Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai: originalūs ar padirbti - 4

Prašau ir aš pagalbos 4u.gif dėkui 4u.gif nuotrauka pasiskolinta iš vienos SM forumo pardavėjos 4u.gif
ar tikri kažin g.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(rusnesmamyte @ 2010 05 17, 19:01)
Merginos pagelbekit pardaveja nzno ar originalus, nes gavo dovanu, yra skaiciukai  kzkokie 7074
user posted image
Labaj lauksiu jusu nuomones

Kažkokie jie man įtartini ir juokingi biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Stiklo karoliukai @ 2010 05 17, 20:00)
Prašau ir aš pagalbos 4u.gif dėkui 4u.gif nuotrauka pasiskolinta iš vienos SM forumo pardavėjos 4u.gif
ar tikri kažin g.gif
user posted image

Man pačiai dėl jų abejonių nekiltų rolleyes.gif
Tik nesuprantu, jie čia aprasoję ar nučiupinėti?
Atsakyti
QUOTE(rusnesmamyte @ 2010 05 17, 18:01)
Merginos pagelbekit pardaveja nzno ar originalus, nes gavo dovanu, yra skaiciukai  kzkokie 7074
user posted image

Nepanasu i orginala g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kosmeta @ 2010 05 17, 23:46)
Nepanasu i orginala  g.gif

tai ir as taip galvojau:)
Atsakyti
QUOTE(egita_25 @ 2010 05 17, 06:11)
padekite, ieskau ieskau ir vis bijau pirkti, ar cia originalus?
user posted image

originalūs 4u.gif
QUOTE(rusnesmamyte @ 2010 05 17, 16:01)

nepanašu į originalius schmoll.gif
QUOTE(Stiklo karoliukai @ 2010 05 17, 17:00)
ar tikri kažin g.gif
user posted image

originalūs 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, gal kuri galetu paziureti i versace versence purkstuka, kokios jis spalvos. Noriu pirkti ir tikrinuosi, ar originalus ax.gif
Atsakyti
o kaip jus taip uztikrintai sakote originalus, ne originalus.. be zodelio "as manau" smile.gif ar cia pagal kodukus ir siaudelius
Atsakyti
user posted image
user posted image

Merginos, help, kaip jum šie kvepaliukai? Man įtarimą kelia juodos spalvos skaičiukai ir ta tokia spiruoklė ar kaip ją pavadint, na ta, kur prie šiauduko, pas mane Eau de Cristobal kvepaliukuose, tai tos metalinės spyruoklyės nesimato, ji paslėpta g.gif
Atsakyti
Dar turiu klausimą dėl CD Midnight Poison kvepaliukų. Kokioj vietoj ant buteliuko turi būti skaičiukai, kiek jų turi būti ir ar jie uždažyti ant buteliuko ar išgraviruoti stikle? Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(as-ne-tavo @ 2010 05 20, 20:12)
user posted image
user posted image

Merginos, help, kaip jum šie kvepaliukai? Man įtarimą kelia juodos spalvos skaičiukai ir ta tokia spiruoklė ar kaip ją pavadint, na ta, kur prie šiauduko, pas mane Eau de Cristobal kvepaliukuose, tai tos metalinės spyruoklyės nesimato, ji paslėpta  g.gif

Apziurejau savo EDP, skaiciuku juodu nera, spiruokles irgi nesimato
Atsakyti
QUOTE(WWWitch @ 2010 05 20, 22:18)
Apziurejau savo EDP, skaiciuku juodu nera, spiruokles irgi nesimato

O ant jūsiškio buteliuko tie skaičiukai išgraviruoti stikle? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(as-ne-tavo @ 2010 05 20, 20:51)
Dar turiu klausimą dėl CD Midnight Poison kvepaliukų. Kokioj vietoj ant buteliuko turi būti skaičiukai, kiek jų turi būti ir ar jie uždažyti ant buteliuko ar išgraviruoti stikle? Ačiū  4u.gif

Galesiu vakare pasiziureti namie ir tiksliai pasakyti. Berods keturi skaiciukai beveik prie buteliuko dugno.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo EvaKuz: 21 gegužės 2010 - 07:38