Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai: originalūs ar padirbti - 4

QUOTE(v-i-k-a @ 2010 05 24, 19:44)
Va sita dalis man labiausiai patiko. biggrin.gif As dabar irgi butent taip spresiu del originalumo... jai kvapas visai nieko, spiritu nedvokia ir laikosi isikybes, tai manau tada galima nesukti galvos del originalumo.

Aš visai ne dėl originalumo klausiu, nors ir tema apie tai, bet tiesiog neradau kur kitur paklausti.

Man įdomu kas čia išvis per daiktas, nes kaži ar kvepalai būna plastikiniuose užsukamuose buteliuose g.gif
Atsakyti
QUOTE(Renatina @ 2010 05 24, 19:38)
pas mane tas pats.
bet čia teigia - spėkit kas - kad abi Organzos, kairėj 30ml, dešinėj 50ml g.gif
user posted image

O ka pati pardaveja sako del kamsteliu? Kaip paaiskina ta skirtuma ju? g.gif
Atsakyti
QUOTE(cavalli @ 2010 05 24, 20:33)
O ka pati pardaveja sako del kamsteliu? Kaip paaiskina ta skirtuma ju? g.gif

O ar negali būti, kad tiesiog uždėjo kamštelį nuo kito buteliuko (gal buvo pirktas kaip testeris, be kamštelio) g.gif Juk neretai SM kamštelių testerinams buteliukams ieškoma.
Atsakyti
Seno leidimo matosi, kad raižytas kamštelis
user posted image
Atsakyti
Ferrari, man taip pat panašu, kad buteliukas seno leidimo. Bent jau sprendžiant iš to, kad sako konsistencija tapusi truputėlį tepli.
Bet nepaisant to - kamštelis - norėjau išsiaiškinti: arba seno leidimo Organzos, arba sumaišytas/pakeistas Indecence g.gif

Cavalli, čia ne pardavėja mirksiukas.gif , čia tiesiog iš serijos "tu man patodyk, ką turi, aš tau irgi parodysiu" lotuliukas.gif

Atsakyti
mergaites gal kuri esate susidurusi Versus Blue Jeans By Gianni Versace vyrams, nesuprantu vienur versus parasyta bet Amazon.com parodyti 2 skirtingi buteliukai, tai gal vienas padielke o kitas originalas susimaisiau visai....aciu uz pagalba 4u.gif
user posted image
http://www.amazon.co...s/dp/B00021PCQE
Atsakyti
labukas visoms.ir as atejau pagelbos 4u.gif parsisiunciau chanel chance,bet nan jie itartini,nes buteliukas kaip ir pilnas ,bet gerokai apsarpalintas,kamstukas taip pat,ant purkstuko yra kazkoks ispaudimas,ta juostele kuri eina aplink buteliuka subraizyta na ir t.t. (nuotraukose nesimato) nelabai suprantu,kaip gali buti nauji kvepalai ir taip sunesiotas buteliukas.pardaveja itikineja,kad originalus,bet as ko tais abejoju g.gif ka jus pasakysit?user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(ausrikeb @ 2010 05 27, 16:29)
labukas visoms.ir as atejau pagelbos 4u.gif parsisiunciau chanel chance,bet nan jie itartini,nes buteliukas kaip ir pilnas ,bet gerokai apsarpalintas,kamstukas taip pat,ant purkstuko yra kazkoks ispaudimas,ta juostele kuri eina aplink buteliuka subraizyta na ir  t.t. (nuotraukose nesimato) nelabai suprantu,kaip gali buti nauji kvepalai ir taip sunesiotas buteliukas.pardaveja itikineja,kad originalus,bet as ko tais abejoju g.gif ka jus pasakysit?user posted image

Man irgi jie nelabai į originalius panašūs g.gif Spalva pačių kvepaliukų kažkokia ne tokia g.gif Ir vargiai ar nauji kvepalai bus tokie apdėvėti. Padielkės dažniausiai nusibraižo greičiau dėl minkštesnio ir nekokybiško metalo..
Atsakyti
Pardavėja esu aš. Man jūsų pretenzijos aiškios. Kvepalus šiaip poniai siunčiau jau antrą kartą, ir jai vėl negerai. Pati puikiai žinau, kad tai originalas, kaip ir tą žino labai daug forumiečių, kad pas mane originalai. Atsiprašau, bet su Jumis diskutuot daugiau nebematau prasmės, nueikit į pard. ir pasilyginkit, originalas ar ne.

QUOTE(as-ne-tavo @ 2010 05 27, 19:53)
Man irgi jie nelabai į originalius panašūs  g.gif  Spalva pačių kvepaliukų kažkokia ne tokia  g.gif  Ir vargiai ar nauji kvepalai bus tokie apdėvėti. Padielkės dažniausiai nusibraižo greičiau dėl minkštesnio ir nekokybiško metalo..

Dėl spalvos, iš naminės nuotraukos, darytos nežinia kokiomis sąlygomis sunkoka ką nors spręsti smile.gif Jei pakeisti fotoaparato nustatymus, sutvarkyti baltos spalvos balansą, atrodytų visai kitaip smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gegytė: 27 gegužės 2010 - 20:50
QUOTE(Gegytė @ 2010 05 27, 21:45)
Pardavėja esu aš. Man jūsų pretenzijos aiškios. Kvepalus šiaip poniai siunčiau jau antrą kartą, ir jai vėl negerai. Pati puikiai žinau, kad tai originalas, kaip ir tą žino labai daug forumiečių, kad pas mane originalai. Atsiprašau, bet su Jumis diskutuot daugiau nebematau prasmės, nueikit į pard. ir pasilyginkit, originalas ar ne.
Dėl spalvos, iš naminės nuotraukos, darytos nežinia kokiomis sąlygomis sunkoka ką nors spręsti smile.gif Jei pakeisti fotoaparato nustatymus, sutvarkyti baltos spalvos balansą, atrodytų visai kitaip smile.gif

tai jus parsykit kodel siuntet man antra karta.is jusu pirkau no5 ir del ju neturiu jokiu pretenziju,ir taip pat is ko as esu pirkus kvepaliukus forumietes zino,kad tikrai nesu problematiska kliente.
Atsakyti
Nesipykit merginos, gyvenkime draugiškai drinks_cheers.gif 4u.gif

Turbūt, kad spalvytė pačių kvepaliukų tokia keista dėl apšvietimo, bet už tai dėl klaidinančių foto iškart kyla įtarimų biggrin.gif

Dabar dar atidžiai peržiūrėjau, tai lyg ir įžiūriu išgraviruotus skaičiukus nugarėlėj buteliuko rolleyes.gif

Tik kodėl toks nukankintas, nubraižytas buteliukas? Gal vargšiukas neturi savo dėžutės? unsure.gif biggrin.gif

Dėl ausrikeb, esu pirkusi iš jos, tikrai labai malonus žmogus rolleyes.gif O kad nerimauja labai suprantama, juk nei viena nenorim apsigauti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(as-ne-tavo @ 2010 05 28, 00:06)

Tik kodėl toks nukankintas, nubraižytas buteliukas? Gal vargšiukas neturi savo dėžutės?  unsure.gif  biggrin.gif

lotuliukas.gif
neturi šį kartą smile.gif
Atsakyti