Aciuuuuuuuu
QUOTE(ausrele @ 2010 05 04, 08:28)
Dėkui as-ne-tavo man ir neša deja su šiais ir aš ir nesu susidūrus, o dar iš nuotraukos gal ir sunku nustatyti....
Nu ką, šnd nuostabi diena.... pasirodo tai gerai padirbtas originalas is nuotraukos neatskirtum.
Pirmiausia kvapas!
Kitus požymius vizualizuosiu vakare
Papildyta:
kalba eina apie šiuos
QUOTE(ausrele @ 2010 05 06, 14:03)
Nu ką, šnd nuostabi diena.... pasirodo tai gerai padirbtas originalas is nuotraukos neatskirtum.
Pirmiausia kvapas!
Papildyta:
kalba eina apie šiuos
Pirmiausia kvapas!
Papildyta:
kalba eina apie šiuos
Labai lauksiu, nes pirkčiau galvos nesukdama į nuotrauką pažiūrėjus, tikrai gerai padirbtas fake, dar tokio lygio nemačiau padielkės, viskas kaip ir idealu žiūrint į foto
QUOTE(ausrele @ 2010 05 06, 08:57)
Laba rytas, o šie originalūs?
QUOTE(as-ne-tavo @ 2010 05 06, 10:11)
Hmm, kaip ir dailus atrodo buteliukas, dugnas ne koks banguotas, bet vėl kibsiu prie šiaudelio, nors kitos jau juokiasi, bet šiaip iš pažiūros panašus į originalą
Bet jei neklystu čia Intense kvapas, o jo 90 ml mano žiniomis nebūna, jie tik 50 ml O gal visgi čia ne Intense, neatpažįstu
Bet jei neklystu čia Intense kvapas, o jo 90 ml mano žiniomis nebūna, jie tik 50 ml O gal visgi čia ne Intense, neatpažįstu
Palyginau su savo turimais 50ml, tai pagal dezute ir visa buteliuko ir siaudelio isvaizda atrodo originalus, cia butent Elle ir EDT 90ml buna.
QUOTE(Snzk @ 2010 05 06, 11:27)
Palyginau su savo turimais 50ml, tai pagal dezute ir visa buteliuko ir siaudelio isvaizda atrodo originalus, cia butent Elle ir EDT 90ml buna.
Ačiū snzk gal dar galit patikslinti, kurioj vietoj kodukai ant buteliuko ir ant dėžutės ? Dėkui
Atkreipkite demesi i geltonais klijais uzklijuota versace zenkla ir metalines dalies akivaizdu sujungima, to neturetu buti gal yra ir daugiau pozymiu, bet man uzteko ir tu triju.
QUOTE(sirshe @ 2010 05 05, 18:10)
man reiktu labai tiksliu, nuo dezutes nurasytu ingridiantu.
Ar "sudėtis" nebūtų paprasčiau
QUOTE(ausrele @ 2010 05 06, 15:55)
Ačiū snzk gal dar galit patikslinti, kurioj vietoj kodukai ant buteliuko ir ant dėžutės ? Dėkui
Ant buteliuko tarp uzrasu
EAU
DE PARFUM
elle
YvesSentLaurent
Kodukas 7JAE
B.R.L 28/34 BD DU PARC
92521 /NEUILLY CEDEX FRANCE
MADE IN FRANCE
50ML-1.6 fl.oz.
nurasiau nuo savo buteliuko...
O ant dezutes virs barkodo desinej pusej link virsaus gal neaiskiai parasiau
Sweikos
Va nuo šio rytmečio turiu tokį klausimuką - ar gali ilgainiui naudojamas miniukas (naudojau apie metus laiko ir sunaudojau pusę), dėl sąlyčio su pirštu pakeisti spalvą ir atsirasti nuosėdos?
Reikalas kame: čia per SM kvepalų išparduotuvę pardaviau 4 miniukus, tarp kurių buvo vienas mano pačios naudotas "Givenchy Ultramarine Insense". Šie kvepaliukai buvo naudojami apie metus (karts nuo karto pasitepdavau), juos visada laikiau vonioje ant lentynėlės, sunaudota apie pusę miniuko.
Man naudojant šį miniuką pasidarė štai kas: kvepalas pašviesėjo, ant dugno atsirado kelios nuosėdos (panašiai kaip Švepsas "Russian" kai laikai šaldytuve pašviesėja, ant dugno atsiranda nuosėdos). Man dabar pirkėja reiškia pretenzijas, neva tai neoriginalūs kvepalai, nors aš pati visus šiuos miniukus tikrai gavau originalius ir ramia sąžine pardaviau, tikiu, kad tai originalai.
Va nuo šio rytmečio turiu tokį klausimuką - ar gali ilgainiui naudojamas miniukas (naudojau apie metus laiko ir sunaudojau pusę), dėl sąlyčio su pirštu pakeisti spalvą ir atsirasti nuosėdos?
Reikalas kame: čia per SM kvepalų išparduotuvę pardaviau 4 miniukus, tarp kurių buvo vienas mano pačios naudotas "Givenchy Ultramarine Insense". Šie kvepaliukai buvo naudojami apie metus (karts nuo karto pasitepdavau), juos visada laikiau vonioje ant lentynėlės, sunaudota apie pusę miniuko.
Man naudojant šį miniuką pasidarė štai kas: kvepalas pašviesėjo, ant dugno atsirado kelios nuosėdos (panašiai kaip Švepsas "Russian" kai laikai šaldytuve pašviesėja, ant dugno atsiranda nuosėdos). Man dabar pirkėja reiškia pretenzijas, neva tai neoriginalūs kvepalai, nors aš pati visus šiuos miniukus tikrai gavau originalius ir ramia sąžine pardaviau, tikiu, kad tai originalai.
QUOTE(erika08 @ 2010 05 07, 10:08)
Sweikos
pas mane irgi taip buvo asitike su vienu miniuku, ismeciau, atrode baisiai, galvoju gal cia del to kad buteliukas buvo blogai uzdarytas, nes kamstelis buvo pazeistas
QUOTE(kristiggg @ 2010 05 07, 10:36)
pas mane irgi taip buvo asitike su vienu miniuku, ismeciau, atrode baisiai, galvoju gal cia del to kad buteliukas buvo blogai uzdarytas, nes kamstelis buvo pazeistas
Na, pas mane kamštelis nebuvo pažeistas....
Gaila, neturiu to miniuko foto stambiu planu, nes man nei į galvą neatėjo, kad jo originalumas gali sukelti abejonių....