Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai: originalūs ar padirbti - 4

as ir norejau paklausti, ar ant kiekvieno originalaus nina ricci obuoliuko turi buti sone skaiciukai? dekuj 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(as-ne-tavo @ 2010 05 17, 20:06)
Kažkokie jie man įtartini ir juokingi  biggrin.gif
Papildyta:
Man pačiai dėl jų abejonių nekiltų  rolleyes.gif
Tik nesuprantu, jie čia aprasoję ar nučiupinėti?

Aš ir tokius turiu smile.gif
šiaip, man jie neišvaizdūs, bt manau dėl buteliuko dydžio, čia juk 75ml, taip?
Tie kur mažesni, labai dailūs, gražūs buteliukai, na o šitie nekaip atrodo, bet mano identiški ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kameja111 @ 2010 05 21, 10:00)
as ir norejau paklausti, ar ant kiekvieno originalaus nina ricci obuoliuko turi buti sone skaiciukai? dekuj  4u.gif

Ant manojo yra 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(cavalli @ 2010 05 21, 10:04)

dekuj 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(as-ne-tavo @ 2010 05 20, 23:12)
O ant jūsiškio buteliuko tie skaičiukai išgraviruoti stikle?  ax.gif

Nepaziurejau cool.gif , paieskosiu kai namo grisiu
Atsakyti
QUOTE(Kameja111 @ 2010 05 21, 06:00)
as ir norejau paklausti, ar ant kiekvieno originalaus nina ricci obuoliuko turi buti sone skaiciukai? dekuj  4u.gif

ant manojo irgi yra 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(as-ne-tavo @ 2010 05 20, 20:51)
Dar turiu klausimą dėl CD Midnight Poison kvepaliukų. Kokioj vietoj ant buteliuko turi būti skaičiukai, kiek jų turi būti ir ar jie uždažyti ant buteliuko ar išgraviruoti stikle? Ačiū  4u.gif

Paziurejau ant savu. Yra 3 skaiciai ir viena raide: pas mane 8P01 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(as-ne-tavo @ 2010 05 20, 20:51)
Dar turiu klausimą dėl CD Midnight Poison kvepaliukų. Kokioj vietoj ant buteliuko turi būti skaičiukai, kiek jų turi būti ir ar jie uždažyti ant buteliuko ar išgraviruoti stikle? Ačiū  4u.gif

Nezinau ar tas ka sakys, nes pas mane 30ml 'Pure poison', tai dabar ziuriu, kad nera jokio koduko (pirkta Sephoroj, tai abejoniu jokiu neturiu). Bet atidziau apziurejus radau koduka: isgraviruotas ant buteliuko sono prie dugno (4 zenklai: skaicius raide ir vel 2 skaiciai)
Atsakyti
user posted image
Radau stai toki 80ml L'Instant'o buteliuka MD. Man kiek itartinas atrodo kamstukas g.gif Gal kas galetu padeti- ar cia originalus testeris? doh.gif

kazkodel nuotrauka gavosi labai maza blush2.gif Stai cia galima pamatyti visa vaizda:
ManoDrabuziai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AMARILIS: 22 gegužės 2010 - 23:11
QUOTE(AMARILIS @ 2010 05 23, 00:10)
user posted image
Radau stai toki 80ml L'Instant'o buteliuka MD. Man kiek itartinas atrodo kamstukas  g.gif  Gal kas galetu padeti- ar cia originalus testeris?  doh.gif

Nežinau ar originalus ar ne, bet kamštukas elementarus testerinis - kartonis vamzdelis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ferrari @ 2010 05 23, 10:15)
Nežinau ar originalus ar ne, bet kamštukas elementarus testerinis - kartonis vamzdelis  biggrin.gif

a, tai cia kartonas biggrin.gif as tiesiog tokio niekad nemaciau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(AMARILIS @ 2010 05 23, 10:52)
a, tai cia kartonas  biggrin.gif  as tiesiog tokio niekad nemaciau  smile.gif

Aš taip pat nesenai pirkau 80 ml EDP testerį tik L'Instant Magic - su tokiu pačiu kartoniniu a la kamšteliu. Beje tokie kamšteliai labai dažnas reiškinys perkant testerius, bent iš mano patirties.
Atsakyti