29, 20:56)
O kaip sitie? unsure.gif
user posted image

Man pagal buteliuko stiklo blizgėjimą panašūs į originalius biggrin.gif
Atsakyti
Prasau pagelbekit!!! 4u.gif
Nusipirkau likuti Chance, bet itariu, kad jie neoriginalus ax.gif
Man ikele itarima nekokybiska juostele aplink buteliuka, labai visa nukabineta, tamsesnio atspalvio, lygu grandosi kazkoks plonas sluoksnis nuo jos, kliba visa. Kamstelis nera toks skaidrus, turi gelsva atspalvi ax.gif Ir dar zodelio chance uzrasas toks kaip nusitrynes, sviesios raides ax.gif
Mano abeji turimi Chance gerom, kokybiskom juostelem, nejuda visai jos. Kad ir kaip bandziau su nagu gremzti, nesilupa niekas 4u.gif
Padekit prasau, parasykit savo nuomones 4u.gif Jau parasiau mamytei, kad nenoriu as ju, bet paskui pagalvojau, gal cia man jau vaidenas blush2.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Ir dar, kas turit siuos kvepaliukus, parasykit prasau, kokia yra pacio purkstuko spalva, balta ar pilka?
Ir dar klausimukas, ar gali taip nusidevet juosteles metaliukas, klibet ir ar gali nusitrinti tas raideliu blizgutis?
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cavalli: 31 gegužės 2010 - 18:05
QUOTE(cavalli @ 2010 05 31, 19:02)
Ir dar, kas turit siuos kvepaliukus, parasykit prasau, kokia yra pacio purkstuko spalva, balta ar pilka?
Ir dar klausimukas, ar gali taip nusidevet juosteles metaliukas, klibet ir ar gali nusitrinti tas raideliu blizgutis?

Aš kaip ir įsitikinusi, kad mažasis Chance ne originalas. Dėl nekokybiško metalo ir dėl visų kitų jūsų išvardytų trūkumų, plius tas pats purkštukas turėtų būti baltas ir dar, man atrodo, kad neoriginalumą įrodo ta išlindusi spyruoklytė ar kaip ją pavadint, na, kur šiaudelis tvirtinasi, originaliems ta spyruoklė paslėpta, o fufliams matosi, bent jau Chanel Chance kvepaluose tai esu pastebėjusi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo as-ne-tavo: 31 gegužės 2010 - 20:04
mergaites, nusipirkau kristej, euphoria blosom, nu nezinau , kazkokios nuosedos miniatiurines, lyg atplaiseles mazytes, net nezinau kaip ivardyt ten plaukioja, ar taip galetu buti?
Atsakyti
Sveikos, nežinau ar jau buvo toks klausimas, bet vistiek gal atsakysite.
Turiu 2 buteliukus vienodų kvepalų tik skiriasi jų talpa- vieni 50ml, kiti 100ml, ir pastebėjau, kad prie jų lipduko buteliuko dugne yra parašyti skirtingi Oz vienas mažesnis, o kitas, kuris manau yra kvepalų analogas, tas Oz yra didesnis. Ar gali būti skirtingi Oz tos pačios firmos, tik kitoje šalyje pagamintų kvepalų? g.gif
Atsakyti
Oz ir reiskia skyscio talpa - 50 ml sudaro 1.7 fl. oz, 100 ml yra 3.3 fl.oz
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristiggg: 01 birželio 2010 - 10:34
QUOTE(GITALE @ 2010 06 01, 10:56)
mergaites, nusipirkau kristej, euphoria blosom, nu nezinau , kazkokios nuosedos miniatiurines, lyg atplaiseles mazytes, net nezinau kaip ivardyt ten plaukioja, ar taip galetu buti?

Gali būti nuosėdėlių, kažkokiuose kvepaliukuose ir pas mane miniatiurinės kelios plaukioja, nors tikrai kvepaliukai originalūs. Ypač greit nuosėdų atsiranda splash buteliukuose.
Atsakyti
QUOTE(salutvera @ 2010 06 01, 10:27)
Sveikos, nežinau ar jau buvo toks klausimas, bet vistiek gal atsakysite.
Turiu 2 buteliukus vienodų kvepalų tik skiriasi jų talpa- vieni 50ml, kiti 100ml, ir pastebėjau, kad prie jų lipduko buteliuko dugne yra parašyti skirtingi Oz vienas mažesnis, o kitas, kuris manau yra kvepalų analogas, tas Oz yra didesnis. Ar gali būti skirtingi Oz tos pačios firmos, tik kitoje šalyje pagamintų kvepalų?  g.gif

Ryto anekdotas lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Mokykloj mokėtės tūrio vienetus? Niekas nesakė, kad oz (skysčio uncija) yra tūrio matas colinėje matų sistemoje? lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smauglius: 01 birželio 2010 - 12:15